RTV Noord - RTV Noord Live - RTV Noord Luisteren

(Stemmen:2, Gemiddeld:5)
Als de online uitzending van RTV Noord niet start, of eventueel stokt, schrijf ons dan via de pagina Contact, of probeer het probleem zelf te identificeren met onze pagina Fouten opsporen.
RTV Noord logo
Playlist: 

Over RTV Noord

Luister online naar RTV Noord, met een 24/7 programma-aanbod dat sinds 1989 bestemd is voor stad en provincie Groningen. Deze zender heeft zijn roots in RONO, een regionale omroep die in 1977 in drieën is gesplitst. Oorspronkelijk waren er alleen radio-uitzendingen, maar in 1995 kwam er ook televisie, en sinds 1998 is deze zender ook op het internet te vinden. De hoofdstudio zit in Groningen. Deze omroep neemt zijn roeping serieus om niet alleen populaire programma’s uit te zenden maar ook de Nedersaksische (volks)cultuur te koesteren. Als je naar RTV Noord Live luistert, vind je bij deze publieke zender uiteraard alles: het nieuws, het weer, verkeer en sport van de regio. Er is veel muziek met praatprogramma’s tussen 6 en 18 uur. Bekende verslaggevers en presentatoren zijn o.a. Jurgen van den Berg, Jan Pelleboer, Rob van Dam en Arno van der Heyden. Naar RTV Noord luisteren is in de provincie Groningen mogelijk via FM en ook via de kabel, DAB+ en via streaming ook op het internet.

RTV Noord slogan: "Tou eem!"

Heb je onvolledige of onjuiste gegevens op onze site gevonden? Vind je dat je meer weet over radio's? Help ons, laat het ons via Facebook weten en we geven je in ruil daarvoor reclamevrijheid caudeau! :)

Contact - Telefoonnummer, SMS, E-mail, Facebook

Je favoriete radio's
Omroep Brabant
RTV Noord
NPO Radio 1
Q Music
RTV Oost
Radio 10
RTV Drenthe
Radio 538
Sky Radio
Omroep Gelderland
RTV Utrecht
Omroep Zeeland
NPO Radio 2
Grand Prix Radio
SLAM!
Omroep Flevoland
BNR Nieuws Radio
FunX
Omroep West
Veronica
Tukker FM
NPO Radio 5
RTV NOF
RTV Purmerend
Groot Nieuws Radio
Omroep Venlo
RadioNL
100% NL
Sublime
KINK
Radio Rijnmond
NPO Klassiek
Reformatorische Omroep
Radio 10 - Top 4000
Arrow Classic Rock
NH Radio
Decibel
WOS
Amor FM
Sky Radio Christmas
Ujala Radio
Sterren NL
Nostalgie
Q Music Foute UUR
Radio Continu
Classicnl
Q-Dance
L1 Radio
Joe 70s & 80s
Qmusic Limburg
HITZZZ!!
Q Music Non Stop
Alkmaar Centraal
Feel Good Radio
Andere radio's

RTV Noord commentaarvak

Dit vak wordt door de medewerkers van de radio niet gelezen! Als je een verzoeknummer hebt, of je gewoon naar de presentator een bericht wilt sturen, probeer het dan via een van de mogelijkheden die onder Contacten is genoemd!

Nieuws over RTV Noord

Oetse Eilander komt niet terug op Radio Noord
Oetse Eilander, presentator van het middagprogramma ‘Oetse op Noord’, mag niet terug keren op Radio Noord. Er is volgens de regionale omroep een onherstelbare vertrouwensbreuk ontstaan met Eilander. RTV Noord heeft daarom de samenwerking opgezegd.Verder lezen >>
radiowereld.nl - 19.09.2023
Emotionele presentator en sidekick zoeken steun bij bellers
Radio Noord krijgt vanaf 2024 een nieuwe programmering. Hoe die eruit zal zien is nog niet bekend. Presentator Oetse Eilander kreeg als eerste te horen dat zijn programma volgend jaar stopt.Verder lezen >>
radiowereld.nl - 11.09.2023
Femke de Walle nieuwe presentator Hallo Groningen op Radio Noord
Femke de Walle is sinds maandag vier dagen per week als presenator van ‘Hallo Groningen’ op Radio Noord te horen. Ze neemt het stokje over van Eric Bats. “Een nieuw geluid”, aldus De Walle. “De komende tijd hoor je mij elke maandag tot en met donderdag hier op Radio Noord.Verder lezen >>
radiowereld.nl - 05.09.2023

Programma's van RTV Noord04

00:00 - Noord Nonstop
Non-stop muziek voor thuis, op je werk of onderweg. Je hoort de hits van vandaag, de klassiekers van gisteren en het beste uit Groningen.
06:00 - Edwin op Noord
Ochtendprogramma op Radio Noord met aandacht voor het nieuws uit Groningen, weer, verkeer. Het publiek kan reageren op onze stelling van de dag in onze rubriek Lopend Vuur. Vlak voor 10.00 uur draaien we een muzikale Top 3, naar aanleiding van de actualiteit. De Top 3 kun je zelf samenstellen door een appje te sturen naar 050-1288288.
10:00 - Hallo Groningen
Een programma met veel muziek, de vraag van de dag en onderwerpen die jou raken. Presentatie Femke de Walle (maandag tot en met donderdag) en Stephan Kosters (vrijdag).
13:00 - Karel op Noord
Je middag vliegt voorbij met Karel op Noord! Karel brengt een lach op je gezicht, informeert je, en draait de lekkerste de lekkerste muziek. Ook kun je mooie prijzen winnen. Karel op Noord met Karel Oosterhuis. Elke werkdag van 13.00 tot 16.00 uur
16:00 - Spits op Noord
We loodsen je door de avondspits. Met nieuws, achtergronden, weer, verkeer en natuurlijk veel muziek. Om half zes: Groningers aan het woord in Altijd wat Anders. Presentatie: Niiwino Geertsema
18:00 - Vandaag op Noord
Een overzicht van het belangrijkste nieuws en de beste reportages van de dag.
19:00 - De Avond van Noord
Non-stop muziek voor thuis, op je werk of onderweg. Je hoort de hits van vandaag, de klassiekers van gisteren en het beste uit Groningen.