Meest recente nieuws over NPO Radio 2

Het meest recente nieuws van NPO Radio 2 uit eerste hand. We hebben het belangrijkste nieuws over de radiozender verzameld. Met behulp van het filterpaneel boven het nieuws kan je op naam, inleidende tekst, of uploaddatum filteren. Daarnaast kan je het nieuws sorteren op titel en datum. Normaal wordt het meest recente nieuws weergegeven. Bij vragen schrijf ons via de pagina Contact!

Filteren

NPO Radio 2 organiseert opnieuw de Nationale Popquiz

NPO Radio 2 komt voor het derde jaar op een rij met de Nationale Popquiz. Op vrijdagavond 15 maart testen Jan-Willem Roodbeen en Jeroen Kijk in de Vegte de muziekkennis van de luisteraars. Dit jaar nemen Roodbeen en Kijk in de Vegte versterking mee tijdens de live-show in Apeldoorn.

Datum publicatie: 01.03.2024

NPO Radio 2-deejay Jan-Willem Roodbeen krijgt Zeldzame Engel Award

NPO Radio 2-ochtenddeejay Jan-Willem Roodbeen wordt dit jaar geëerd met de ‘Zeldzame Engel Award’ voor zijn toewijding aan het inzamelen van geld voor onderzoek naar de erfelijke aandoening Huntington.

Datum publicatie: 29.02.2024

NPO Radio 2 ook in januari meest beluisterde zender online

NPO Radio 2 was in januari opnieuw de meest beluisterde radiozender online. Ondanks dat de Top 2000 voorbij was, bleef een flink aantal luisteraars nog hangen bij de zender. Dit blijkt uit de Streaming Audio cijfers van het NMO.

Datum publicatie: 29.02.2024

Jan-Willem Roodbeen krijgt Zeldzame Engel Award

Jan-Willem Roodbeen krijgt dit jaar de Zeldzame Engel Award. De dj van NPO Radio 2 krijgt de prijs voor zijn inzet om geld in te zamelen voor onderzoek naar de ongeneeslijke erfelijke aandoening Huntington.

Datum publicatie: 28.02.2024

Luistercijfers week 8: Radio 5 en 538 maken sprong, Qmusic en Radio 10 leveren in

NPO Radio 2 behoudt zijn marktaandeel van 14,1 procent en blijft marktleider. Qmusic en Radio 10 leveren marktaandeel in. Dat blijkt uit de luistercijfers van NMO over week 8. NPO radio 5 en Radio 538 weten meer dan een procentpunt marktaandeel te vinden en stijgen beide.

Datum publicatie: 28.02.2024

Omroep Max in debat met kijkers over vergrijzing

In het debat van ‘De Toekomst is Grijs’ zoekt Omroep Max naar oplossingen. Wat is nodig om te voorkomen dat Nederland vastloopt door het groeiend aantal ouderen? Hoe belangrijk is een Deltaplan Grijs en wat zou daar dan in moeten staan?

Datum publicatie: 28.02.2024

Luistercijfers week 7: NPO Radio 5 profiteert van ‘De Evergreen Week van de Jaren 60’

NPO Radio 2 blijft met afstand de marktleider. Dit blijkt uit de luistercijfers van NLO over week 7. Vorige week wist de zender te profiteren van de ’80s week. Dat effect is nu weer weg.

Datum publicatie: 21.02.2024

Luistercijfers week 6: Radio 2 stijgt verder na 80’s-week

NPO Radio 2 vergroot de voorsprong als marktleider op de nummer 2 en loopt uit naar een marktaandeel van 15,9 procent. Dit blijkt uit de luistercijfers van NLO. Afgelopen week was op Radio 2 de 80’s-week, waarbij er overdag alleen maar nummers uit de jaren tachtig werden gedraaid.

Datum publicatie: 14.02.2024

Radio 2-dj Martine ten Klooster wordt moeder

NPO Radio 2-dj Martine ten Klooster is in verwachting van haar eerste kind. “Vandaag moet ik voor NPO Radio 2 op de foto voor officiële nieuwe plaatjes bij de praatjes en dan is verbergen geen optie meer”, schrijft ze op Instagram. “Dertien jaar liefde brengt geluk.

Datum publicatie: 08.02.2024

Luistercijfers week 5: Radio 2 blijft marktleider, Sky daalt

NPO Radio 2 blijft ook in week 5 marktleider. Dit blijkt uit de jongste luistercijfers. Sky Radio levert deze week het meeste marktaandeel in en wordt ingehaald door Radio 538. Die laatste zender is de grootste stijger over één week, gevolgd door Qmusic.

Datum publicatie: 07.02.2024