Meest recente nieuws over NH Radio

Het meest recente nieuws van NH Radio uit eerste hand. We hebben het belangrijkste nieuws over de radiozender verzameld. Met behulp van het filterpaneel boven het nieuws kan je op naam, inleidende tekst, of uploaddatum filteren. Daarnaast kan je het nieuws sorteren op titel en datum. Normaal wordt het meest recente nieuws weergegeven. Bij vragen schrijf ons via de pagina Contact!

Filteren

Van Dik Hout bovenaan ‘Top 100 van Noord-Holland’

Het nummer ‘Stil In Mij’ van Van Dik Hout staat dit jaar op de bovenste plek van de Top 100 van Noord-Holland. Hiermee wordt ‘Prut An Me Leerze’ van het West-Friese Oôs Joôs van de troon gestoten. Het nummer ‘Stil in mij‘ komt uit 1994 en was de doorbraak voor Van Dik Hout.

Datum publicatie: 08.05.2024

De Top 100 van Noord-Holland op Hemelvaartsdag op NH

NH staat tijdens Hemelvaart in het teken van ‘De Top 100 van Noord-Holland’. In deze jaarlijkse hitlijst kiezen luisteraars van de regionale zender het beste Noord-Hollandse liedje ooit gemaakt. De lijst is te horen op Hemelvaartsdag: donderdag 9 mei van 9 tot 18 uur.

Datum publicatie: 06.05.2024

Bas van Teylingen invaller op NH Radio

Voormalig Radio Veronica-deejay Bas van Teylingen is woensdag en donderdag te horen als invaller op NH (Radio). Op de regionale zender voor Noord-Holland neemt hij het middagprogramma ‘Vandaag de Dag’ over van Patricia Nagelkerke. “Zin in,” zo schrijft Van Teylingen.

Datum publicatie: 27.12.2023

Zo klinkt de nieuwe audiovormgeving van NH (audio)

Sinds maandag is NH, de regionale radiozender voor Noord-Holland, in een nieuw jasje gestoken. Naast een nieuwe programmering heeft het station ook een nieuw jinglepakket gekregen. Dit keer tekende Pure Jingles voor het nieuwe pakket van NH, die daarmee de fakkel heeft overgenomen van KH Music.

Datum publicatie: 07.09.2023

NH Radio heeft nieuwe vormgeving en past programmering aan

NH Radio heeft de zomervakantie afgesloten door met een nieuw geluid te starten. Nieuwe vormgeving en een vernieuwde programmering zorgen voor een ander geluid bij de regionale omroep van Noord-Holland. Pure Jingles heeft een nieuw jinglepakket gemaakt voor de radiozender.

Datum publicatie: 05.09.2023

Cor Bakker heeft laatste radioshow bij NH Radio erop zitten

Pianist en presentator Cor Bakker heeft afgelopen zondag voor de laatste keer zijn programma ‘De Keuze van Cor‘ gepresenteerd bij bij de regionale publiek omroep NH Radio. De 62-jarige Bakker heeft zelf besloten te stoppen bij NH.

Datum publicatie: 04.09.2023

NH Radio krijgt nieuwe vormgeving en vernieuwt radioprogrammering

Het regionale publieke radiostation van Noord-Holland gaat vanaf maandag (4 september) de programmering aanpassen. Hét radiostation NH Radio krijgt een fris en nieuw geluid. En daarnaast krijgt NH Radio ook nieuwe vormgeving.

Datum publicatie: 01.09.2023

Nieuwe radioprogrammering voor NH

Vanaf maandag 4 september krijgt NH, de regionale publieke radiozender voor Noord-Holland, een nieuwe programmering. Ook wordt er vanaf maandag een nieuwe vormgeving in gebruik genomen. Bart Slim Als aanvullingHet bericht Nieuwe radioprogrammering voor NH verscheen eerst op MediaMagazine.

Datum publicatie: 31.08.2023