Ujala Radio - UR - Ujala Radio Live

(Stemmen:4, Gemiddeld:4)
Als de online uitzending van Ujala Radio niet start, of eventueel stokt, schrijf ons dan via de pagina Contact, of probeer het probleem zelf te identificeren met onze pagina Fouten opsporen.
Ujala Radio logo

Over Ujala Radio

Luister online naar Ujala Radio, het Bollywoodstation van Nederland. Deze radio is een belangrijk communicatiekanaal van Hindoestanen. Deze zender werd in 2002 opgericht en voorziet een breed publiek 24 uur per dag van uitzendingen. Naar Ujala Radio Live luisteren kan via de kabel, DAB+, het internet en in de provincies Noord-Holland en Flevoland ook via een eigen FM-frequentie. Verschillende programma’s kunnen in vier talen worden beluisterd: Nederlands, Sarnami, Hindi en Urdu. Volgens eigen inschatting bereiken ze zo’n honderdduizend mensen per week. De meest bekende presentatoren zijn Robby Makka, Ashok, Anand Jagram en Vijay Rambaran. In de focus staan Hindoestaans nieuws en evenementen. In Amsterdam en Almere heeft de zender een marktaandeel van 95% in deze doelgroep. Rouw-, huwelijks- en geboorteberichten zijn voor de uit Suriname en Indië afkomstige luisteraars een belangrijk onderdeel van de uitzendingen. UR speelt ook een belangrijke rol in de organisatie van gebeurtenissen in de Hindoestaanse gemeenschap.

Ujala Radio slogan: "Your Bollywood station!"

Heb je onvolledige of onjuiste gegevens op onze site gevonden? Vind je dat je meer weet over radio's? Help ons, laat het ons via Facebook weten en we geven je in ruil daarvoor reclamevrijheid caudeau! :)

Contact - Telefoonnummer, SMS, E-mail, Facebook

Je favoriete radio's
Omroep Brabant
RTV Noord
NPO Radio 1
Q Music
RTV Oost
Radio 10
RTV Drenthe
Radio 538
Sky Radio
Omroep Gelderland
RTV Utrecht
Omroep Zeeland
NPO Radio 2
Grand Prix Radio
SLAM!
Omroep Flevoland
BNR Nieuws Radio
FunX
Omroep West
Veronica
Tukker FM
Sky Radio Christmas
NPO Radio 5
RTV NOF
RTV Purmerend
Groot Nieuws Radio
Omroep Venlo
RadioNL
100% NL
Sublime
KINK
Jinglegek
Radio Rijnmond
NPO Klassiek
Reformatorische Omroep
Radio 10 - Top 4000
Arrow Classic Rock
NH Radio
Decibel
RTV Katwijk
WOS
happy.radio
Amor FM
Ujala Radio
Bollenstreek Omroep
Sterren NL
Nostalgie
Q Music Foute UUR
Radio Continu
Classicnl
Q-Dance
L1 Radio
Joe 70s & 80s
Qmusic Limburg
Andere radio's

Ujala Radio commentaarvak

Dit vak wordt door de medewerkers van de radio niet gelezen! Als je een verzoeknummer hebt, of je gewoon naar de presentator een bericht wilt sturen, probeer het dan via een van de mogelijkheden die onder Contacten is genoemd!