Meest recente nieuws over SLAM!

Het meest recente nieuws van SLAM! uit eerste hand. We hebben het belangrijkste nieuws over de radiozender verzameld. Met behulp van het filterpaneel boven het nieuws kan je op naam, inleidende tekst, of uploaddatum filteren. Daarnaast kan je het nieuws sorteren op titel en datum. Normaal wordt het meest recente nieuws weergegeven. Bij vragen schrijf ons via de pagina Contact!

Filteren

Anoûl Hendriks over veranderingen bij SLAM!: “We worden nu meer uitgedaagd”

Een nieuwe eigenaar, het verliezen van de landelijke FM-frequentie en flink wat wijzigingen in de programmering: er is de afgelopen maanden behoorlijk wat veranderd bij SLAM. Maar volgens ochtend-dj Anoûl is dat niet per se slecht. “Hoe minder middelen je hebt, hoe meer je wordt uitgedaagd.

Datum publicatie: 24.02.2024

Anoûl Hendriks: “Slam blijft de Underdog die opbokst tegen de grote jongens”

Ondanks dat Slam vorig jaar zijn landelijke FM-dekking verloor, blijft de sfeer binnen het station goed. Dit vertelt Slam-ochtendjock Anoûl Hendriks in de podcast ‘Dit Was De Radio’. “We blijven toch de Underdog die opbokst tegen grote jongens.

Datum publicatie: 20.02.2024

SLAM! komt met Top 490 van de jaren 90

Een trip down memory lane start komende zondag met de SLAM! Top 490 van de jaren 90. Van zondag 4 tot en met donderdag 8 februari zet SLAM!

Datum publicatie: 03.02.2024

Slam start zondag met Top 490 van de jaren 90

Slam start zondag (4 februari) met een nieuwe lijst: de Top 490 van de jaren ’90. Vijf dagen lang zet de radiozender de lekkerste hits uit dit decennium op een rij. Voor het samenstellen van de Top 490 vraagt Slam de hulp van de luisteraar, die kan stemmen via de site.

Datum publicatie: 31.01.2024

Marconi Award voor beste zender opsteker voor Slam: “Was een pittig jaar”

Slam won donderdagavond de Marconi Award voor beste radiozender. De jury verkoos de radiozender boven NPO Radio 2 en NPO Radio 5. Zendermanager Martijn Zuurveen gaf bij de ontvangst een pittige speech. Letterlijk, want hij stopte een hap chilipeper in zijn mond.

Datum publicatie: 27.01.2024

DJ Jean start SLAM! Countdown

Het radiostation telt af van oud naar nieuw, waarbij de muzikale reis vanmorgen is gestart in het jaar 2000 en zal eindigen op oudjaarsdag in het jaar 2023. SLAM!

Datum publicatie: 04.12.2023

Slam telt met Countdown Top 100 af van oud naar nieuw

Slam telt vanaf maandag (4 december) letterlijk af van oud naar nieuw. Elke dag zendt het radiostation namelijk een top 100 van een ander jaar uit. Te beginnen met 2000 en eindigend met 2023 op oudjaarsdag. “Get ready voor een dikke tijdreis!“, aldus Slam.

Datum publicatie: 03.12.2023

Martijn La Grouw zwaait af in ochtend op Slam: “Echt hoop lol gehad ondanks de wekker”

Martijn La Grouw presenteerde donderdagochtend zijn laatste ochtendshow op Slam. “Ik heb echt een hoop lol gehad in de ochtend, ook al had ik helemaal geen zin in m’n wekker om half 5 iedere dag. Maar als ik hier eenmaal was, was het te gek”, blikte La Grouw terug.

Datum publicatie: 19.10.2023

Veel aandacht voor ADE op diverse radiozenders

In Amsterdam vindt vanaf vandaag het Amsterdam Dance Event (ADE) plaats. Diverse radiozenders besteden aandacht aan dit grote dance-evenement.

Datum publicatie: 18.10.2023

Ook 3FM maakt live radio vanaf Amsterdam Dance Event

Naast Radio 538 en SLAM! zal ook NPO 3FM deze week live radio maken van het Amsterdam Dance Event (ADE). De locatie-uitzendingen beperken zich wel tot twee avonden. 3FM doet namelijk op vrijdag- en zaterdagavond vanaf 19:00 uur verslag van ADE.

Datum publicatie: 17.10.2023