Meest recente nieuws over RTV Oost

Het meest recente nieuws van RTV Oost uit eerste hand. We hebben het belangrijkste nieuws over de radiozender verzameld. Met behulp van het filterpaneel boven het nieuws kan je op naam, inleidende tekst, of uploaddatum filteren. Daarnaast kan je het nieuws sorteren op titel en datum. Normaal wordt het meest recente nieuws weergegeven. Bij vragen schrijf ons via de pagina Contact!

Filteren

RTV Oost verandert naam in Oost

De regionale omroep van Overijssel, RTV Oost, heet vanaf vandaag Oost. Het logo blijft op het verdwijnen van de letters RTV na hetzelfde, al is de kleur blauw iets aangepast. De slogan van de omroep is voortaan ‘Thuis bij Oost’. Tot vier jaar geleden had AVROTROS eenzelfde pay-off.

Datum publicatie: 02.04.2024

Bert van Losser en Paula Keizer wisselen van plek op Radio Oost (Update)

Veranderingen in de dagprogrammering bij Radio Oost. Sinds dinsdag (2 april) is Bert van Losser elke werkdag tussen 9 en 13 uur te horen op de zender. Hij wisselt van plek met Paula Keizer, die voortaan tussen 13 en 16 uur te horen is.

Datum publicatie: 02.04.2024

Radio Oost gestart met nieuwe Toppers van Toen 750

Radio Oost is maandagochtend met de Toppers van Toen 750 gestart. Zes dagen lang zendt de regionale omroep voor Overijssel de 750 mooiste platen van de jaren ’60 tot en met ’90 uit. Tot en met afgelopen zaterdag konden luisteraars stemmen voor deze lijst.

Datum publicatie: 04.12.2023

Edwin Evers: “Als je binnen drie weken grote chaos wil hebben, moet je mij programmaleider maken”

Edwin Evers denkt dat een toekomstige rol als zenderbaas of programmaleider niets voor hem is. “Als je binnen drie weken grote chaos wil hebben, moet je mij programmaleider maken”, zo grapte hij onlangs in een interview op Radio Oost.

Datum publicatie: 22.09.2023

Nieuwe zaterdagprogrammering voor Radio Oost

De zaterdag bij Radio Oost ziet er vanaf komend weekend (2 september) iets anders uit. Bert van Losser en Bas Nijhuis presenteren voortaan de ochtendshow, terwijl José de Bruin een eigen programma krijgt op de regionale zender voor Overijssel.

Datum publicatie: 30.08.2023