Meest recente nieuws over Omroep Brabant

Het meest recente nieuws van Omroep Brabant uit eerste hand. We hebben het belangrijkste nieuws over de radiozender verzameld. Met behulp van het filterpaneel boven het nieuws kan je op naam, inleidende tekst, of uploaddatum filteren. Daarnaast kan je het nieuws sorteren op titel en datum. Normaal wordt het meest recente nieuws weergegeven. Bij vragen schrijf ons via de pagina Contact!

Filteren

Nieuwe ochtendshow met Jordy Graat op Omroep Brabant

Omroep Brabant radio start op maandag 10 juni met een vernieuwde radioprogrammering. Jordy Graat presenteert vanaf dan de nieuwe ochtendshow ‘Kei goeiemorgen!‘ tussen 6.00 en 10.00 uur. Hij volgt daarmee Koen Wijn op die vijf jaar ‘Wakker‘ heeft gepresenteerd.

Datum publicatie: 03.06.2024

Guus Meeuwis weer op 1 in de Brabantse Top 100

Guus Meeuwis en zijn liedje ‘Brabant’ is nog steeds de favoriet van de luisteraars van Omroep Brabant. De zanger staat ook in de vierde editie van de Brabantse Top 100 op nummer 1. In de top 10 zijn alle liedjes van plek gewisseld.

Datum publicatie: 09.05.2024

Wie staat er op 1 in de Brabantse Top 100?

Wat zijn de 100 mooiste liedjes uit Brabant? En staat Guus Meeuwis uit Tilburg ook dit jaar met het nummer ‘Brabant’ bovenaan in de Brabantse Top 100. Sinds het begin van de lijst staat het nummer namelijk ieder jaar op één. Wordt die traditie dit jaar verbroken?

Datum publicatie: 08.05.2024

Omroep Brabant neemt nieuwe radiostudio in gebruik

Omroep Brabant heeft maandagochtend een nieuwe radiostudio in gebruik genomen. Het was de bedoeling dat ochtendjock Koen Wijn het eerste programma vanuit deze studio zou maken, maar vanwege een keelontsteking werd hij vervangen door Maarten Kortlever.

Datum publicatie: 11.03.2024

Omroep Brabant rijdt weer rond in de Top 900 Stembus

De radio-uitzendingen van Omroep Brabant komen deze week weer vanuit de rijdende Top 900 Stembus. De deejays halen stemlijstjes op voor de jaarlijkse toplijst van Omroep Brabant.

Datum publicatie: 14.09.2023