Meest recente nieuws over Q Music

Het meest recente nieuws van Q Music uit eerste hand. We hebben het belangrijkste nieuws over de radiozender verzameld. Met behulp van het filterpaneel boven het nieuws kan je op naam, inleidende tekst, of uploaddatum filteren. Daarnaast kan je het nieuws sorteren op titel en datum. Normaal wordt het meest recente nieuws weergegeven. Bij vragen schrijf ons via de pagina Contact!

Filteren

Domien Verschuuren: “Ik had een superego”

Domien Verschuuren heeft psychologische hulp gezocht omdat hij steeds vaker ruzie kreeg met mensen om hem heen, zegt hij in het AD. “Dat het zo lekker liep met het middagprogramma, dat was wat mij betreft altijd te danken aan mijn collega’s.

Datum publicatie: 18.02.2024

Marieke Elsinga opnieuw zwanger

Marieke Elsinga is in verwachting van een tweede kind. Dat vertelde ze vanochtend in haar ochtendshow op Qmusic. “Jip begrijpt er weinig van, maar hij geeft me af en toe een kusje op de buik”. Jip is het eerste kind van Marieke. In augustus wordt de tweede verwacht.

Datum publicatie: 14.02.2024

Qmusic marktleider in doelgroep 20-49 jaar en JOE noteert flinke stijging

Dit zijn de eerste cijfers waarbij een vergelijking te maken is met dezelfde periode van het voorgaande jaar, toen de nieuwe luistercijfermeting van start is gegaan.

Datum publicatie: 08.02.2024

Luistercijfers week 5: Radio 2 blijft marktleider, Sky daalt

NPO Radio 2 blijft ook in week 5 marktleider. Dit blijkt uit de jongste luistercijfers. Sky Radio levert deze week het meeste marktaandeel in en wordt ingehaald door Radio 538. Die laatste zender is de grootste stijger over één week, gevolgd door Qmusic.

Datum publicatie: 07.02.2024

Claude wint Top 40 Award voor Beste Artiest, Marco Schuitmaker wint Beste Nieuwkomer

In Ahoy Rotterdam zijn gisteravond de Qmusic Top 40 Awards uitgereikt van het afgelopen jaar. Claude sleepte de titel van Beste Artiest van het land in de wacht en ‘Stiekem’ van Maan en Goldband was de Grootste Hit.

Datum publicatie: 04.02.2024

Luistercijfers week 4: Radio 10 klimt omhoog, Radio 2 blijft marktleider

Radio 10 klimt omhoog in de luistercijfers: de zender krijgt er 0,8 procentpunt marktaandeel bij en staat nu op 11,1 procent. NPO Radio 2 blijft marktleider met, net als vorige week, een marktaandeel van 14,8 procent. Qmusic volgt op plek twee, met 11,3 procent (+0,1 procentpunt).

Datum publicatie: 31.01.2024

Domien Verschuuren viert donderdag 1000ste uitzending middagshow

Domien Verschuuren maakt donderdag de duizendste aflevering van zijn middagshow op Qmusic. Hij viert dit samen met zijn sidekick Anton Griep, een bezoek van zijn moeder, nieuwe muziek van Rondé en de luisteraars voor en met wie hij de show al jaren maakt.

Datum publicatie: 25.01.2024

Luistercijfers week 3: Gat tussen Radio 2 en Qmusic wordt groter

NPO Radio 2 blijft marktleider en stijgt: de zender krijgt er in een week tijd ruim 1,3 procentpunt bij en noteert een marktaandeel van 14,8 procent. Het gat met de nummer twee, Qmusic, wordt daardoor groter. Q verliest juist marktaandeel (-0,3 procentpunt) en staat nu op 11,2 procent.

Datum publicatie: 24.01.2024

Domien Verschuuren maakt 1000e middagshow op Qmusic

Domien Verschuuren maakt donderdag de duizendste aflevering van zijn middagshow op Qmusic. Hij viert dit samen met zijn sidekick Anton Griep, een bezoek van zijn moeder, nieuwe muziek van Rondé en luisteraars. Daarnaast hoopt Domien donderdag een RadioRing binnen te slepen.

Datum publicatie: 24.01.2024

Qmusic Top 40 Icon Award voor Acda en de Munnik

Acda en de Munnik hebben de Top 40 Icon Award van Qmusic gewonnen. De zangers maakten in 2023 een comeback met zes uitverkochte shows in de Ziggo Dome en een Top 10-hit met de single: ‘Morgen Wordt Fantastisch‘.

Datum publicatie: 24.01.2024