RTV Utrecht - Radio M Utrecht - Radio M Utrecht Live

(Stemmen:3, Gemiddeld:5)
Als de online uitzending van RTV Utrecht niet start, of eventueel stokt, schrijf ons dan via de pagina Contact, of probeer het probleem zelf te identificeren met onze pagina Fouten opsporen.
RTV Utrecht logo
Playlist: 

Over RTV Utrecht

Luister online naar RTV Utrecht, de radio voor stad en provincie Utrecht. Door de ligging van de provincie Utrecht in het geografisch midden van Nederland, heet deze zender “Radio M Utrecht”. De zender biedt vooral nieuws en achtergronden, afgewisseld met muziek. In de nacht tussen 23 en 6 uur wordt non-stop muziek uitgezonden, alleen onderbroken door reclame en nieuws. De thema’s zijn erg gevarieerd: naast cultuur en sport in de regio worden ook interessante uitgaanstips gepresenteerd. Als je naar Radio M Utrecht Live luistert, vind je daar bekende presentatoren zoals Evelien de Bruijn, Conny Kraaijeveld, Jeroen Latijnhouwers, Jan van Veen. De etherfrequentie 93,10 is in de hele provincie Utrecht beschikbaar. Ook kun je hun programma’s bij de diverse kabelbedrijven, via DAB + en ook online beluisteren. In het jaar 2022 was het marktaandeel van dit radiostation zo hoog als nooit tevoren: 14,1%. Daarmee is dit de best beluisterde regionale omroep van Nederland.

Heb je onvolledige of onjuiste gegevens op onze site gevonden? Vind je dat je meer weet over radio's? Help ons, laat het ons via Facebook weten en we geven je in ruil daarvoor reclamevrijheid caudeau! :)

Contact - Telefoonnummer, SMS, E-mail, Facebook

RTV Utrecht frequenties

Rhenen - 97.9 FMUtrecht - 93.1 FM
RTV Utrecht Frequentiekaart
Je favoriete radio's
Omroep Brabant
RTV Noord
NPO Radio 1
Q Music
RTV Oost
Radio 10
RTV Drenthe
Radio 538
Sky Radio
Omroep Gelderland
RTV Utrecht
Omroep Zeeland
NPO Radio 2
Grand Prix Radio
SLAM!
Omroep Flevoland
BNR Nieuws Radio
FunX
Omroep West
Veronica
Tukker FM
Sky Radio Christmas
NPO Radio 5
RTV NOF
RTV Purmerend
Groot Nieuws Radio
Omroep Venlo
RadioNL
100% NL
Sublime
KINK
Jinglegek
Radio Rijnmond
NPO Klassiek
Reformatorische Omroep
Radio 10 - Top 4000
Arrow Classic Rock
NH Radio
Decibel
RTV Katwijk
WOS
happy.radio
Amor FM
Ujala Radio
Bollenstreek Omroep
Sterren NL
Nostalgie
Q Music Foute UUR
Radio Continu
Classicnl
Q-Dance
L1 Radio
Joe 70s & 80s
Qmusic Limburg
Andere radio's

RTV Utrecht commentaarvak

Dit vak wordt door de medewerkers van de radio niet gelezen! Als je een verzoeknummer hebt, of je gewoon naar de presentator een bericht wilt sturen, probeer het dan via een van de mogelijkheden die onder Contacten is genoemd!

Nieuws over RTV Utrecht

Aart van Eldik krijgt middagshow bij Radio M Utrecht
Aart van Eldik is vanaf maandag (8 januari) te horen op Radio M Utrecht. Daar presenteert hij het programma ’Utrecht komt Thuis’ van maandag tot en met vrijdag tussen 17.00 en 19.00 uur. Van Eldik neemt de middagshow over van Marcel Hofman die nu bij NH producer wordt van het programma Spitstijd.Verder lezen >>
radiowereld.nl - 04.01.2024

Programma's van RTV Utrecht28

00:00 - De Nacht van M
De beste en mooiste non-stop muziek.
06:00 - Utrecht is Wakker
De wekker gaat af en u wordt direct bijgepraat over het laatste nieuws uit de regio, maar ook uit het binnen- en buitenland.
09:00 - 93 1.nl
Een goede start van de dag met de beste Nederlandstalige muziek van toen en nu.
10:00 - Tijd voor U
In dit programma voor bij de koffie kunt u genieten van gevarieerde muziek en meespelen met het spel Woordbouwer.
12:00 - Aan Tafel!
In dit smakelijke lunchprogramma wordt elke dag gevarieerde muziek geserveerd. Ook bezoeken interessante gasten de studio en is er volop aandacht voor uitstapjes, cultuur, gezondheid en natuur.
14:00 - Eighties op verzoek
Jos van Heerden draait verzoekplaten van luisteraars die bijzondere herinneringen hebben aan de jaren 80.
17:00 - Utrecht komt thuis
Terwijl Utrecht naar huis rijdt, is in dit programma veel aandacht voor weer en verkeer. Verder is afwisselende muziek te horen en schuiven dagelijks gasten, verslaggevers en programmamakers aan.
19:00 - Prachtig 80
Edwin blikt terug op één jaar met vooral het goede nieuws van toen uit de wereld van sport, entertainment, radio en tv. Afgewisseld met opvallende hits, albums, ééndagsvliegen, nieuwe jasjes etc..
22:00 - Eveliens lovesongs
In de avond kunt u een uurtje heerlijk zwijmelen met de meest romantische muziek. Reacties en muzikale suggesties zijn van harte welkom. Mail naar evelien@rtvutrecht.nl.
23:00 - De Nacht van M
De beste en mooiste non-stop muziek.