Groot Nieuws Radio - Groot Nieuws Radio Live

(Stemmen:9, Gemiddeld:4.3)
Als de online uitzending van Groot Nieuws Radio niet start, of eventueel stokt, schrijf ons dan via de pagina Contact, of probeer het probleem zelf te identificeren met onze pagina Fouten opsporen.
Groot Nieuws Radio logo
Playlist: 
Groot Nieuws Radio - 192 Kbps
Server 2 - 128 Kbps
Non-Stop - 192 Kbps
Blijde Klanken - 192 Kbps
Seven FM - 192 Kbps

Over Groot Nieuws Radio

Luister online naar Groot Nieuws Radio, dé christelijke zender uit Veenendaal. De zender is in het hele land te ontvangen, maar alleen via DAB+, de kabel en het internet. Enkele jaren lang, tussen 2007 en 2018, kon je ook op de middengolf (AM) naar Groot Nieuws Radio live luisteren. Dit station komt voort uit protestantse kringen, maar is populair onder zowel evangelische, reformatorische als rooms-katholieke luisteraars. Naast traditionele en moderne christelijke muziek staan er nieuws en achtergronden uit de samenleving op het programma. Opbouwende programma’s en christelijke muziek spelen in het hele jaar een belangrijke rol. Er zijn uiteraard ook hitlijsten: de Opwekking Top 100 en Top 1008. De zender vindt het belangrijk dat de luisteraars goed van nieuws worden voorzien: daarom klinkt er elk uur nieuws van ANP en ANWB. De meest bekende presentatoren op dit kanaal zijn Jorieke Eijlers, Ben Ketting, Eunice Nahuis, Lukas Kramer, Sanne van Dijk en Tim Hendriks. Naar Groot Nieuws Radio luisteren wekelijks 250.000 Nederlanders.

Groot Nieuws Radio slogan: "Het christelijke radiostation"

Heb je onvolledige of onjuiste gegevens op onze site gevonden? Vind je dat je meer weet over radio's? Help ons, laat het ons via Facebook weten en we geven je in ruil daarvoor reclamevrijheid caudeau! :)

Contact - Telefoonnummer, SMS, E-mail, Facebook

Je favoriete radio's
NPO Radio 1
Radio 10
NPO Radio 5
Amor FM
Sunrise FM
FunX
NPO Radio 2
Joe 70s & 80s
Tukker FM
Q Music
Ujala Radio
Radio Rijnmond
NPO Klassiek
Veronica
SLAM!
Sterren NL
RadioNL
Radio 538
L1 Radio
RTV Noord
Arrow Classic Rock
NH Radio
100% NL
Omroep Brabant
NPO 3FM
Groot Nieuws Radio
RTV Oost
Grand Prix Radio
RTV Utrecht
Decibel
Sublime
RTV Drenthe
Sky Radio
Reformatorische Omroep
Q Music Foute UUR
Qmusic Limburg
Omroep Zeeland
RTV Katwijk
Radio Continu
Omroep West
Omroep Gelderland
Nostalgie
Sky Radio Christmas
Sleutelstad
KINK
RTV NOF
happy.radio
Bollenstreek Omroep
BNR Nieuws Radio
Omroep Flevoland
Hete Hits
HappyHits
RTV Purmerend
World of Jazz
Andere radio's

Groot Nieuws Radio commentaarvak

Dit vak wordt door de medewerkers van de radio niet gelezen! Als je een verzoeknummer hebt, of je gewoon naar de presentator een bericht wilt sturen, probeer het dan via een van de mogelijkheden die onder Contacten is genoemd!

Nieuws over Groot Nieuws Radio

Tom Herlaar aan de slag bij Groot Nieuws Radio
Voormalig NPO Radio 5-deejay Tom Herlaar gaat aan de slag bij Groot Nieuws Radio. Sinds afgelopen weekend presenteert hij het programma ‘Het Kerkplein’ op zondagochtend op de christelijke radiozender. Het nieuwe programma van Herlaar is tussen 9 en 10 uur te horen op Groot Nieuws Radio.Verder lezen >>
radiowereld.nl - 11.04.2024
Gerald van Dijk nieuwe directeur Groot Nieuws Radio
Van Dijk is voor Groot Nieuws Radio geen onbekende.Verder lezen >>
www.broadcastmagazine.nl - 13.01.2024
Groot Nieuws Radio gestart met 13de editie van de Top 1008
Groot Nieuws Radio staat ook in de laatste anderhalve week van 2023 weer in het teken van de Top 1008. Dit is volgens het radiostation dé lijst met de 1008 ‘meest geliefde christelijke muziek’. Woensdag is om 6 uur de 13e editie van de Top 1008 gestart.Verder lezen >>
radiowereld.nl - 20.12.2023

Playlist 18

Joke Buis - Ik Wil U Prijzen Heer (Live)
10:20Joke Buis - Ik Wil U Prijzen Heer (Live)
TobyMac - Nothin' Sweeter
10:15TobyMac - Nothin' Sweeter
LEV - Nog Altijd Wie U Was
10:06LEV - Nog Altijd Wie U Was
Marcel & Lydia Zimmer (Kids) - De Here Zegent Jou
09:56Marcel & Lydia Zimmer (Kids) - De Here Zegent Jou
Tim Hughes - Happy Day (Live)
09:52Tim Hughes - Happy Day (Live)
Opwekking Band met Rebekka Sahertian - 849 Goedheid Van God
09:47Opwekking Band met Rebekka Sahertian - 849 Goedheid Van God
Gerald Troost - Een Van Hart En Ziel (Remix)
09:43Gerald Troost - Een Van Hart En Ziel (Remix)
Audrey Assad - It Is Well With My Soul
09:38Audrey Assad - It Is Well With My Soul
Sela - Een Toekomst Vol Van Hoop
09:33Sela - Een Toekomst Vol Van Hoop
Joke Buis - Abba Vader (Live)
09:27Joke Buis - Abba Vader (Live)
Vroegere songs opvragen

Programma's van Groot Nieuws Radio18

05:30 - Op Weg Met De Bijbel
Begin of sluit je werkdag af met een Bijbelstudie bij Groot Nieuws Radio. In 'Op Weg Met De Bijbel' delen verschillende sprekers hun belevenissen in hun zoektocht door de Bijbel. Hun overdenkingen worden afgewisseld met muziek.
06:00 - De Nieuwe Morgen
Annemarie Biljard, Youri van der Geest
Voor een perfecte start van de nieuwe dag. Met nieuws uit kerk en samenleving, inspirerende overdenkingen en natuurlijk muziek. Op maandag en vrijdag presenteert Youri van der Geest, Dinsdag t/m donderdag hoor je Annemarie Biljard. In De Nieuwe Morgen hoor je rond 07:45 en 08:45 uur een overdenking. Op maandag hoor je Agnes Huizenga, coach en contextueel therapeut bij Intersession. Daarnaast is ze spreker en nauw betrokken bij New Wine. Op dinsdag is het de beurt aan Jolanda Aantjes. Zij is pastor in de PKN van Hall en Voorstonden. Op woensdag hoor je dominee Taco Koster. Hij is dominee op drie plekken; in het centrum van Amsterdam, in de wijk Zunderdorp en betrokken bij House of Joy in Nieuw - Vennep. Op donderdag hoor je overdenkingen van dominee Paul Visser. Hij is deeltijd predikant van de Maranathakerk Rotterdam-Zuid. Rob Favier sluit de week af op vrijdag. Hij is zanger en theoloog en zijn overdenkingen kennen altijd een humoristische noot.
09:00 - Blessings
Tim Hendriks
Stap 1. Wie wil jij verrassen met een blessing? Stap 2. Welke plaat mogen we draaien? Stap 3. Wat is je boodschap?
10:00 - Bij Jorieke
Jorieke Eijlers, Thijs Noorlandt
In Bij Jorieke staat het leven met God centraal. Met haar gasten zoekt Jorieke naar geloofsverdieping, deelt bijzondere levensverhalen of bespreekt thema's die uit het leven van luisteraars gegrepen zijn. Verbinding, diepgang en plezier zijn de uitgangspunten waar elke uitzending om draait. Bij Jorieke wordt door Jorieke Eijlers en Annemarie Biljard gepresenteerd.
12:00 - De Lunchroom
Daan Hartgers
Geen dag is hetzelfde in De Lunchroom. Vaste ingrediënten zijn muziek, nieuws en spelletjes, maar hoe die geserveerd worden? Pak je bammetjes er bij, schuif gezellig aan en geniet van je lunchpauze met Daan. Elke werkdag tussen 12:00 en 14:00 uur bij Groot Nieuws Radio!
14:00 - Backstage
Hans van Vuuren
Hét muziekprogramma van Groot Nieuws Radio! Met verhalen van artiesten, de première van nieuwe muziek en een kijkje achter de schermen van de platenindustrie. Elke werkdag te horen tussen 14:00 en 16:00 uur.
16:00 - De Dag Van Vandaag
Laurens van de Kraats
De avondspits kan nogal hectisch zijn. Thuis of onderweg. Gelukkig is daar de enige constante factor: De Dag Van Vandaag op Groot Nieuws Radio. Tussen 16:00 en 19:00 uur kun je even bijkomen met goede muziek en het gesprek van de dag. Hier vind je de energie om de laatste uurtjes van de werkdag door te komen. Positiviteit staat centraal in het programma dat Laurens elke dag vol enthousiasme presenteert. Uniek aan dit programma is dat jij bepaalt wat er gebeurt! Naast het belangrijkste nieuws van de dag, hoor je gesprekken met luisteraars over wat hen bezighoudt. Ook hoor je elke maandag t/m donderdag om iets na half zeven waar De Doorgeefbijbel is. Deze Bijbel gaat het hele land door. Elke dag wordt de Bijbel doorgegeven aan iemand anders door de persoon die ‘m op dat moment in bezit heeft. Degene die de Bijbel ontvangt, mag in de Bijbel een tekst onderstrepen die hem of haar aanspreekt.
19:00 - Wens
Tim Hendriks
Wie wil jij verrassen met een verzoeklied?
20:00 - Muziekavond
De hele avond hoor je de mooiste christelijke muziek bij Groot Nieuws Radio.
22:00 - Op Weg Met De Bijbel
Begin of sluit je werkdag af met een Bijbelstudie bij Groot Nieuws Radio. In 'Op Weg Met De Bijbel' delen verschillende sprekers hun belevenissen in hun zoektocht door de Bijbel. Hun overdenkingen worden afgewisseld met muziek.
22:30 - Muziekavond
De hele avond hoor je de mooiste christelijke muziek bij Groot Nieuws Radio.