Meest recente nieuws over JOE

Het meest recente nieuws van JOE uit eerste hand. We hebben het belangrijkste nieuws over de radiozender verzameld. Met behulp van het filterpaneel boven het nieuws kan je op naam, inleidende tekst, of uploaddatum filteren. Daarnaast kan je het nieuws sorteren op titel en datum. Normaal wordt het meest recente nieuws weergegeven. Bij vragen schrijf ons via de pagina Contact!

Filteren

Luistercijfers week 39: Joe haalt Veronica in

JOE is Radio Veronica voorbij in de jongste luistercijfers. De publieke regionale zenders zijn de grootste stijgers deze week. Dit blijkt uit de jongste luistercijfers over week 39 van het NMO. Qmusic blijft marktleider.

Datum publicatie: 04.10.2023

Kai Merckx gaat middagshow op JOE presenteren

Na de ochtendshow is ook bekendgemaakt wie de middagshow van JOE voor zijn rekening gaat nemen. Kai Merckx is vanaf volgend jaar op werkdagen tussen 16:00 en 19:00 uur te horen op het nieuwe radiostation van DPG Media. Tot die tijd blijft hij te horen op Qmusic, waar hij nu werkt.

Datum publicatie: 04.10.2023

Mattie Valk over Coen en Sander naar JOE: “Dwingt mij onszelf weer opnieuw uit te vinden”

Mattie Valk krijgt er een nieuwe concurrent bij in de ochtend, nu Coen en Sander de ochtendshow op JOE gaan presenteren. “Het dwingt mij en Marieke om onszelf weer opnieuw uit te gaan vinden”, zegt Mattie in De Telegraaf.

Datum publicatie: 30.09.2023

JOE bevestigt: Coen en Sander in de ochtend

Coen Swijnenberg en Sander Lantinga gaan een ochtendprogramma maken op JOE. Dat zong al een tijdje rond en eigenaar DPG heeft dat nu bevestigd. Wanneer de twee starten is nog niet bekend. Na acht jaar verlaten Coen en Sander Radio 538, om weer dagelijks samen radio te kunnen maken.

Datum publicatie: 28.09.2023

‘Coen en Sander in gesprek met JOE’

Coen Swijnenberg (43) en Sander Lantinga (46) zijn in gesprek met de nieuwe radiozender JOE over de ochtendshow. Dat meldt het AD, dat net als JOE eigendom is van DPG Media. Vorig jaar kwam er een einde aan de dagelijkse ‘Coen & Sander Show’ op Radio 538.

Datum publicatie: 20.09.2023

Tessa Mol weg bij KINK, vertrekt naar JOE

Tessa Mol verlaat KINK na 4,5 jaar en stapt over naar JOE. “Het is tijd voor wat anders”, licht ze haar keuze toe op sociale media. “Ik heb bij KINK mijn droom van een eigen radioprogramma op een landelijke zender in vervulling zien gaan.

Datum publicatie: 18.09.2023

Herlevering luistercijfers week 36: JOE naar 2.3, Qmusic blijft marktleider

In de nieuwe levering van de luistercijfers stijgt het marktaandeel van JOE in week 36 van 1.7 naar 2.3 procent marktaandeel. Door problemen met het bronsignaal voor audiomatching waren de cijfers voor JOE niet volledig. Omdat JOE stijgt heeft dit ook effect op de luistercijfers van andere zender.

Datum publicatie: 15.09.2023

Ontbreken van signaal voor audiomatching oorzaak voor niet complete luistercijfers van JOE

JOE scoorde gisteren bij de publicatie van de luistercijfers een marktaandeel van 1.7 procent. Niet lang na publicatie kwam het NMO met de mededeling dat de cijfers door een storing niet correct zijn en er morgen een nieuwe publicatie komt.

Datum publicatie: 14.09.2023

Dennis Ruyer stapt over van Radio 538 naar Joe

De eerste naam in de programmering van de nieuwe zender Joe is bekend. Dennis Ruyer stapt over van Radio 538 naar het nieuwe radiomerk van DPG Media. Hij gaat er vanaf 15 januari 2024 elke werkdag van 10.00 tot 13.00 uur zijn programma maken.

Datum publicatie: 13.09.2023

Mart Grol aan de slag als nieuwslezer bij Qmusic en JOE

Mart Grol is weer op de radio te horen. De voormalig nieuwslezer van Radio 538 is begonnen als nieuwlezer bij Qmusic en JOE. “Heerlijk om weer radio te maken”, schrijft hij.

Datum publicatie: 07.09.2023