Groot Nieuws Radio - Groot Nieuws Radio Live

(Stemmen:3, Gemiddeld:4.3)
Als de online uitzending van Groot Nieuws Radio niet start, of eventueel stokt, schrijf ons dan via de pagina Contact, of probeer het probleem zelf te identificeren met onze pagina Fouten opsporen.
Groot Nieuws Radio - 192 Kbps
Server 2 - 128 Kbps
Non-Stop - 192 Kbps
Blijde Klanken - 192 Kbps
Seven FM - 192 Kbps

Over Groot Nieuws Radio

Luister online naar Groot Nieuws Radio, dé christelijke zender uit Veenendaal. De zender is in het hele land te ontvangen, maar alleen via DAB+, de kabel en het internet. Enkele jaren lang, tussen 2007 en 2018, kon je ook op de middengolf (AM) naar Groot Nieuws Radio live luisteren. Dit station komt voort uit protestantse kringen, maar is populair onder zowel evangelische, reformatorische als rooms-katholieke luisteraars. Naast traditionele en moderne christelijke muziek staan er nieuws en achtergronden uit de samenleving op het programma. Opbouwende programma’s en christelijke muziek spelen in het hele jaar een belangrijke rol. Er zijn uiteraard ook hitlijsten: de Opwekking Top 100 en Top 1008. De zender vindt het belangrijk dat de luisteraars goed van nieuws worden voorzien: daarom klinkt er elk uur nieuws van ANP en ANWB. De meest bekende presentatoren op dit kanaal zijn Jorieke Eijlers, Ben Ketting, Eunice Nahuis, Lukas Kramer, Sanne van Dijk en Tim Hendriks. Naar Groot Nieuws Radio luisteren wekelijks 250.000 Nederlanders.

Groot Nieuws Radio slogan: "Het christelijke radiostation"

Heb je onvolledige of onjuiste gegevens op onze site gevonden? Vind je dat je meer weet over radio's? Help ons, laat het ons via Facebook weten en we geven je in ruil daarvoor reclamevrijheid caudeau! :)

Contact - Telefoonnummer, SMS, E-mail, Facebook

Je favoriete radio's
Omroep Brabant
RTV Noord
NPO Radio 1
Q Music
RTV Oost
Radio 10
RTV Drenthe
Radio 538
Sky Radio
Omroep Gelderland
RTV Utrecht
Omroep Zeeland
NPO Radio 2
Grand Prix Radio
SLAM!
Omroep Flevoland
BNR Nieuws Radio
FunX
Omroep West
Veronica
Tukker FM
Sky Radio Christmas
NPO Radio 5
RTV NOF
RTV Purmerend
Groot Nieuws Radio
Omroep Venlo
RadioNL
100% NL
Sublime
KINK
Jinglegek
Radio Rijnmond
NPO Klassiek
Reformatorische Omroep
Radio 10 - Top 4000
Arrow Classic Rock
NH Radio
Decibel
RTV Katwijk
WOS
happy.radio
Amor FM
Ujala Radio
Bollenstreek Omroep
Sterren NL
Nostalgie
Q Music Foute UUR
Radio Continu
Classicnl
Q-Dance
L1 Radio
Joe 70s & 80s
Qmusic Limburg
Andere radio's

Groot Nieuws Radio commentaarvak

Dit vak wordt door de medewerkers van de radio niet gelezen! Als je een verzoeknummer hebt, of je gewoon naar de presentator een bericht wilt sturen, probeer het dan via een van de mogelijkheden die onder Contacten is genoemd!

Nieuws over Groot Nieuws Radio

Gerald van Dijk nieuwe directeur Groot Nieuws Radio
Van Dijk is voor Groot Nieuws Radio geen onbekende.Verder lezen >>
www.broadcastmagazine.nl - 13.01.2024
Groot Nieuws Radio gestart met 13de editie van de Top 1008
Groot Nieuws Radio staat ook in de laatste anderhalve week van 2023 weer in het teken van de Top 1008. Dit is volgens het radiostation dé lijst met de 1008 ‘meest geliefde christelijke muziek’. Woensdag is om 6 uur de 13e editie van de Top 1008 gestart.Verder lezen >>
radiowereld.nl - 20.12.2023

Volg je ons al op Facebook?  

Playlist 28

Lauren Daigle - Thank God I Do
03:23Lauren Daigle - Thank God I Do
Opwekking Band met Talitha Nawijn - 705 Toon Mijn Liefde
03:18Opwekking Band met Talitha Nawijn - 705 Toon Mijn Liefde
Hillsong Young & Free - This Is Living (Acoustic)
03:14Hillsong Young & Free - This Is Living (Acoustic)
Katy Nichole - In Jesus Name (God Of Possible) (Acoustic)
03:10Katy Nichole - In Jesus Name (God Of Possible) (Acoustic)
LEV - God En Reisgenoot
03:08LEV - God En Reisgenoot
Colton Dixon - Miracles (Acoustic)
03:05Colton Dixon - Miracles (Acoustic)
Psalmen Voor Nu - Uit De Diepten (Psalm 130)
03:02Psalmen Voor Nu - Uit De Diepten (Psalm 130)
Trinity - Together We Believe
02:58Trinity - Together We Believe
Hannah Kerr - Same God
02:54Hannah Kerr - Same God
Mozaiek Worship - Kom, Verras Ons (Binnenkamersessies)
02:49Mozaiek Worship - Kom, Verras Ons (Binnenkamersessies)
Vroegere songs opvragen

Programma's van Groot Nieuws Radio28

05:30 - Op Weg Met De Bijbel
Begin of sluit je werkdag af met een Bijbelstudie bij Groot Nieuws Radio. In 'Op Weg Met De Bijbel' delen verschillende sprekers hun belevenissen in hun zoektocht door de Bijbel. Hun overdenkingen worden afgewisseld met muziek.
06:00 - De Nieuwe Morgen
Annemarie Biljard, Youri van der Geest
Voor een perfecte start van de nieuwe dag. Met nieuws uit kerk en samenleving, inspirerende overdenkingen en natuurlijk muziek. Op maandag en vrijdag presenteert Youri van der Geest, Dinsdag t/m donderdag hoor je Annemarie Biljard. In De Nieuwe Morgen hoor je rond 07:45 en 08:45 uur een overdenking. Op maandag hoor je Agnes Huizenga, coach en contextueel therapeut bij Intersession. Daarnaast is ze spreker en nauw betrokken bij New Wine. Op dinsdag is het de beurt aan Jolanda Aantjes. Zij is pastor in de PKN van Hall en Voorstonden. Op woensdag hoor je dominee Taco Koster. Hij is dominee op drie plekken; in het centrum van Amsterdam, in de wijk Zunderdorp en betrokken bij House of Joy in Nieuw - Vennep. Op donderdag hoor je overdenkingen van dominee Paul Visser. Hij is deeltijd predikant van de Maranathakerk Rotterdam-Zuid. Rob Favier sluit de week af op vrijdag. Hij is zanger en theoloog en zijn overdenkingen kennen altijd een humoristische noot.
09:00 - Blessings
Tim Hendriks
Stap 1. Wie wil jij verrassen met een blessing? Stap 2. Welke plaat mogen we draaien? Stap 3. Wat is je boodschap?
10:00 - Bij Jorieke
Jorieke Eijlers, Thijs Noorlandt
In Bij Jorieke staat het leven met God centraal. Met haar gasten zoekt Jorieke naar geloofsverdieping, deelt bijzondere levensverhalen of bespreekt thema's die uit het leven van luisteraars gegrepen zijn. Verbinding, diepgang en plezier zijn de uitgangspunten waar elke uitzending om draait. Bij Jorieke wordt door Jorieke Eijlers en Annemarie Biljard gepresenteerd.
14:00 - Backstage
Hans van Vuuren
Hét muziekprogramma van Groot Nieuws Radio! Met verhalen van artiesten, de première van nieuwe muziek en een kijkje achter de schermen van de platenindustrie. Elke werkdag te horen tussen 14:00 en 16:00 uur.
16:00 - De Dag Van Vandaag
Laurens van de Kraats
De avondspits kan nogal hectisch zijn. Thuis of onderweg. Gelukkig is daar de enige constante factor: De Dag Van Vandaag op Groot Nieuws Radio. Tussen 16:00 en 19:00 uur kun je even bijkomen met goede muziek en het gesprek van de dag. Hier vind je de energie om de laatste uurtjes van de werkdag door te komen. Positiviteit staat centraal in het programma dat Laurens elke dag vol enthousiasme presenteert. Uniek aan dit programma is dat jij bepaalt wat er gebeurt! Naast het belangrijkste nieuws van de dag, hoor je gesprekken met luisteraars over wat hen bezighoudt. Ook hoor je elke maandag t/m donderdag om iets na half zeven waar De Doorgeefbijbel is. Deze Bijbel gaat het hele land door. Elke dag wordt de Bijbel doorgegeven aan iemand anders door de persoon die ‘m op dat moment in bezit heeft. Degene die de Bijbel ontvangt, mag in de Bijbel een tekst onderstrepen die hem of haar aanspreekt.
19:00 - Wens
Tim Hendriks
Wie wil jij verrassen met een verzoeklied?
20:00 - Muziekavond
De hele avond hoor je de mooiste christelijke muziek bij Groot Nieuws Radio.
22:00 - Op Weg Met De Bijbel
Begin of sluit je werkdag af met een Bijbelstudie bij Groot Nieuws Radio. In 'Op Weg Met De Bijbel' delen verschillende sprekers hun belevenissen in hun zoektocht door de Bijbel. Hun overdenkingen worden afgewisseld met muziek.
22:30 - Muziekavond
De hele avond hoor je de mooiste christelijke muziek bij Groot Nieuws Radio.