RTV Utrecht - Radio M Utrecht - Radio M Utrecht Live

(Stemmen:4, Gemiddeld:4.8)
Als de online uitzending van RTV Utrecht niet start, of eventueel stokt, schrijf ons dan via de pagina Contact, of probeer het probleem zelf te identificeren met onze pagina Fouten opsporen.
RTV Utrecht logo
Playlist: 

Over RTV Utrecht

Luister online naar RTV Utrecht, de radio voor stad en provincie Utrecht. Door de ligging van de provincie Utrecht in het geografisch midden van Nederland, heet deze zender “Radio M Utrecht”. De zender biedt vooral nieuws en achtergronden, afgewisseld met muziek. In de nacht tussen 23 en 6 uur wordt non-stop muziek uitgezonden, alleen onderbroken door reclame en nieuws. De thema’s zijn erg gevarieerd: naast cultuur en sport in de regio worden ook interessante uitgaanstips gepresenteerd. Als je naar Radio M Utrecht Live luistert, vind je daar bekende presentatoren zoals Evelien de Bruijn, Conny Kraaijeveld, Jeroen Latijnhouwers, Jan van Veen. De etherfrequentie 93,10 is in de hele provincie Utrecht beschikbaar. Ook kun je hun programma’s bij de diverse kabelbedrijven, via DAB + en ook online beluisteren. In het jaar 2022 was het marktaandeel van dit radiostation zo hoog als nooit tevoren: 14,1%. Daarmee is dit de best beluisterde regionale omroep van Nederland.

Heb je onvolledige of onjuiste gegevens op onze site gevonden? Vind je dat je meer weet over radio's? Help ons, laat het ons via Facebook weten en we geven je in ruil daarvoor reclamevrijheid caudeau! :)

Contact - Telefoonnummer, SMS, E-mail, Facebook

RTV Utrecht frequenties

Rhenen - 97.9 FMUtrecht - 93.1 FM
RTV Utrecht Frequentiekaart
Je favoriete radio's
NPO Radio 1
Radio 10
NPO Radio 5
Amor FM
Sunrise FM
FunX
NPO Radio 2
Joe 70s & 80s
Tukker FM
Q Music
Ujala Radio
Radio Rijnmond
NPO Klassiek
Veronica
SLAM!
Sterren NL
RadioNL
Radio 538
L1 Radio
RTV Noord
Arrow Classic Rock
NH Radio
100% NL
Omroep Brabant
NPO 3FM
Groot Nieuws Radio
RTV Oost
Grand Prix Radio
RTV Utrecht
Decibel
Sublime
RTV Drenthe
Sky Radio
Reformatorische Omroep
Q Music Foute UUR
Qmusic Limburg
Omroep Zeeland
RTV Katwijk
Radio Continu
Omroep West
Omroep Gelderland
Nostalgie
Sky Radio Christmas
Sleutelstad
KINK
RTV NOF
happy.radio
Bollenstreek Omroep
BNR Nieuws Radio
Omroep Flevoland
Hete Hits
HappyHits
RTV Purmerend
World of Jazz
Andere radio's

RTV Utrecht commentaarvak

Dit vak wordt door de medewerkers van de radio niet gelezen! Als je een verzoeknummer hebt, of je gewoon naar de presentator een bericht wilt sturen, probeer het dan via een van de mogelijkheden die onder Contacten is genoemd!

Nieuws over RTV Utrecht

Erwin Schievink nieuwe hoofdredacteur RTV Utrecht
Erwin Schievink is per augustus de nieuwe hoofdredacteur van RTV Utrecht. Hij neemt de functie bij de regionale omroep dan over van Wim Kramer, die met pensioen gaat.Verder lezen >>
www.radiofreak.nl - 02.05.2024
Erwin Peters krijgt vrijdagmiddagprogramma op Radio M Utrecht
Voormalig Veronica-deejay Erwin Peters gaat aan de slag bij Radio M Utrecht. Bij de regionale omroep is hij voortaan op vrijdagmiddag tussen 15 en 17 uur te horen met ‘Goedemiddag’. Peters neemt het stokje over van Jos van Heerden die een dag minder gaat werken.Verder lezen >>
radiowereld.nl - 07.04.2024
Aart van Eldik krijgt middagshow bij Radio M Utrecht
Aart van Eldik is vanaf maandag (8 januari) te horen op Radio M Utrecht. Daar presenteert hij het programma ’Utrecht komt Thuis’ van maandag tot en met vrijdag tussen 17.00 en 19.00 uur. Van Eldik neemt de middagshow over van Marcel Hofman die nu bij NH producer wordt van het programma Spitstijd.Verder lezen >>
radiowereld.nl - 04.01.2024

Programma's van RTV Utrecht18

00:00 - De Nacht van M
De beste en mooiste non-stop muziek.
06:00 - Utrecht is Wakker
De wekker gaat af en u wordt direct bijgepraat over het laatste nieuws uit de regio, maar ook uit het binnen- en buitenland.
09:00 - 93 1.nl
Een goede start van de dag met de beste Nederlandstalige muziek van toen en nu.
10:00 - Tijd voor U
In dit programma voor bij de koffie kunt u genieten van gevarieerde muziek en meespelen met het spel Woordbouwer.
12:00 - Aan Tafel!
Verslaggever Robert Jan Booij ontdekt unieke plekken in de provincie. Speel "De Stem van M" en win een DAB+ radio. Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, het weer en geniet van mooie muziek!
14:00 - Studio Sixties
Iedere middag wordt u getrakteerd op muziek uit de jaren zestig. Van Elvis en Cliff Richard tot The Beatles en de Bee Gees, maar ook Nederlandstalige muziek. Een swingende middag vol nostalgie!
15:00 - Goedemiddag
In dit gezellige programma bezorgt Jos de luisteraars een goede middag met muziek van toen en nu, spelletjes en prijzen. Op vrijdag presenteert Erwin Peters het programma.
17:00 - Utrecht komt thuis
Terwijl Utrecht naar huis rijdt, is in dit programma veel aandacht voor weer en verkeer. Verder is afwisselende muziek te horen en schuiven dagelijks gasten, verslaggevers en programmamakers aan.
19:00 - Studio Seventies
Terug naar de jaren 70 met het gevoel en de muziek van toen!
20:00 - De Avond van de Nostalgie
Een avond om nooit te vergeten! Geniet van de mooiste muziek uit de jaren 50, 60, 70 en 80.
22:00 - Eveliens lovesongs
In de avond kunt u een uurtje heerlijk zwijmelen met de meest romantische muziek. Reacties en muzikale suggesties zijn van harte welkom. Mail naar evelien@rtvutrecht.nl.
23:00 - De Nacht van M
De beste en mooiste non-stop muziek.