Radio in eigen website insluiten

Heb je een eigen website en zoek je een moderne radiospeler voor je site?
Je bent op de goede plek hier!
Klik je speler of afspeellijst samen en sluit het in je site in. Als je vindt dat je iets meer nodig hebt, dan contacteer ons via de pagina Contact, en wie weet misschien kunnen we de speler aan je wensen aanpassen!

Kies een kanaal, dan een server!

Minispeler

Dit type speler kan in een webpagina, zelfs op kleine plek worden ingesloten. In de speler kan de uitzending teruggespeeld, het volume aangepast en het afspelen gepauzeerd worden. Daarnaast wordt boven de titel en de cover van het net afgespeelde nummer of uitzending weergegeven en die worden ook zonder refresh geactualiseerd. De breedte van de speler past zich automatisch aan de container aan, waarin het geplaatst wordt. Het uiterlijk kan vrij aangepast worden - laat ons via de pagina Contact weten, als je daarbij hulp nodig hebt.

Kies eerst een radiozender, en daarna een server!

Playlist

Met behulp van dit klein insluitbaar vak kan je in je website zetten welk lied vroeger werd gespeeld. In dit vak kunnen de songs van de afgelopen een maand worden bekeken. Als je op de songs klikt, kan je ze ook terugluisteren. Als je dit met de minispeler combineert, dan komen de afgespeelde liederen ook zonder refresh in de lijst. Ook hier ben je vrij om een aangepast uiterlijk aan te maken, waardoor het al bestaande design overruled kan worden. Mocht je hierbij hulp nodig hebben, laat ons dan weten via de pagina Contact!

Kies eerst een radiozender, en daarna een server!