Meest recente nieuws over NPO 3FM

Het meest recente nieuws van NPO 3FM uit eerste hand. We hebben het belangrijkste nieuws over de radiozender verzameld. Met behulp van het filterpaneel boven het nieuws kan je op naam, inleidende tekst, of uploaddatum filteren. Daarnaast kan je het nieuws sorteren op titel en datum. Normaal wordt het meest recente nieuws weergegeven. Bij vragen schrijf ons via de pagina Contact!

Filteren

Vier weken lang de Top 2000 Quiz op NPO3

Ondanks het vertrek van Matthijs van Nieuwkerk komt er toch een Top 2000 Quiz op NPO3. Van Nieuwkerk wordt vervangen door Thomas van Luyn. De Top 2000 Quiz is wekelijks te zien vanaf zondag (3 december) rond 20.15 uur.

Datum publicatie: 01.12.2023

Sander Hoogendoorn voelde het niet meer bij 3FM: “Ik heb de oplossing ook niet”

Sander Hoogendoorn vertrok vorig jaar bij NPO 3FM, omdat hij het ‘niet meer voelde’. “Ik kon het niet meer. Ik kon het niet meer rechtbreien voor mezelf. Als ik het niet meer snap, kan ik het ook niet meer verkopen”, zegt hij in de podcast ‘De Broadcast’.

Datum publicatie: 22.11.2023

NPO-radiodirecteur over 1,6 procent marktaandeel 3FM: “Hebben werk te doen”

NPO 3FM haalde afgelopen week een marktaandeel van 1,6 procent. Dat getal steekt schil af bij zo’n tien jaar geleden, toen 3FM nog de best beluisterde radiozender was van Nederland en een marktaandeel van boven de 12 procent noteerde.

Datum publicatie: 12.11.2023

Barend van Deelen, Sophie Hijlkema en Wijnand Speelman in Glazen Huis van 3FM

Barend van Deelen, Sophie Hijlkema en Wijnand Speelman gaan dit jaar voor 3FM Serious Request het Glazen Huis in. Het huis staat dit jaar in Nijmegen. De 3FM-dj’s worden traditiegetrouw in de week voor kerst opgesloten om zo in actie te komen voor een goed doel.

Datum publicatie: 10.11.2023

Wijnand, Sophie en Barend in het Glazen Huis

Wijnand Speelman, Sophie Hijlkema en Barend van Deelen zitten dit jaar in het Glazen Huis. De drie deejays van NPO 3FM gaan van 17 tot en met 23 december tijdens de 20e editie van 3FM Serious Request radio maken vanuit de Grote Markt in Nijmegen.

Datum publicatie: 09.11.2023

Leo Blokhuis, Vera Siemons en Emmely de Wilt presenteren Nacht van de Popmuziek

Leo Blokhuis presenteert op zaterdag 11 november de achttiende editie van de ‘Nacht van de Popmuziek’. Dat doet hij niet meer met Matthijs van Nieuwkerk, maar met 3FM-deejay Vera Siemons en Radio 2-deejay Emmely de Wilt. Samen met de kijker gaan ze op zoek naar liveregistraties.

Datum publicatie: 03.11.2023

Ochtendshow 3FM uur te laat uitgezonden door wintertijd

De ochtendshow van NPO 3FM met Rob Janssen en Wijnand Speelman werd maandag een uur te laat uitgezonden. In plaats van om 6 uur begon het programma pas om 7 uur. Wel deden de deejays om 7 uur alsof het 6 uur was en schoven ook alle items op.

Datum publicatie: 30.10.2023

Tom en Joe nemen afscheid van Qmusic (audio)

Qmusic heeft donderdag afscheid genomen van Tom de Graaf en Joe Stam. Ze verlaten de ochtendshow van Qmusic waar ze elke werkdag bij Mattie & Marieke te horen waten. Ze maken namelijk de overstap naar NPO 3FM waar ze een eigen programma krijgen.

Datum publicatie: 26.10.2023

NPO 3FM live met studio tijdens Amsterdam Dance Event

Bekende dj’s als Darude, Coloray, Jungle by Night, Oguz, Ineffekt en Gigola komen langs voor interviews en unieke livesessies tijdens ADE.

Datum publicatie: 18.10.2023

Veel aandacht voor ADE op diverse radiozenders

In Amsterdam vindt vanaf vandaag het Amsterdam Dance Event (ADE) plaats. Diverse radiozenders besteden aandacht aan dit grote dance-evenement.

Datum publicatie: 18.10.2023