RTV NOF - RTV NOF Live - RTV NOF RegioNieuws

(Stemmen:4, Gemiddeld:5)
Als de online uitzending van RTV NOF niet start, of eventueel stokt, schrijf ons dan via de pagina Contact, of probeer het probleem zelf te identificeren met onze pagina Fouten opsporen.
RTV NOF logo
RTV NOF - 192 Kbps
RTV NOF Editie Achtkarspelen - 192 Kbps

Over RTV NOF

Luister online naar RTV NOF, de streekomroep voor de regio rond Dokkum, Kollum en Damwâld. NOF staat voor Noord-Oost Friesland. De studio is te vinden in Burgum. In het beginjaar 1989 heette dit station nog Lonof. Deze noordelijke streekomroep verzorgt lokaal en nationaal nieuws. Naast heel veel muziek (RTV NOF Nonstop) zijn er concerten, nieuwsprogramma en ook verschillende magazines. Veel voorkomende muziekstijlen zijn er gospel, country, Americana en daarnaast Nederlandse en Friese muziek. Daarnaast nog new age, muziek van de jaren 40, 50 en 60 en volksmuziek – er is plek in de programmering voor allemaal. Sportmagazines, religieuze uitzendingen en concerten van lokale klassieke muziekgroepen maken het programma compleet. Wie zich voor lokale nieuwswaardigheden interesseert, moet vooral naar het RTV NOF RegioNieuws luisteren. De radio is naast FM ook via het internet op de kabel te beluisteren.

Heb je onvolledige of onjuiste gegevens op onze site gevonden? Vind je dat je meer weet over radio's? Help ons, laat het ons via Facebook weten en we geven je in ruil daarvoor reclamevrijheid caudeau! :)

Contact - Telefoonnummer, SMS, E-mail, Facebook

RTV NOF frequenties

Achtkarspelen - 105.0 FM, 107.8 FMDantumadiel - 105.8 FM, 107.0 FM, 107.3 FMNoardeast-Fryslân - 105.8 FM, 107.0 FM, 107.3 FMTytsjerksteradiel - 105.0 FM, 107.8 FM
RTV NOF Frequentiekaart
Je favoriete radio's
NPO Radio 1
Radio 10
NPO Radio 5
Amor FM
Sunrise FM
FunX
NPO Radio 2
Joe 70s & 80s
Tukker FM
Q Music
Ujala Radio
Radio Rijnmond
NPO Klassiek
Veronica
SLAM!
Sterren NL
RadioNL
Radio 538
L1 Radio
RTV Noord
Arrow Classic Rock
NH Radio
100% NL
Omroep Brabant
NPO 3FM
Groot Nieuws Radio
RTV Oost
Grand Prix Radio
RTV Utrecht
Decibel
Sublime
RTV Drenthe
Sky Radio
Reformatorische Omroep
Q Music Foute UUR
Qmusic Limburg
Omroep Zeeland
RTV Katwijk
Radio Continu
Omroep West
Omroep Gelderland
Nostalgie
Sky Radio Christmas
Sleutelstad
KINK
RTV NOF
happy.radio
Bollenstreek Omroep
BNR Nieuws Radio
Omroep Flevoland
Hete Hits
HappyHits
RTV Purmerend
World of Jazz
Andere radio's

RTV NOF commentaarvak

Dit vak wordt door de medewerkers van de radio niet gelezen! Als je een verzoeknummer hebt, of je gewoon naar de presentator een bericht wilt sturen, probeer het dan via een van de mogelijkheden die onder Contacten is genoemd!

Volg je ons al op Facebook?