Meest recente nieuws over Sublime

Het meest recente nieuws van Sublime uit eerste hand. We hebben het belangrijkste nieuws over de radiozender verzameld. Met behulp van het filterpaneel boven het nieuws kan je op naam, inleidende tekst, of uploaddatum filteren. Daarnaast kan je het nieuws sorteren op titel en datum. Normaal wordt het meest recente nieuws weergegeven. Bij vragen schrijf ons via de pagina Contact!

Filteren

Wouter van der Goes debuteerde dinsdagmiddag op Sublime

Wouter van der Goes heeft dinsdagmiddag zijn debuut gemaakt bij Sublime. De deejay verving Angelique Houtveen drie uur lang tijdens de Soul Top 1000. “Ik zit hier een heel klein beetje te stuiteren”, onthulde Van der Goes.

Datum publicatie: 28.05.2024

Marvin Gaye opnieuw op 1 in de Sublime Soul Top 1000

Marvin Gaye staat ook in de vierde editie van de Sublime Soul Top 1000 op nummer 1 met het nummer ‘What’s Going On’. Maandagochtend om 9 uur start Sublime met een nieuwe editie van de lijst met de beste soul en neo-soul nummers.

Datum publicatie: 26.05.2024

Sublime schrapt bijna alle programma’s na verliezen FM-frequentie

Sublime kleedt de programmering verder uit. Nadat afgelopen donderdag Angelique Houtveen One’sy Muller hun laatste middagshow maakten, moeten ook John Williams en Turne Edwards stoppen met hun programma.

Datum publicatie: 17.12.2023

Sublime schrapt middagshow van Angelique Houtveen en One’sy Muller

Sublime zet de middagshow die Angelique Houtveen en One’sy Muller presenteren stop. De laatste uitzending is op 14 december. Sublime schrapt het programma vanwege bezuinigingen. “Er is de afgelopen tijd veel gebeurd met de FM-frequentie die verloren is”, vertelt Angelique.

Datum publicatie: 30.11.2023

John Williams weg bij radiozender Sublime

John Williams vertrekt bij Sublime. Dit heeft de presentator vrijdagmiddag tijdens zijn radioprogramma bekendgemaakt. Williams is op 22 december voor het laatst te horen op Sublime.

Datum publicatie: 24.11.2023

Sublime gestart met nieuwe Sublime Top 1000: Marvin Gaye opnieuw op 1

Sublime is vrijdagochtend gestart met een nieuwe editie van de Sublime Top 1000. Tot en met vrijdag 10 november komen de 1000 beste funk-, soul- en jazznummers ooit gemaakt voorbij. De lijst is samengesteld door de radiozender met hulp van de luisteraars.

Datum publicatie: 03.11.2023

Stembus voor Sublime Top 1000 weer geopend

Vanaf vandaag kan er weer gestemd worden op de Sublime Top 1000 van radiozender Sublime. De lijst is vanaf 3 november te horen op de radiozender. Stembus De stembus voorHet bericht Stembus voor Sublime Top 1000 weer geopend verscheen eerst op MediaMagazine.

Datum publicatie: 13.10.2023

Robbert-Jan van de Velde wordt station director Veronica en Sublime

Robbert-Jan van de Velde volgt Rob Stenders op als station director van Radio Veronica. Hij start in het nieuwe jaar en krijgt naast Veronica ook Sublime onder zijn hoede. Robbert-Jan werkte jarenlang achter de schermen bij NPO 3FM, waar hij ook een tijd lang te horen was als nacht-dj.

Datum publicatie: 03.10.2023

Middagshow Sublime stopt voortaan een uur eerder

Sublime heeft met het vertrek van de FM een wijziging doorgevoerd in de programmering. De ‘Sublime Middagshow’ stopt voortaan een uur eerder en is tussen 16:00 en 18:00 uur te horen.

Datum publicatie: 04.09.2023

Per 1 september FM-wijzigingen voor Radio Veronica, SLAM! en Sublime

Mediahuis, kondigt enkele strategische aanpassingen aan binnen haar radiomerkenportfolio. Deze veranderingen, die ingaan op vrijdag 1 september, zijn het gevolg van de recente FM-veiling waarbij Mediahuis twee felbegeerde FM-kavels heeft verworven.

Datum publicatie: 30.08.2023