Meest recente nieuws over SLAM!

Het meest recente nieuws van SLAM! uit eerste hand. We hebben het belangrijkste nieuws over de radiozender verzameld. Met behulp van het filterpaneel boven het nieuws kan je op naam, inleidende tekst, of uploaddatum filteren. Daarnaast kan je het nieuws sorteren op titel en datum. Normaal wordt het meest recente nieuws weergegeven. Bij vragen schrijf ons via de pagina Contact!

Filteren

Middagshow SLAM! wordt een uur langer

De middagshow van SLAM! duurt voortaan tot 20:00 uur. Vanaf volgende week neemt Jarno van der Wielen het programma over van Daniël Lippens. Hij zal samen met Erik-Jan Rosendahl en Julia Maan op maandag tot en met donderdag van 16:00 tot 20:00 uur te beluisteren zijn.

Datum publicatie: 29.08.2024

Dit is de nieuwe programmering van Slam per 2 september

Slam wijzigt de programmering per maandag 2 september. Afgelopen vrijdag werden hierover de eerste details al bekend, maar nu is ook de complete programmering duidelijk. Vrijdag werd onder meer bekend dat Jarno van der Wielen de nieuwe middagshow gaat presenteren met Erik-Jan Rosendahl en Juli Maan.

Datum publicatie: 28.08.2024

Patrick Wolda krijgt dagelijks programma op SLAM!

Patrick Wolda is voortaan op maandag tot en met donderdag van 10:00 tot 12:00 uur te horen op SLAM!. De dj was tot nu op zondagavond te horen, samen met Max Bolhuis. Dat programma stopt vanwege de verhuizing van Patrick naar de dagprogrammering.

Datum publicatie: 27.08.2024

Summerjam 500 vier dagen lang op Slam

Slam is maandagochtend (26 augustus) gestart met de ‘Summerjam 500’, de lijst met lekkerste zomerbangers. ‘Pedro’ van Jaxomy, Agatino Romero en Raffaella Carrà staat dit jaar op de eerste plaats.

Datum publicatie: 26.08.2024

Jarno van der Wielen nieuwe middag-dj van SLAM!, Danny Blom in het weekend

Jarno van der Wielen is vanaf 2 september de nieuwe middag-dj op SLAM!. Hij is de opvolger van Daniël Lippens die naar NPO Radio 2 gaat. Erik-Jan Rosendahl en Julia Maan blijven de vaste sidekicks. De dj heeft sinds begin 2021 een plek in de weekendprogrammering van SLAM!.

Datum publicatie: 24.08.2024

WKNDMX viert eerste lustrum met 12 uur durende marathon-uitzending

De mix wordt zoals altijd gemaakt door Martin Pieters en bevat het beste uit het vijfjarig bestaan van de WKNDMX. Station Director van SLAM!

Datum publicatie: 20.07.2024

Anton van Lieshout benoemd tot Head of Music van Mediahuis Radio

Mediahuis Radio heeft Anton van Lieshout per direct benoemd tot Head of Music van de hele radiotak. Hij wordt hiermee verantwoordelijk voor muzikale inhoud van Radio Veronica, 100% NL, Slam, Sublime en Sunlite.

Datum publicatie: 12.07.2024

Nieuw jinglepakket voor SLAM!

SLAM! heeft een nieuw jinglepakket in gebruik genomen. Het is een vervolg van het voorgaande pakket uit 2022 en het zomerpakket van 2023. Pure Jingles heeft het pakket gemaakt. SLAM!

Datum publicatie: 28.06.2024

Slam start de zomer met een nieuwe audiovormgeving (audio)

Slam is de zomer gestart met een nieuwe audiovormgeving. Vrijdag (21 juni) heeft het radiostation een nieuw jinglepakket in gebruik genomen. Pure Jingles tekende opnieuw voor de productie. Het nieuwe jinglepakket vervangt het pakket dat in augustus 2022 in gebruik werd genomen.

Datum publicatie: 22.06.2024

The Boom Room viert 10-jarig jubileum op Slam

‘The Boom Room’, het House en Techno programma van Slam, bestaat 10 jaar. Gijs Alkemade ontvangt al een decennium lang elke zaterdagavond de grootste house- en techno-artiesten uit binnen- en buitenland.

Datum publicatie: 08.06.2024