Meest recente nieuws over NPO 3FM

Het meest recente nieuws van NPO 3FM uit eerste hand. We hebben het belangrijkste nieuws over de radiozender verzameld. Met behulp van het filterpaneel boven het nieuws kan je op naam, inleidende tekst, of uploaddatum filteren. Daarnaast kan je het nieuws sorteren op titel en datum. Normaal wordt het meest recente nieuws weergegeven. Bij vragen schrijf ons via de pagina Contact!

Filteren

Wijnand Speelman: “Ze hadden Barend van Deelen en mij nooit uit elkaar moeten halen”

Wijnand Speelman vindt het onbegrijpelijk dat hij en Barend van Deelen in 2016 moesten stoppen als radioduo op NPO 3FM. “Ze hadden ons nooit uit elkaar moeten halen. Ze zeggen dat beste vrienden niet samen radio kunnen maken, maar wij hebben het tegendeel destijds bewezen.

Datum publicatie: 16.06.2024

Barend van Deelen en Wijnand Speelman presenteren ochtend- en middagshow op NPO 3FM

3FM-deejays Barend van Deelen en Wijnand Speelman slaan de handen ineen. Vanaf maandag 17 juni presenteren zij gezamenlijk de ochtend- én de middagshow op 3FM. Dat doen zij door tijdens het EK voetbal in Duitsland met een camper achter Oranje aan te gaan.

Datum publicatie: 10.06.2024

Radioshow Leuk is Anders met Dolf Jansen is terug na 15 jaar

Leuk is Anders bestaat vooral uit geïmproviseerde gesprekken met luisteraars over elk mogelijk onderwerp. Ook bevat het programma een quiz.

Datum publicatie: 09.06.2024

3FM Serious Request komt in actie voor Metakids in Zwolle

3FM Serious Request komt dit jaar in actie voor Metakids. Dat maakten Barend van Deelen, Wijnand Speelman en Sophie Hijlkema bekend in een speciale ochtendshow op de radiozender.

Datum publicatie: 05.06.2024

NPO 3FM geeft plek aan twee kunstenaars in Groninger Museum

Radiozender NPO 3FM heeft een nieuwe actie bedacht, ook al heeft het weinig met radio te maken. In de ochtendshow heeft 3FM-deejay Wijnand Speelman aan de luisteraars gevraagd zichzelf op te geven voor de  3FM actie: ‘Tussen Kunst & Niets’.

Datum publicatie: 03.06.2024

Tom de Graaf vader geworen van een dochter

Tom de Graaf is dinsdag vader geworden van dochter Rosie Olivia. Dit vertelde de 3FM-dj vanmorgen in zijn programma. “Moeder en kind maken het goed, dat zeggen ze dan altijd, hè? En dat is ook zo, dus ik ben blij dat ik dit eindelijk ook kan zeggen.

Datum publicatie: 23.05.2024

NPO 3FM haalt nieuwe audiovormgeving bij Wisebuddah (audio)

NPO 3FM is sinds donderdag in een nieuw audiojasje gestoken. Opvallend is dat de publieke zender daarvoor is overgestapt naar Wisebuddah. Het Engelse jinglebedrijf neemt hiermee het stokje over van Top Format uit Haarlem.

Datum publicatie: 18.05.2024

3FM regelt vliegtuigen met reclame in buitenland voor Joost Klein

Wijnand Speelman heeft vrijdagmorgen op NPO 3FM bekendgemaakt dat hij vliegtuigjes heeft geregeld met reclamebanners voor Joost Klein in het buitenland. Ze vlogen met de reclame in Polen, Oostenrijk en het Verenigd Koninkrijk.

Datum publicatie: 10.05.2024

Nieuwe zenderstemmen voor NPO 1 en NPO 3

Paul Rabbering is vanaf juni de nieuwe vaste zenderstem van NPO 1. Rabbering kondigt als stationvoice tv-programma’s aan en is ook het geluid in andere promotionele uitingen van NPO 1. Hij is te horen naast Annemieke Schollaardt, sinds 2019 stationvoice van NPO 1.

Datum publicatie: 07.05.2024

3FM in aardappelconflict met Rotterdamse ondernemers over ‘Pieperpost’

Het nieuwe 3FM-programma gepresenteerd door Tom de Graaf en Joe Stam, zorgt voor ongenoegen bij twee Rotterdamse ondernemers. In het programma werd recentelijk een nieuw onderdeel geïntroduceerd genaamd ‘Pieperpost’, waarbij het duo aardappels naar luisteraars sturen.

Datum publicatie: 07.05.2024