Decibel - Radio Decibel - Decibel Radio

(Stemmen:1, Gemiddeld:5)
Als de online uitzending van Decibel niet start, of eventueel stokt, schrijf ons dan via de pagina Contact, of probeer het probleem zelf te identificeren met onze pagina Fouten opsporen.
Decibel logo
Playlist: 
Decibel - 192 Kbps
EuroDance - 192 Kbps
Greatest Hits - 192 Kbps
Party! - 192 Kbps

Over Decibel

Luister online naar Decibel, de commerciële Nederlandse radio voor de Randstad. Op deze zender draaien ze vooral dansbare muziek uit de jaren 90 die via FM en DAB+ in de provincies Noord- en Zuid-Holland, en in Utrecht beluisterd kan worden. Radio Decibel is verder online en via de kabel in het hele land beschikbaar. Dit station begon zijn uitzendingen al in de jaren 90 en in sommige periodes kon je in heel Nederland naar hun programma’s op FM luisteren. Behalve het hoofdkanaal zijn er ook digitale themazenders voor verschillende genres: Eurodance, Hardcore, hits uit de 70’s tot nu, Ibiza house hits. De programmering bestaat voornamelijk uit non-stop muziek. Hun bekendste DJ’s zijn Andrew Summer, Rene Dupon en Stefan Brau. Decibel Radio heeft niet één enkele grote hitlijst maar een hele serie kleinere lijsten: Trance 30, Boy- & Girlband 25, Happy Hardcore 25, Community 25, Top 25 van Nederlandse Bodem, Alkmaar Cityrun 25, Forgotten Rewind Hits 25, en Summer Rewind 25. Radio Decibel doet het vooral goed bij luisteraars tussen de 20 en 39 jaar.

Decibel slogan: "De 90's zijn van ons!"

Heb je onvolledige of onjuiste gegevens op onze site gevonden? Vind je dat je meer weet over radio's? Help ons, laat het ons via Facebook weten en we geven je in ruil daarvoor reclamevrijheid caudeau! :)

Contact - Telefoonnummer, SMS, E-mail, Facebook

Je favoriete radio's
NPO Radio 1
Radio 10
NPO Radio 5
Amor FM
Sunrise FM
FunX
NPO Radio 2
Joe 70s & 80s
Tukker FM
Q Music
Ujala Radio
Radio Rijnmond
NPO Klassiek
Veronica
SLAM!
Sterren NL
RadioNL
Radio 538
L1 Radio
RTV Noord
Arrow Classic Rock
NH Radio
100% NL
Omroep Brabant
NPO 3FM
Groot Nieuws Radio
RTV Oost
Grand Prix Radio
RTV Utrecht
Decibel
Sublime
RTV Drenthe
Sky Radio
Reformatorische Omroep
Q Music Foute UUR
Qmusic Limburg
Omroep Zeeland
RTV Katwijk
Radio Continu
BesteHitsNL
Omroep West
Omroep Gelderland
Nostalgie
Sky Radio Christmas
Sleutelstad
KINK
RTV NOF
happy.radio
Bollenstreek Omroep
BNR Nieuws Radio
Omroep Flevoland
Hete Hits
HappyHits
RTV Purmerend
Andere radio's

Decibel commentaarvak

Dit vak wordt door de medewerkers van de radio niet gelezen! Als je een verzoeknummer hebt, of je gewoon naar de presentator een bericht wilt sturen, probeer het dan via een van de mogelijkheden die onder Contacten is genoemd!

Nieuws over Decibel

Kan dit wel? De plotseling bizar hoge luistercijfers van Decibel
Het NMO Luisteronderzoek blijft de gemoederen bezighouden. Na de ophef rondom hoge luistercijfers tijdens een tv-simulcast, zijn het nu de plotseling bizar hoge luistercijfers van Decibel die menig radiobaas de wenkbrauwen doet fronsen. “Onmogelijk,” wordt er zelfs beweert door kenners.Verder lezen >>
radiowereld.nl - 12.03.2024
‘KINK wil op FM-frequenties Radio Decibel’
KINK is in onderhandeling met de eigenaar van Radio Decibel om de regionale FM-frequenties over te nemen. Dat meldt Marketing Report. Zowel KINK als Perry Oerlemans van Radio Decibel hebben niet op het verhaal gereageerd.Verder lezen >>
www.radiofreak.nl - 24.10.2023

Programma's van Decibel15

07:00 - Stefan in de Morgen 
Stefan Brau
12:00 - Decibel @ Lunch
Luc van Rooij
16:00 - Wouter On-Air 
 Wouter Kooiman