Radio Rijnmond - Radio Rijnmond Live - Rijnmond Radio

(Stemmen:16, Gemiddeld:4.2)
Als de online uitzending van Radio Rijnmond niet start, of eventueel stokt, schrijf ons dan via de pagina Contact, of probeer het probleem zelf te identificeren met onze pagina Fouten opsporen.
Radio Rijnmond logo
Playlist: 
Radio Rijnmond - 160 Kbps
Server 2 - 128 Kbps

Over Radio Rijnmond

Luister online naar Radio Rijnmond, de zender voor het zuidelijke deel van de provincie Zuid-Holland. De studio’s zijn gevestigd in het Lloydkwartier van Rotterdam. De zender ging al vrij vroeg van start, in december 1983, en is nu in bezit van de stichting Regionale Omroep Rotterdam-Rijnmond. Naar Radio Rijnmond luisteren kan naast FM ook via DAB+, DVB-T, de kabel en via het internet. Het programma wordt 24/7 uitgezonden. Wat de muziek betreft staan er vooral songs uit de jaren 80 en 90 op het programma. Lokaal nieuws is uiteraard belangrijk en wie op de hoogte wil blijven van sport in de regio, moet op zondag naar Radio Rijnmond Sport luisteren. Bekendere presentatoren zijn Ronald van Oudheusden, Suzanne Mulder, Reint Jan Potze en Ruud de Boer. Mensen, die geïnteresseerden zijn in geschiedenis, kunnen naar het programma Archief Rijnmond luisteren, die door Roland Vonk wordt gepresenteerd. Omroep Rijnmond is erg populair in Zuid-Holland Zuid. In 2020 bijvoorbeeld kozen 10,7% van alle luisteraars deze zender.

Heb je onvolledige of onjuiste gegevens op onze site gevonden? Vind je dat je meer weet over radio's? Help ons, laat het ons via Facebook weten en we geven je in ruil daarvoor reclamevrijheid caudeau! :)

Contact - Telefoonnummer, SMS, E-mail, Facebook

Radio Rijnmond frequenties

Noord-Brabant - 93.4 FMNoord-Holland - 93.4 FMUtrecht - 93.4 FMZeeland - 93.4 FMZuid-Holland - 93.4 FM
Radio Rijnmond Frequentiekaart
Je favoriete radio's
NPO Radio 1
Radio 10
NPO Radio 5
Amor FM
Sunrise FM
FunX
NPO Radio 2
Joe 70s & 80s
Tukker FM
Q Music
Ujala Radio
Radio Rijnmond
NPO Klassiek
Veronica
SLAM!
Sterren NL
RadioNL
Radio 538
L1 Radio
RTV Noord
Arrow Classic Rock
NH Radio
100% NL
Omroep Brabant
NPO 3FM
Groot Nieuws Radio
RTV Oost
Grand Prix Radio
RTV Utrecht
Decibel
Sublime
RTV Drenthe
Sky Radio
Reformatorische Omroep
Q Music Foute UUR
Qmusic Limburg
Omroep Zeeland
RTV Katwijk
Radio Continu
Omroep West
Omroep Gelderland
Nostalgie
Sky Radio Christmas
Sleutelstad
KINK
RTV NOF
happy.radio
Bollenstreek Omroep
BNR Nieuws Radio
Omroep Flevoland
Hete Hits
HappyHits
RTV Purmerend
World of Jazz
Andere radio's

Radio Rijnmond commentaarvak

Dit vak wordt door de medewerkers van de radio niet gelezen! Als je een verzoeknummer hebt, of je gewoon naar de presentator een bericht wilt sturen, probeer het dan via een van de mogelijkheden die onder Contacten is genoemd!

Playlist 18

Massive - Unfinished sympathy
11:38Massive - Unfinished sympathy
Outfield - Your love
11:35Outfield - Your love
Hoofdpunten - Rijnmond Nieuws
11:30Hoofdpunten - Rijnmond Nieuws
David Bowie & Queen - Under pressure
11:26David Bowie & Queen - Under pressure
Coldplay - Clocks
11:22Coldplay - Clocks
Centerfold - Dictator
11:16Centerfold - Dictator
Mark Ambor - Belong together
11:13Mark Ambor - Belong together
Status Quo - Down down
11:05Status Quo - Down down
kijk op - Rijnmond Reclame
10:58kijk op - Rijnmond Reclame
Sam Smith - Writing's on the wall (radio edit)
10:54Sam Smith - Writing's on the wall (radio edit)
Vroegere songs opvragen

Programma's van Radio Rijnmond18

00:00 - Rijnmond in de Nacht
Nachtprogrammering
06:00 - R-Uit!
Je plukt de dag met Radio Rijnmond! Iedere werkdag opgewekt R-uit met Ronald van Oudheusden. Met de lekkerste muziek bij je beschuitje, nieuwtjes in de file en het gesprek van de dag bij de koffie. R-uit geeft je rugwind voor de rest van de dag.
09:00 - De Boer Op
Zet De Boer Op! Even bijkomen van het spitsuur. Eerste bakkie naar binnen? Mails gechecked? Kinderen de deur uit? De was uitgehangen? Tijd voor lekkere muziek en gezelligheid op je radio! Ruud de Boer praat je bij en neemt je mee van Bakkie naar Bammetje.
12:00 - Lunchbreak
Erik Lemmers praat je tijdens jouw Lunchbreak helemaal bij. Met het laatste nieuws, de Lunchbox én natuurlijk de lekkerste muziek om tijdens jouw lunch even bij te komen.
14:00 - De Middag Door
Lunch achter de kiezen? Dan nu De Middag Door. Suzanne Mulder zorgt voor een twee uur durend overheerlijk muzikaal toetje!
16:00 - Afslag Rijnmond
De avondspits wordt leuker dan ooit. Terwijl jij je dag afrondt of al bumper aan bumper staat, neemt Reint Jan Potze de Afslag Rijnmond. Hij praat je bij over het laatste nieuws, weer en verkeer. Ook hoor je de lekkerste muziek en alles waarvan je nog niet wist dat je dat wilde weten.
19:00 - Van eigen Bodem
Ons landje is qua omvang misschien klein, maar de muziek van eigen bodem is groot! Nederland heeft nationaal en internationaal heel veel muzikaal moois voortgebracht. En daarom hoor je bij Radio Rijnmond iedere doordeweekse avond van 19.00 tot 20.00 uur non-stop muziek Van eigen bodem.
20:00 - 80's na Achten
Elke doordeweekse avond neemt Radio Rijnmond je van 20:00 – 21:00 uur mee terug naar het beste van de jaren tachtig. Schoudervullingen, synthesizers, de compact disc en Back To The Future. 80's na Achten neemt je een uur lang mee terug naar de muziek van die geweldige jaren ’80
21:00 - 90's na Negenen
Beleef de tijd van furbies, tuinpakken en bomberjacks opnieuw. Jouw eerste sms’je, posters in je slaapkamer en de hipste muziek op je discman. Van beats naar akoestisch en van spijkerjasjes tot kale koppies. Elke doordeweekse avond in 90s na Negenen hoor je de beste muziek van de vrije jaren ’90.
22:00 - Lovesongs
non-stop muziek met de mooiste lovesongs
23:00 - Muziek (non-stop avond)
Lekkere muziek non-stop op de late avond