Meest recente nieuws over JOE

Het meest recente nieuws van JOE uit eerste hand. We hebben het belangrijkste nieuws over de radiozender verzameld. Met behulp van het filterpaneel boven het nieuws kan je op naam, inleidende tekst, of uploaddatum filteren. Daarnaast kan je het nieuws sorteren op titel en datum. Normaal wordt het meest recente nieuws weergegeven. Bij vragen schrijf ons via de pagina Contact!

Filteren

JOE viert eerste verjaardag met record marktaandeel

Terwijl JOE is uitgegroeid tot zesde zender van Nederland, blijft Qmusic marktleider met een marktaandeel van 20,8%. JOE is met een marktaandeel van 6,8% de zesde zender van Nederland.

Datum publicatie: 05.09.2024

JOE geeft ’tijd’ cadeau: “Nog nooit op de Nederlandse radio weggegeven”

JOE gaat luisteraars helpen met zaken waar ze nooit tijd voor hebben, bijvoorbeeld door een motortaxi te regelen zodat de luisteraar niet in de file hoeft te staan en sneller zijn werk af heeft. Of geen tijd voor die nieuwe hobby door het drukke gezinsleven?

Datum publicatie: 01.09.2024

Vanaf 9 september een verrassende actie bij JOE

Luisteraars kunnen zich vanaf vandaag aanmelden via de JOE-app voor de actie JOE geeft je TIJD. Dat is bekendgemaakt tijdens de ochtendshow van Coen en Sander.

Datum publicatie: 28.08.2024

Joe-nieuwslezer Merel Westrik presenteert Sinterklaasjournaal

Merel Westrik, nieuwslezer in de ochtendshow van Joe, gaat dit jaar het Sinterklaasjournaal presenteren. Ze vervangt Dieuwertje Blok die nog in een behandelingstraject zit na haar ingrijpende neusoperatie. Merel blijft daarnaast ook te horen in de ‘Coen & Sander Show’, de ochtendshow van Joe.

Datum publicatie: 13.08.2024

Merel Westrik presenteert het Sinterklaas Journaal

Merel Westrik presenteert dit jaar het Sinterklaas Journaal. De nieuwslezer van JOE vervangt Dieuwertje Blok die nog in een behandelingstraject zit na haar ingrijpende neusoperatie. Dieuwertje hoopt volgend jaar weer van de partij te zijn: “Helaas komt Sinterklaas iets te vroeg voor mij.

Datum publicatie: 12.08.2024

JOE nu al groter dan concurrent Radio 10

Die zender zit juist in de problemen, nadat onlangs stembepalende namen als Gerard Ekdom en Rob van Someren vertrokken.

Datum publicatie: 07.08.2024

Coen & Sander passen op dieren van luisteraars

Coen Swijnenberg en Sander Lantinga zijn sinds maandag weer te horen op Joe. Na een korte vakantie start het duo ‘de Coen & Sander Show’ in de ochtend op een bijzondere manier.

Datum publicatie: 06.08.2024

Coen & Sander zijn terug van vakantie en passen op dieren van luisteraars

De mannen delen vanaf vandaag weer hun verhalen, bespreken de opvallendste actualiteiten met nieuwslezeres Merel Westrik en draaien de beste muziek uit de 70s, 80s en 90s.

Datum publicatie: 05.08.2024

JOE is verhuisd naar nieuwe radiostudio (en zo ziet ‘ie eruit)

JOE is verhuisd naar de nieuwe radiostudio in Mediavaert in Amsterdam. Eerder nam Qmusic al haar intrek in het nieuwe pand, waar ook kranten als De Volkskrant, Het Parool en Trouw zitten. De radiostudio van JOE lijkt op die van Qmusic, zo is te zien op foto’s die de zender heeft gedeeld.

Datum publicatie: 30.07.2024

Joe neemt nieuwe radiostudio in Mediavaert in gebruik

De uitzendingen van Joe komen voortaan vanuit Mediavaert, het nieuwe onderkomen van DPG Media in Amsterdam-Duivendrecht. Maandagochtend had Toine van Peperstraten de eer om de nieuwe radiostudio in gebruik te nemen. Eerder verhuisde ook Qmusic al naar deze locatie.

Datum publicatie: 29.07.2024