BNR Nieuws Radio - BNR - BNR Radio

(Stemmen:4, Gemiddeld:4.8)
Als de online uitzending van BNR Nieuws Radio niet start, of eventueel stokt, schrijf ons dan via de pagina Contact, of probeer het probleem zelf te identificeren met onze pagina Fouten opsporen.
BNR Nieuws Radio logo
Playlist: 

Over BNR Nieuws Radio

Luister online naar BNR Nieuws Radio, hét zakelijke alternatief voor NOS 1! Deze zender ging in 1997 van start en is sinds 2003 een onderdeel van de groep rond het Financiële Dagblad (FD Groep). De studio zit in Amsterdam en is in hetzelfde gebouw gehuisvest als het dagblad. Deze zender profileert zich vooral als B2B-radio. Het grootste deel van het publiek bestaat uit hoger opgeleiden en mensen met een hoger inkomen. De uitzendingen kunnen in het hele land via FM, DAB+ en de kabel worden beluisterd, daarnaast in heel Europa via satelliet en wereldwijd via het internet. Het is bijna uitsluitend een praatradio: behalve in de avonduren en het weekend wordt muziek alleen op de achtergrond gedraaid. Presentatoren van BNR Radio zijn stuk voor stuk topjournalisten – tot de meest bekenden behoren o.a. Rob de Wijk, Wilfred Genee, Ben van der Burg, Art Rooijakkers en Diana Matroos. Gemiddeld luisteren wekelijks zo’n 470.000 luisteraars naar BNR.

BNR Nieuws Radio slogan: "Blijf Scherp."

Heb je onvolledige of onjuiste gegevens op onze site gevonden? Vind je dat je meer weet over radio's? Help ons, laat het ons via Facebook weten en we geven je in ruil daarvoor reclamevrijheid caudeau! :)

Contact - Telefoonnummer, SMS, E-mail, Facebook

BNR Nieuws Radio frequenties

Achterhoek - 100.2 FMAlphen aan den Rijn - 99.8 FMAmsterdam - 100.1 FM, 101.8 FMApeldoorn - 99.8 FMArnhem - 99.9 FMBreda - 95.4 FMDelft - 91.3 FMDen Haag - 91.3 FM, 99.9 FMDordrecht - 91.5 FMDrenthe - 89.6 FM, 95.4 FMEmmen - 95.4 FMFlevoland - 100.1 FMFlevoland-Noord - 95.3 FMFriesland - 95.5 FMGilze-Rijen - 95.4 FMGilze-Rijen met bereik West-Brabant - 95.4 FMGroningen - 89.6 FMHilversum - 99.8 FMLeeuwarden - 95.5 FMLeiden - 91.3 FMMiddelburg - 91.5 FMMidden-Nederland - 100.1 FMNijmegen - 100.1 FMNoord-Holland - 99.9 FMOverijssel - 99.9 FMOverijssel-oost - 95.3 FMRhenen - 99.9 FMRijnmond - 91.3 FMRoosendaal - 91.5 FMRotterdam - 91.3 FMSneek - 95.5 FMTilburg - 91.3 FMTwente - 100.2 FMUtrecht - 100.1 FMVlissingen - 91.5 FMWageningen - 99.9 FMWest-Brabant - 95.4 FMWormer - 99.9 FMZeeland - 95.4 FMZeeuws-Vlaanderen - 91.5 FMZevenaar - 99.9 FMZuid-Limburg - 91.5 FMZwolle - 95.3 FM
BNR Nieuws Radio Frequentiekaart
Je favoriete radio's
NPO Radio 1
Radio 10
NPO Radio 5
Amor FM
Sunrise FM
FunX
NPO Radio 2
Joe 70s & 80s
Tukker FM
Q Music
Ujala Radio
Radio Rijnmond
NPO Klassiek
Veronica
SLAM!
Sterren NL
RadioNL
Radio 538
L1 Radio
RTV Noord
Arrow Classic Rock
NH Radio
100% NL
Omroep Brabant
NPO 3FM
Groot Nieuws Radio
RTV Oost
Grand Prix Radio
RTV Utrecht
Decibel
Sublime
RTV Drenthe
Sky Radio
Reformatorische Omroep
Q Music Foute UUR
Qmusic Limburg
Omroep Zeeland
RTV Katwijk
Radio Continu
BesteHitsNL
Omroep West
Omroep Gelderland
Nostalgie
Sky Radio Christmas
Sleutelstad
KINK
RTV NOF
happy.radio
Bollenstreek Omroep
BNR Nieuws Radio
Omroep Flevoland
Hete Hits
HappyHits
RTV Purmerend
Andere radio's

BNR Nieuws Radio commentaarvak

Dit vak wordt door de medewerkers van de radio niet gelezen! Als je een verzoeknummer hebt, of je gewoon naar de presentator een bericht wilt sturen, probeer het dan via een van de mogelijkheden die onder Contacten is genoemd!

Nieuws over BNR Nieuws Radio

Wilfred Genee viert jubileum op middenstip van de Johan Cruijff ArenA
Hij combineert scherpe interviews en onthullende gesprekken met de ontspannen sfeer van een vrijdagmiddagborrel. Door de jaren heen heeft The Friday Move talloze gedenkwaardige momenten opgeleverd.Verder lezen >>
www.broadcastmagazine.nl - 06.06.2024
Wilfred Genee viert jubileum BNR-show op de middenstip Johan Cruijff Arena
BNR Nieuwsradio viert op vrijdag 21 juni het 15-jarig bestaan van het programma ‘The Friday Move‘ op de middenstip van de Johan Cruijff Arena.Verder lezen >>
radiowereld.nl - 05.06.2024
Sam Hagens maakt debuut bij BNR Nieuwsradio
Sam Hagens maakt vrijdag (24 mei) zijn presentatiedebuut op BNR Nieuwsradio. Als tijdelijke vervanger van Wilfred Genee neemt hij de leiding over het programma ‘The Friday Move’. Hagens is geen onbekende voor BNR Nieuwsradio, waar hij eerder al als sidekick van Genee aanschoof.Verder lezen >>
radiowereld.nl - 22.05.2024
Yannick Eling wordt chef nieuws bij BNR Nieuwsradio
Promotie voor Yannick Eling bij BNR Nieuwsradio. Hij groeit door van eindredacteur naar chef nieuws. Vanaf april start Eling in zijn nieuwe functie. “Samen met het geweldige team ga ik aan de slag om onze ondernemende doelgroep nóg beter te bereiken met onze uitzendingen, podcasts en online.Verder lezen >>
radiowereld.nl - 25.03.2024
BNR weer in eigen studio na ontruiming
BNR Nieuwsradio zendt weer uit vanuit de eigen studio aan het Prins Bernhardplein in Amsterdam. Gisteren werd de studio ontruimd vanwege een ernstige bedreiging tegen het kantoor van Marktplaats, dat in hetzelfde pand zit. Iemand dreigde met een schietpartij. Een verdachte is inmiddels opgepakt.Verder lezen >>
www.radiofreak.nl - 22.03.2024
Liesbeth Staats verlengt contract bij BNR Nieuwsradio
Liesbeth Staats heeft haar contract verlengd bij BNR Nieuwsradio. Ze is dagelijks te horen in het middagprogramma, samen met Kees Dorresteijn. Daarnaast heeft ze een rol bij andere programma’s en podcasts. Hoe lang het contract verlengd is, meldt BNR er niet bij.Verder lezen >>
www.radiofreak.nl - 07.03.2024
Art Rooijakkers presenteert nieuwe theaterreeks BNR Live: Monday Moves
De eerste editie richt zich op het thema oorlog: vechten, vluchten of bevriezen?Verder lezen >>
www.broadcastmagazine.nl - 28.02.2024
Nieuw luistercijferrecord voor BNR Nieuwsradio
De landelijke radiozender BNR Nieuwsradio heeft voor het eerst sinds 2010 een marktaandeel van 1 procent behaald in de doelgroep 13+, dat blijkt uit de cijfers van NMO (Nederlands Media Onderzoek).Verder lezen >>
radiowereld.nl - 07.02.2024
Wilfred Genee vindt radiomaken ‘zoveel leuker dan tv’
Wilfred Genee is in de race om twee prijzen binnen te slepen: de radioring voor Beste Radioprogramma en de prijs voor Beste Presentator. “Eigenlijk versprak ik me van de week op tv een beetje, want ik zei dat ik radiomaken het leukste vond wat er is.Verder lezen >>
www.radiofreak.nl - 24.01.2024

Programma's van BNR Nieuws Radio15

06:00 - De Ochtendspits
Bas van Werven stoomt je met het laatste nieuws klaar voor je werkdag.
10:00 - BNR's Big Five
Presentatoren Diana Matroos en Art Rooijakkers gaan in gesprek met de hoofdrolspelers van de belangrijkste dossiers in Nederland.
11:00 - BNR Zakendoen
Hét zakelijke nieuwsprogramma van de Nederlandse radio. Presentatie: Thomas van Zijl
13:30 - BNR Mobility
Nieuws en achtergronden over mobiliteit. Met Meindert Schut en Noud Broekhof. Elke maandag om 14:30 uur, altijd als podcast.
14:00 - Koplopers in ESG
Ontdek ESG—Environmental, Social, Governance — met Donatello Piras en Ruth Oei in Koplopers in ESG. Ze verkennen hoe bedrijven duurzaamheid integreren in hun strategie.
14:30 - Vastgoed gezocht
Maarten Bouwhuis en Maarten de Gruyter duiken in de wereld van het vastgoed. Van een tweede huis als investering tot en met de financiering van je bedrijfshal en de toekomst van kantoorpanden.
15:00 - BNR Duurzaam
De Groene weg naar 2030. Harm Edens onderzoekt hoe we het beste en het snelste de doelen van het klimaatakkoord van Parijs kunnen halen.
15:30 - BNR Beter
Wat zijn de nieuwste kankerbehandelingen? Hoe helpt AI de zorg? En welke apparaten maken het werk van artsen en verpleegkundigen makkelijker? In BNR Beter neemt Nina van den Dungen de nieuwste zorginnovaties onder de loep.
16:00 - The Daily Move
In The Daily Move nemen Liesbeth Staats en Kees Dorresteijn je mee in het laatste nieuws en zoeken verdieping met deskundige tafelgasten. Van maandag tot en met donderdag, van 16:00 tot 18:30 uur live bij BNR.
18:30 - BNR Beurs
Elke werkdag hoor je het belangrijkste en opvallendste beursnieuws. Van Tesla tot TomTom en van recessie tot reorganisatie. Het nieuws van vandaag, dat jou morgen verder brengt. BNR Beurs: voor de slimme belegger.
19:00 - Vastgoed gezocht
Maarten Bouwhuis en Maarten de Gruyter duiken in de wereld van het vastgoed. Van een tweede huis als investering tot en met de financiering van je bedrijfshal en de toekomst van kantoorpanden.
19:30 - Doorgelicht
In Doorgelicht richten Nina van den Dungen en Jim Tehupuring de schijnwerper op de bedrijven achter jouw favoriete aandelen, zodat jij als belegger kan bepalen wat ze nou écht waard zijn.
20:00 - BNR Zakendoen
Hét zakelijke nieuwsprogramma van de Nederlandse radio. Presentatie: Thomas van Zijl
21:00 - BNR Duurzaam
De Groene weg naar 2030. Harm Edens onderzoekt hoe we het beste en het snelste de doelen van het klimaatakkoord van Parijs kunnen halen.
21:30 - BNR Beurs
Elke werkdag hoor je het belangrijkste en opvallendste beursnieuws. Van Tesla tot TomTom en van recessie tot reorganisatie. Het nieuws van vandaag, dat jou morgen verder brengt. BNR Beurs: voor de slimme belegger.
22:00 - BNR's Big Five
Presentatoren Diana Matroos en Art Rooijakkers gaan in gesprek met de hoofdrolspelers van de belangrijkste dossiers in Nederland.
23:00 - Wereldspelers
In Wereldspelers volgt Jelle Maasbach ondernemers die de stap naar het buitenland maken. Hoe bereiden ze zich voor en waar lopen ze tegen aan? Luister elke week.
23:30 - BNR Mobility
Nieuws en achtergronden over mobiliteit. Met Meindert Schut en Noud Broekhof. Elke maandag om 14:30 uur, altijd als podcast.