Meest recente nieuws over FunX

Het meest recente nieuws van FunX uit eerste hand. We hebben het belangrijkste nieuws over de radiozender verzameld. Met behulp van het filterpaneel boven het nieuws kan je op naam, inleidende tekst, of uploaddatum filteren. Daarnaast kan je het nieuws sorteren op titel en datum. Normaal wordt het meest recente nieuws weergegeven. Bij vragen schrijf ons via de pagina Contact!

Filteren

Dit zijn de winnaars van de FunX Music Awards 2024

Funx heeft haar belangrijkste muziekprijzen uitgereikt. In totaal heeft de radiozender 11 awards weggegeven. De meeste awards gingen naar Jonna Fraser en Cho. In totaal waren er dit jaar elf categorieën.

Datum publicatie: 31.05.2024

Line-up FunX Music Awards nu compleet

Daarmee is de line-up voor de awardshow compleet: eerder maakte NPO FunX al bekend dat Jonna Fraser, CHO en Reanny te zien zijn tijdens de show.

Datum publicatie: 13.05.2024

NPO FunX meest beluisterde radiostation onder stadsjongeren

Chanelva Rier, zendermanager NPO FunX: “Het succes van FunX blijft maar groeien. Sinds 2014 zien we het weekbereik ieder jaar stijgen, naar een nieuw hoogtepunt in 2023.

Datum publicatie: 12.04.2024

Middagshow FunX komende weken deels vanaf Curaçao

De komende drie weken is dj Nordin Blessing live te horen vanaf Curaçao. Hij maakt de middagshow op NPO FunX samen met Vonneke Ritfeld, die gewoon in Nederland is. Nordin zit in de back-up studio van Paradise FM, die speciaal is omgebouwd.

Datum publicatie: 30.03.2024

Igmar Felicia stopt voorlopig met radiomaken, gaat naar traumacentrum

Igmar Felicia zal de komende tijd niet te horen zijn op FunX. De radio-dj gaat voor langere tijd naar een traumacentrum, voor interne behandeling. Igmar kampt al langere tijd met psychische problemen. “Patronen opzoeken en vernieuwen.

Datum publicatie: 22.03.2024

Vonneke Bonneke: “Influencer moet geen radio-dj worden”

Vonneke Ritfeld, beter bekend als Vonneke Bonneke, vindt ook dat een influencer geen radio-dj moet worden, terwijl ze dat zelf is. Ze is nu ook dj op FunX en kwam erachter dat het twee hele verschillende werelden zijn. “In het begin was het wel een beetje gemaakt nog.

Datum publicatie: 27.02.2024

Vonneke Ritfeld is de Radiovrouw van 2023

Vonneke Ritfeld is zojuist uitgeroepen tot ‘Radiovrouw van 2023’. Ze werd in haar programma op FunX overvallen door Astrid de Jong en haar collega Nordin Blessing. Ruim 20.000 mensen brachten de afgelopen 3,5 dag een stem uit op de verkiezing voorRadiovrouw 2023.

Datum publicatie: 25.01.2024

NPO 3FM, NPO FunX en NPO 3 in het teken van Eurosonic Noorderslag

NPO 3FM, NPO FunX en NPO 3 besteden tot en met zaterdag volop aandacht aan Europa’s grootste showcasefestival Eurosonic Noorderslag (ESNS). Eurosonic Noorderslag Het festival Eurosonic Noorderslag bestaat eigenlijk uit twee festivals.

Datum publicatie: 19.01.2024

Volop aandacht voor Eurosonic Noorderslag Bij 3FM

NPO 3FM besteedt tot en met zaterdag (20 januari) volop aandacht aan Europa’s grootste showcasefestival Eurosonic Noorderslag (ESNS). Een deel van de uitzendingen komt live vanaf het festival in Groningen. Ook FunX en NPO3 doen verslag van ESNS.

Datum publicatie: 17.01.2024

NPO hoopt dat aantal bekende radionamen zich gaan bemoeien met Blend

De NPO hoopt dat een aantal bekende radionamen zich gaan bemoeien met de nieuwe digitale radiozender NPO Blend. Vorige week ging de zender van start met non-stop muziek, maar vanaf januari begint de daadwerkelijke programmering.

Datum publicatie: 17.11.2023