Partnerschap

Wil je worden opgenomen op de meest populaire radiosite van Nederland, die door meerdere tienduizend luitsteraars wordt bezocht? Je hoeft niets anders te doen dan je aan te melden via dit formulier. We moeten echter vermelden dat een positieve beoordeling van de aanvraag pas mogelijk indien enkele voorwaarden zijn vervuld. Onze doel is om een lijst van hoge kwaliteit samen te stellen!

Voorwaarden:
- In primetime moet de zender stabiel tenminste 40 online luisteraars hebben. Om dat te kunnen controleren, moeten we de status pagina van de server kunnen bereiken.
- Zijn er niet zoveel luisteraars, dan maken we een uitzondering met radio's die dagelijks live programma aanbieden, over een frequentie beschikken of wegens iets anders uniek zijn. Indien geen van de voorwaarden vervuld is, dan bestaat de mogelijkheid tot betaalde opname in uitgelichte positie, wat met eenmalige kosten verbonden is!
- De radio stream moet via het protocol HTTPS bereikbaar zijn!
- Stuur ons een beschrijving van de radio met tenminste 400 karakters. Vermeld wanneer de radio gestart is, wie de oprichters waren, waar het ontvangen kan worden, welke leeftijden de doelgroep zijn, wat voor muziek er wordt gespeeld, en welk soort programma's er zijn. Elke informatie is nuttig zodat de luisteraars de radio beter kunnen leren kennen!
- Zet ons logo op de website van de radio! Het daarvoor vereiste logo gaan we na de upload van de radio naar je versturen. Het is voldoende om het logo in de voettekst van de site of bij de partners op de site te vermelden.

Wij stellen een online speler ter beschikking voor het insluiten van de radio's die we in onze lijst hebben opgenomen. Deze player kan het net gespeelde nummer, een lijst van vroeger afgespeelde nummers, het programmagids of zelfs een webcam bevatten. Verversing van deze gegevens en oplossen van problemen met het programma verzorgen we gratis. Meer informatie>>

Inzending succesvol!

Wil je dat je radio op onze site succesvol is? Lees dan aandachtig deze kleine handleiding!

Indien we jou aanmelding aanvaarden, wil dat nog niet zeggen dat je radio op de hoofdpagina wordt weergegeven. Het is mogelijk dat de radio alleen onder "Andere radio's" wordt weergegeven.

Hoe kan je in de lijst zo hoog mogelijk klimmen met je radiozender?

Deel op Facebook dat je radiozender ook al bij ons beschikbaar is en zet een partnerlink op je website, die naar je radio bij myonlineradio.nl verwijst. Je krijgt er een banner van ons, dat je onderaan de pagina Radio insluiten kan vinden! Laat ons weten, zodra je het geplaatst hebt. Als er aan een van de voorwaarden voldaan is, plaatsen we je radio voor een maand in positie 40. Als beide acties uitgevoerd zijn, dan zetten we hem in positie 30. Verder delen we het ook op onze Facebookpagina, die meer dan 77 duizend likes heeft!

Vanaf de tweede maand plaatsen we je radio op basis van zijn populariteit. Als dus de eerste maand succesvol is, dan is ook op lange termijn een goede positie gegarandeerd.