Meest recente nieuws over SLAM!

Het meest recente nieuws van SLAM! uit eerste hand. We hebben het belangrijkste nieuws over de radiozender verzameld. Met behulp van het filterpaneel boven het nieuws kan je op naam, inleidende tekst, of uploaddatum filteren. Daarnaast kan je het nieuws sorteren op titel en datum. Normaal wordt het meest recente nieuws weergegeven. Bij vragen schrijf ons via de pagina Contact!

Filteren

SLAM! snijdt fors in programmering, Martijn La Grouw naar 100% NL

SLAM! gooit de dagprogrammering flink op de schop. Martijn La Grouw stopt met de ochtendshow en verkast naar 100% NL. Op werkdagen is vanaf maandag 23 oktober na 19:00 uur alleen nog non-stop muziek te horen.

Datum publicatie: 29.09.2023

Slam verlengt Housuh in de Pauzuh permanent met een uur

Radiozender Slam verlengd het populaire lunchprogramma ‘Housuh in de Pauzuh’ permanent met een uur. In het kader van de Slam Feestweek werd het programma deze week al met een uur verlengd tot 14 uur, maar deze verlenging wordt voortgezet. Sinds september 2018 is Housuh in de Pauzuh te horen op Slam.

Datum publicatie: 08.09.2023

Nieuwe commerciële radiovergunningen van kracht: Dit zijn de veranderingen op FM

Vrijdag (1 september) zijn de nieuwe landelijke commerciële radiovergunningen van kracht geworden. Dit zorgt voor diverse wijzigingen op FM. Zo zijn Radio 10, Radio Veronica en Slam naar andere frequenties verhuisd, terwijl Joe nieuw op FM is. Sublime is geheel van FM verdwenen.

Datum publicatie: 01.09.2023

SLAM! viert nieuwe FM-frequenties met SLAM! Feestweek!

Vanaf vrijdag 1 september viert SLAM! een week lang feest tijdens de SLAM! Feestweek. Randstad SLAM! is vanaf vrijdag niet meer landelijk op FM te horen. De radiozender is vanafHet bericht SLAM! viert nieuwe FM-frequenties met SLAM! Feestweek! verscheen eerst op MediaMagazine.

Datum publicatie: 01.09.2023

Per 1 september FM-wijzigingen voor Radio Veronica, SLAM! en Sublime

Mediahuis, kondigt enkele strategische aanpassingen aan binnen haar radiomerkenportfolio. Deze veranderingen, die ingaan op vrijdag 1 september, zijn het gevolg van de recente FM-veiling waarbij Mediahuis twee felbegeerde FM-kavels heeft verworven.

Datum publicatie: 30.08.2023

Luistercijfers week 34: Radio 538 en Radio 1 scoren met Formule 1 weekend

Radio 538 en Radio 1 hebben goede zaken gedaan dankzij de Formule 1, blijkt uit de luistercijfers over week 34. Radio 538 krijgt er 1,2 procent marktaandeel bij. NPO Radio 1 stijgt met 0,6 procent. Qmusic zakt weer terug en ook NPO Radio 2 zakt iets, al blijft de publieke zender marktleider.

Datum publicatie: 30.08.2023