Meest recente nieuws over Q Music

Het meest recente nieuws van Q Music uit eerste hand. We hebben het belangrijkste nieuws over de radiozender verzameld. Met behulp van het filterpaneel boven het nieuws kan je op naam, inleidende tekst, of uploaddatum filteren. Daarnaast kan je het nieuws sorteren op titel en datum. Normaal wordt het meest recente nieuws weergegeven. Bij vragen schrijf ons via de pagina Contact!

Filteren

Luistercijfers week 39: Joe haalt Veronica in

JOE is Radio Veronica voorbij in de jongste luistercijfers. De publieke regionale zenders zijn de grootste stijgers deze week. Dit blijkt uit de jongste luistercijfers over week 39 van het NMO. Qmusic blijft marktleider.

Datum publicatie: 04.10.2023

Luistercijfers week 38: Qmusic weer marktleider, Radio Veronica en JOE gelijk

Qmusic en NPO Radio 2 zijn aan het stuivertje wisselen, nadat Radio 2 vorige week marktleider werd is het nu weer Qmusic boven aan de lijst. Dit blijkt uit de jongste luistercijfers over week 38 van het NMO. Ook zijn volgens het NMO vanaf deze periode de problemen met Simulcast opgelost.

Datum publicatie: 27.09.2023

Herlevering luistercijfers week 36: JOE naar 2.3, Qmusic blijft marktleider

In de nieuwe levering van de luistercijfers stijgt het marktaandeel van JOE in week 36 van 1.7 naar 2.3 procent marktaandeel. Door problemen met het bronsignaal voor audiomatching waren de cijfers voor JOE niet volledig. Omdat JOE stijgt heeft dit ook effect op de luistercijfers van andere zender.

Datum publicatie: 15.09.2023

Mart Grol aan de slag als nieuwslezer bij Qmusic en JOE

Mart Grol is weer op de radio te horen. De voormalig nieuwslezer van Radio 538 is begonnen als nieuwlezer bij Qmusic en JOE. “Heerlijk om weer radio te maken”, schrijft hij.

Datum publicatie: 07.09.2023

NMO Luisteronderzoek week 35-2023: NPO Radio 2 is marktleider

NPO Radio 2 was in week 35 de best beluisterde radiozender van Nederland met 13,9%. Dit blijkt uit de nieuwe cijfers van het NMO Luisteronderzoek. Qmusic staat deze meting tweede met 12,3%, gevolgd door Radio 10 op de derde plaats met 10,0%.

Datum publicatie: 06.09.2023

Wim van Helden weer terug op de radio: “Ik had even tijd nodig”

Wim van Helden was gisteren na een aantal weken weer terug op Qmusic. De dj was er even tussenuit omdat hij een jaar na het overlijden van zijn vader, ook zijn moeder verloor. “Het tast ook je identiteit aan. Beetje bij beetje raak je ook een deel van jezelf kwijt.

Datum publicatie: 05.09.2023

Fred van Leer stopt na 8 jaar bij Mattie & Marieke

Fred van Leer stopt na acht jaar met zijn wekelijkse item in Mattie & Marieke. Dat heeft de stylist laten weten op Instagram. “Na 8 jaar lang bellen iedere vrijdag hebben we besloten om te stoppen en ruimte te maken voor andere dingen”, schrijft Fred.

Datum publicatie: 01.09.2023

Luistercijfers week 34: 3FM zakt naar all time low van 1,4%

De dagen van 3FM zendercoördinator Menno de Boer lijken geteld: NPO 3FM zakt verder en verder.

Datum publicatie: 30.08.2023