RTV NOF - RTV NOF Live - RTV NOF RegioNieuws

(Stemmen:3, Gemiddeld:5)
Als de online uitzending van RTV NOF niet start, of eventueel stokt, schrijf ons dan via de pagina Contact, of probeer het probleem zelf te identificeren met onze pagina Fouten opsporen.
RTV NOF logo
RTV NOF - 192 Kbps
RTV NOF Editie Achtkarspelen - 192 Kbps

Over RTV NOF

Luister online naar RTV NOF, de streekomroep voor de regio rond Dokkum, Kollum en Damwâld. NOF staat voor Noord-Oost Friesland. De studio is te vinden in Burgum. In het beginjaar 1989 heette dit station nog Lonof. Deze noordelijke streekomroep verzorgt lokaal en nationaal nieuws. Naast heel veel muziek (RTV NOF Nonstop) zijn er concerten, nieuwsprogramma en ook verschillende magazines. Veel voorkomende muziekstijlen zijn er gospel, country, Americana en daarnaast Nederlandse en Friese muziek. Daarnaast nog new age, muziek van de jaren 40, 50 en 60 en volksmuziek – er is plek in de programmering voor allemaal. Sportmagazines, religieuze uitzendingen en concerten van lokale klassieke muziekgroepen maken het programma compleet. Wie zich voor lokale nieuwswaardigheden interesseert, moet vooral naar het RTV NOF RegioNieuws luisteren. De radio is naast FM ook via het internet op de kabel te beluisteren.

Heb je onvolledige of onjuiste gegevens op onze site gevonden? Vind je dat je meer weet over radio's? Help ons, laat het ons via Facebook weten en we geven je in ruil daarvoor reclamevrijheid caudeau! :)

Contact - Telefoonnummer, SMS, E-mail, Facebook

RTV NOF frequenties

Achtkarspelen - 105.0 FM, 107.8 FMDantumadiel - 105.8 FM, 107.0 FM, 107.3 FMNoardeast-Fryslân - 105.8 FM, 107.0 FM, 107.3 FMTytsjerksteradiel - 105.0 FM, 107.8 FM
RTV NOF Frequentiekaart
Je favoriete radio's
Omroep Brabant
RTV Noord
NPO Radio 1
Q Music
RTV Oost
Radio 10
RTV Drenthe
Radio 538
Sky Radio
Omroep Gelderland
RTV Utrecht
Omroep Zeeland
NPO Radio 2
Grand Prix Radio
SLAM!
Omroep Flevoland
BNR Nieuws Radio
FunX
Omroep West
Veronica
Tukker FM
Sky Radio Christmas
NPO Radio 5
RTV NOF
RTV Purmerend
Groot Nieuws Radio
Omroep Venlo
RadioNL
100% NL
Sublime
KINK
Jinglegek
Radio Rijnmond
NPO Klassiek
Reformatorische Omroep
Radio 10 - Top 4000
Arrow Classic Rock
NH Radio
Decibel
RTV Katwijk
WOS
happy.radio
Amor FM
Ujala Radio
Bollenstreek Omroep
Sterren NL
Nostalgie
Q Music Foute UUR
Radio Continu
Classicnl
Q-Dance
L1 Radio
Joe 70s & 80s
Qmusic Limburg
Andere radio's

RTV NOF commentaarvak

Dit vak wordt door de medewerkers van de radio niet gelezen! Als je een verzoeknummer hebt, of je gewoon naar de presentator een bericht wilt sturen, probeer het dan via een van de mogelijkheden die onder Contacten is genoemd!