Meest recente nieuws over RTV Noord

Het meest recente nieuws van RTV Noord uit eerste hand. We hebben het belangrijkste nieuws over de radiozender verzameld. Met behulp van het filterpaneel boven het nieuws kan je op naam, inleidende tekst, of uploaddatum filteren. Daarnaast kan je het nieuws sorteren op titel en datum. Normaal wordt het meest recente nieuws weergegeven. Bij vragen schrijf ons via de pagina Contact!

Filteren

RTV Noord gaat na twintig jaar verhuizen, maar blijft in de stad Groningen

RTV Noord gaat volgend jaar verhuizen. Na twintig jaar in de Mediacentrale in Groningen, ziet de omroep in bedrijfsverzamelgebouw Meerwold, aan de rand van de stad bij het Paterswoldsemeer, de ideale locatie voor de toekomst.

Datum publicatie: 08.03.2024

Radio Noord start het nieuwe jaar met een vernieuwde programmering

Radio Noord start op dinsdag 2 januari 2024 met een vernieuwde programmering. Zo komt er een nieuw programma tijdens de lunch en de avondspits. Daarnaast krijgen Sander Schrik en Tommas Eggens een plek in het weekend.

Datum publicatie: 11.12.2023

Reorganisatie bij regionale omroep RTV Noord

De regionale omroep RTV Noord uit de provincie Groningen voert de komende periode een reorganisatie door waarbij afscheid wordt genomen van drie medewerkers. “RTV Noord moet de komende jaren snijdenHet bericht Reorganisatie bij regionale omroep RTV Noord verscheen eerst op MediaMagazine.

Datum publicatie: 29.11.2023

Radio Noord komt met vierde editie Grunneger 1000

Radio Noord pakt voor het vierde jaar op een rij van kerst tot en met oudejaarsdag uit met de Grunneger 1000. In deze lijst is plek voor diverse muziekstijlen, zowel internationaal, nationaal als regionaal.

Datum publicatie: 26.11.2023

Hoofdredacteur Luuk Sijbring stopt na een jaar bij RTV Noord

Luuk Sijbring vertrekt eind dit jaar als hoofdredacteur van RTV Noord. Hij is daarmee maar een jaar hoofdredacteur geweest van de regionale omroep van Groningen. Luuk volgde begin dit jaar interim-hoofdredacteur Pieter Sijpersma op.

Datum publicatie: 16.10.2023

Oetse Eilander komt niet terug op Radio Noord

Oetse Eilander, presentator van het middagprogramma ‘Oetse op Noord’, mag niet terug keren op Radio Noord. Er is volgens de regionale omroep een onherstelbare vertrouwensbreuk ontstaan met Eilander. RTV Noord heeft daarom de samenwerking opgezegd.

Datum publicatie: 19.09.2023

Emotionele presentator en sidekick zoeken steun bij bellers

Radio Noord krijgt vanaf 2024 een nieuwe programmering. Hoe die eruit zal zien is nog niet bekend. Presentator Oetse Eilander kreeg als eerste te horen dat zijn programma volgend jaar stopt.

Datum publicatie: 11.09.2023

Femke de Walle nieuwe presentator Hallo Groningen op Radio Noord

Femke de Walle is sinds maandag vier dagen per week als presenator van ‘Hallo Groningen’ op Radio Noord te horen. Ze neemt het stokje over van Eric Bats. “Een nieuw geluid”, aldus De Walle. “De komende tijd hoor je mij elke maandag tot en met donderdag hier op Radio Noord.

Datum publicatie: 05.09.2023