Meest recente nieuws over BNR Nieuws Radio

Het meest recente nieuws van BNR Nieuws Radio uit eerste hand. We hebben het belangrijkste nieuws over de radiozender verzameld. Met behulp van het filterpaneel boven het nieuws kan je op naam, inleidende tekst, of uploaddatum filteren. Daarnaast kan je het nieuws sorteren op titel en datum. Normaal wordt het meest recente nieuws weergegeven. Bij vragen schrijf ons via de pagina Contact!

Filteren

Wilfred Genee viert jubileum op middenstip van de Johan Cruijff ArenA

Hij combineert scherpe interviews en onthullende gesprekken met de ontspannen sfeer van een vrijdagmiddagborrel. Door de jaren heen heeft The Friday Move talloze gedenkwaardige momenten opgeleverd.

Datum publicatie: 06.06.2024

Wilfred Genee viert jubileum BNR-show op de middenstip Johan Cruijff Arena

BNR Nieuwsradio viert op vrijdag 21 juni het 15-jarig bestaan van het programma ‘The Friday Move‘ op de middenstip van de Johan Cruijff Arena.

Datum publicatie: 05.06.2024

Sam Hagens maakt debuut bij BNR Nieuwsradio

Sam Hagens maakt vrijdag (24 mei) zijn presentatiedebuut op BNR Nieuwsradio. Als tijdelijke vervanger van Wilfred Genee neemt hij de leiding over het programma ‘The Friday Move’. Hagens is geen onbekende voor BNR Nieuwsradio, waar hij eerder al als sidekick van Genee aanschoof.

Datum publicatie: 22.05.2024

Yannick Eling wordt chef nieuws bij BNR Nieuwsradio

Promotie voor Yannick Eling bij BNR Nieuwsradio. Hij groeit door van eindredacteur naar chef nieuws. Vanaf april start Eling in zijn nieuwe functie. “Samen met het geweldige team ga ik aan de slag om onze ondernemende doelgroep nóg beter te bereiken met onze uitzendingen, podcasts en online.

Datum publicatie: 25.03.2024

BNR weer in eigen studio na ontruiming

BNR Nieuwsradio zendt weer uit vanuit de eigen studio aan het Prins Bernhardplein in Amsterdam. Gisteren werd de studio ontruimd vanwege een ernstige bedreiging tegen het kantoor van Marktplaats, dat in hetzelfde pand zit. Iemand dreigde met een schietpartij. Een verdachte is inmiddels opgepakt.

Datum publicatie: 22.03.2024

Liesbeth Staats verlengt contract bij BNR Nieuwsradio

Liesbeth Staats heeft haar contract verlengd bij BNR Nieuwsradio. Ze is dagelijks te horen in het middagprogramma, samen met Kees Dorresteijn. Daarnaast heeft ze een rol bij andere programma’s en podcasts. Hoe lang het contract verlengd is, meldt BNR er niet bij.

Datum publicatie: 07.03.2024

Art Rooijakkers presenteert nieuwe theaterreeks BNR Live: Monday Moves

De eerste editie richt zich op het thema oorlog: vechten, vluchten of bevriezen?

Datum publicatie: 28.02.2024

Nieuw luistercijferrecord voor BNR Nieuwsradio

De landelijke radiozender BNR Nieuwsradio heeft voor het eerst sinds 2010 een marktaandeel van 1 procent behaald in de doelgroep 13+, dat blijkt uit de cijfers van NMO (Nederlands Media Onderzoek).

Datum publicatie: 07.02.2024

Wilfred Genee vindt radiomaken ‘zoveel leuker dan tv’

Wilfred Genee is in de race om twee prijzen binnen te slepen: de radioring voor Beste Radioprogramma en de prijs voor Beste Presentator. “Eigenlijk versprak ik me van de week op tv een beetje, want ik zei dat ik radiomaken het leukste vond wat er is.

Datum publicatie: 24.01.2024

Pieter Omtzigt is BNR nieuwspersoon van het jaar 2023

Op zijn 50ste verjaardag is politicus Pieter Omtzigt door BNR uitgeroepen tot ‘Nieuwspersoon van het Jaar 2023‘. Dit gebeurde in het radioprogramma ‘De Ochtendspits‘ en was gebaseerd op de stemming van het BNR-publiek.

Datum publicatie: 08.01.2024