Ujala Radio - UR - Ujala Radio Live

(Stemmen:21, Gemiddeld:4.3)
Als de online uitzending van Ujala Radio niet start, of eventueel stokt, schrijf ons dan via de pagina Contact, of probeer het probleem zelf te identificeren met onze pagina Fouten opsporen.
Ujala Radio logo

Over Ujala Radio

Luister online naar Ujala Radio, het Bollywoodstation van Nederland. Deze radio is een belangrijk communicatiekanaal van Hindoestanen. Deze zender werd in 2002 opgericht en voorziet een breed publiek 24 uur per dag van uitzendingen. Naar Ujala Radio Live luisteren kan via de kabel, DAB+, het internet en in de provincies Noord-Holland en Flevoland ook via een eigen FM-frequentie. Verschillende programma’s kunnen in vier talen worden beluisterd: Nederlands, Sarnami, Hindi en Urdu. Volgens eigen inschatting bereiken ze zo’n honderdduizend mensen per week. De meest bekende presentatoren zijn Robby Makka, Ashok, Anand Jagram en Vijay Rambaran. In de focus staan Hindoestaans nieuws en evenementen. In Amsterdam en Almere heeft de zender een marktaandeel van 95% in deze doelgroep. Rouw-, huwelijks- en geboorteberichten zijn voor de uit Suriname en Indië afkomstige luisteraars een belangrijk onderdeel van de uitzendingen. UR speelt ook een belangrijke rol in de organisatie van gebeurtenissen in de Hindoestaanse gemeenschap.

Ujala Radio slogan: "Your Bollywood station!"

Heb je onvolledige of onjuiste gegevens op onze site gevonden? Vind je dat je meer weet over radio's? Help ons, laat het ons via Facebook weten en we geven je in ruil daarvoor reclamevrijheid caudeau! :)

Contact - Telefoonnummer, SMS, E-mail, Facebook

Je favoriete radio's
NPO Radio 1
Radio 10
NPO Radio 5
Amor FM
Sunrise FM
FunX
NPO Radio 2
Joe 70s & 80s
Tukker FM
Q Music
Ujala Radio
Radio Rijnmond
NPO Klassiek
Veronica
SLAM!
Sterren NL
RadioNL
Radio 538
L1 Radio
RTV Noord
Arrow Classic Rock
NH Radio
100% NL
Omroep Brabant
NPO 3FM
Groot Nieuws Radio
RTV Oost
Grand Prix Radio
RTV Utrecht
Decibel
Sublime
RTV Drenthe
Sky Radio
Reformatorische Omroep
Q Music Foute UUR
Qmusic Limburg
Omroep Zeeland
RTV Katwijk
Radio Continu
Omroep West
Omroep Gelderland
Nostalgie
Sky Radio Christmas
Sleutelstad
KINK
RTV NOF
happy.radio
Bollenstreek Omroep
BNR Nieuws Radio
Omroep Flevoland
Hete Hits
HappyHits
RTV Purmerend
World of Jazz
Andere radio's

Ujala Radio commentaarvak

Dit vak wordt door de medewerkers van de radio niet gelezen! Als je een verzoeknummer hebt, of je gewoon naar de presentator een bericht wilt sturen, probeer het dan via een van de mogelijkheden die onder Contacten is genoemd!