Meest recente nieuws over Radio 10

Het meest recente nieuws van Radio 10 uit eerste hand. We hebben het belangrijkste nieuws over de radiozender verzameld. Met behulp van het filterpaneel boven het nieuws kan je op naam, inleidende tekst, of uploaddatum filteren. Daarnaast kan je het nieuws sorteren op titel en datum. Normaal wordt het meest recente nieuws weergegeven. Bij vragen schrijf ons via de pagina Contact!

Filteren

Rob van Someren sleept Radio 10 voor de rechter na schrappen middagshow

Rob van Someren stapt naar de rechter, nu Radio 10 zijn middagshow ‘Somertijd’ naar de weekendprogrammering verplaatst. De radio-dj heeft een kort geding tegen de Talpa-zender aangespannen, bevestigt hij tegenover De Telegraaf.

Datum publicatie: 13.06.2024

Radio 10 stopt ook met dagelijkse ‘Nacht Wacht’ van Rob van Someren

Rob van Someren moet niet alleen stoppen met zijn middagshow op Radio 10; ook zijn dagelijkse programma ‘De Nacht Wacht’ verdwijnt. Dat programma is nu nog elke werkdag van 23:00 uur tot middernacht te horen, maar wordt verplaatst naar het weekend.

Datum publicatie: 06.06.2024

Donderdag weer volop aandacht voor Alpe d’HuZes op Radio 10

Radio 10 besteedt ook dit jaar weer samen met SBS6 de hele dag aandacht voor de benefietactie Alpe d’HuZes. Donderdag (6 juni) beklimmen duizenden Nederlanders in Frankrijk de beroemde bergtop Alpe d’Huez om geld in te zamelen voor KWF Kankerbestrijding.

Datum publicatie: 06.06.2024

Zo begon Lex Gaarthuis in de ochtend op Radio 10 (audio)

“Heerlijk zo vroeg uit je bed, het zonnetje op zien komen en samen de dag starten op Radio 10. Ik hoef niet meer te wachten, want we zijn al begonnen.” Lex Gaarthuis had maandagochtend helemaal zin in zijn eerste ochtendshow.

Datum publicatie: 03.06.2024

Gerard Ekdom zwaait af bij Radio 10: “Tijd om een schip te gaan vlottrekken” (audio)

Gerard Ekdom heeft vrijdagochtend zijn laatste ochtendshow op Radio 10 gepresenteerd. “Bijna zes jaar heb ik met heel veel plezier de ochtendshow op deze zender gedaan”, zo vertelde de deejay. Tijdens de laatste show kwam ook Evelien de Bruijn langs. Zij was tot eind vorig jaar zijn vaste sidekick.

Datum publicatie: 31.05.2024

Gerard Ekdom vertrekt al bij Radio 10

In januari werd de overstap al bekend gemaakt, maar toen werd nog gemeld dat Gerard Ekdom tot eind juli te horen zou zijn bij Radio 10.

Datum publicatie: 28.05.2024

Laatste week van Gerard Ekdom op Radio 10: “Eerst genieten van de zomer”

Gerard Ekdom is deze week voor het laatst te horen op Radio 10. Vrijdag maakt hij zijn laatste ochtendshow tussen 06:00 en 10:00 uur. Gerard stapt over naar Radio Veronica, maar het duurt nog even voordat hij daar te horen is.

Datum publicatie: 27.05.2024

Evelien de Bruijn vond ochtendshow op Radio 10 slopend: “Ik was kapot”

Evelien de Bruijn stopte eind vorig jaar als sidekick van de ochtendshow op Radio 10, omdat het vroege ochtendritme begon op te breken. “Ik was kapot, ik was zo moe. Ik vond het lekker om afstand te nemen en uit te slapen”, vertelt ze in de podcast ‘Dit Was de Radio’.

Datum publicatie: 23.05.2024

Luistercijfers week 20: Qmusic verstevigt koppositie

Qmusic verstevigt de koppositie als marktleider. De zender komt uit op een marktaandeel van 13,4 procent, dat is 1,4 procentpunt meer dan een week eerder. Dat blijkt uit de luistercijfers van het NMO over week 20. NPO Radio 2 moet voor de tweede week op rij de nummer 1-positie afstaan aan Qmusic.

Datum publicatie: 22.05.2024

Bevestigd: Gijs Staverman krijgt middagshow op Radio 10, Lex Gaarthuis naar de ochtend

De geruchten gingen al even, maar nu is het officieel: Gijs Staverman gaat aan de slag bij Radio 10. Vanaf 1 juli presenteert hij de dagelijkse middagshow tussen 16 en 19 uur op de zender. Rob van Someren verhuist naar het weekend, terwijl Lex Gaarthuis vanaf 3 juni de ochtendshow gaat presenteren.

Datum publicatie: 17.05.2024