Meest recente nieuws over Joe 70s & 80s

Het meest recente nieuws van Joe 70s & 80s uit eerste hand. We hebben het belangrijkste nieuws over de radiozender verzameld. Met behulp van het filterpaneel boven het nieuws kan je op naam, inleidende tekst, of uploaddatum filteren. Daarnaast kan je het nieuws sorteren op titel en datum. Normaal wordt het meest recente nieuws weergegeven. Bij vragen schrijf ons via de pagina Contact!

Filteren

Zo begonnen Coen en Sander in de ochtend op Joe (audio)

“Eindelijk kunnen en mogen we het zeggen: The Boys Are back In Town.” Met deze boodschap ging maandag de eerste Coen & Sander Show van start op Joe. Voortaan zijn Coen Swijnenberg en Sander Lantinga elke werkdag tussen 6 en 10 uur te horen.

Datum publicatie: 06.05.2024

Timur Perlin blijft langer op Joe te horen

Timur Perlin blijft ook de komende periode op Joe te horen. Dit laat een woordvoerder van de radiozender weten aan RadioWereld.NL. Perlin is sinds half januari van maandag tot en met donderdag vanaf 10 uur te horen op Joe.

Datum publicatie: 03.05.2024

Coen & Sander starten maandag 6 mei met de ochtendshow op JOE

Vandaag werd ook bekend dat presentatrice Merel Westrik het nieuws gaat lezen in de Coen & Sander Show.

Datum publicatie: 01.05.2024

Concurrentiebeding van Coen en Sander vervalt op 1 mei, startdatum JOE nog onbekend

Het concurrentiebeding van Coen Swijnenberg en Sander Lantinga, dat ze bij Radio 538 tekenenden, komt op 1 mei te vervallen. Dat meldt een woordvoerder van JOE desgevraagd. Door dat concurrentiebeding zijn de twee nog altijd niet op Joe te horen.

Datum publicatie: 17.04.2024

Qmusic en JOE verhuizen naar nieuwe radiostudio’s en vier nieuwe podcaststudio’s

Qmusic en JOE verhuizen binnenkort naar Mediavaert, het nieuwe gebouw van moederbedrijf DPG Media in Amsterdam-Duivendrecht. De twee zenders nemen hun intrek in de gloednieuwe radiostudio’s op de begane grond van het pand.

Datum publicatie: 12.04.2024

Hoofd muziek Joe: “Wij draaien bewust geen nieuwe muziek”

Het is een bewuste keuze om op Joe alleen muziek uit de 70’s, 80’s en ’90 te draaien en geen nieuwe muziek. Dit zegt Rob Ester, head of music van Joe, in het digitale jaarverslag van eigenaar DPG. “Ieder liedje dat wij draaien moet raak zijn.” Joe bestaat al sinds april 2019 in Nederland.

Datum publicatie: 12.04.2024

Coen Swijnenberg en Sander Lantinga vanaf mei in de ochtend op Joe

Coen Swijnenberg en Sander Lantinga starten op 1 mei in de ochtend op Joe. Dit vertelde Erik Roddenhof, CEO van Joe-eigenaar DPG Media, in een interview over de jaarcijfers. Roddenhof zegt uit te kijken naar de eerste show van het duo: “Dat is voor mij het echte begin van Joe.

Datum publicatie: 10.04.2024

Kai Merckx op Joe nu recht tegenover Domien Verschuuren: “We gaan er zo overheen”

Kai Merckx zit met zijn nieuwe middagshow op Joe recht tegenover Domien Verschuuren op zusterstation Qmusic. De twee zaten lange tijd achter elkaar bij Qmusic en hadden daar zelfs een podcast over. “We hebben het er wel over gehad. Niet te veel je best doen, gaf Domien als advies.

Datum publicatie: 28.02.2024

Wanneer starten Coen en Sander op Joe? “Kan nog maanden duren”

Vijf maanden na het nieuws dat Coen Swijnenberg en Sander Lantinga de overstap maken naar Joe, is nog altijd niet duidelijk vanaf wanneer het duo op de radiozender te horen is. Een woordvoerder van Joe reageert niet op vragen over de startdatum.

Datum publicatie: 27.02.2024

Kai Merckx twijfelde over Joe: “Dacht dat ik te jong was”

Kai Merck heeft er eerst even goed over na moeten denken of hij de overstap van Qmusic naar Joe moest gaan maken. “Ik heb me eerst wel even afgevraagd of ik niet te jong was,” zo zegt de deejay in het AD. Sinds maandag is Merckx in de middag op Joe te horen.

Datum publicatie: 27.02.2024