Meest recente nieuws over Veronica

Het meest recente nieuws van Veronica uit eerste hand. We hebben het belangrijkste nieuws over de radiozender verzameld. Met behulp van het filterpaneel boven het nieuws kan je op naam, inleidende tekst, of uploaddatum filteren. Daarnaast kan je het nieuws sorteren op titel en datum. Normaal wordt het meest recente nieuws weergegeven. Bij vragen schrijf ons via de pagina Contact!

Filteren

Rob Stenders blijft zich bemoeien met Radio Veronica: “Volkomen waanzin”

Negen maanden nadat Rob Stenders stopte als zendermanager bij Radio Veronica, blijft hij zich bemoeien met de programmering en koers van de zender.

Datum publicatie: 13.06.2024

Ook Johan Derksen vertrekt bij Radio Veronica

Na Danny Vera moet ook Johan Derksen stoppen met zijn programma op Radio Veronica. Tegen Shownieuws zegt hij dat zijn programma niet meer in het format van de zender zou passen.

Datum publicatie: 12.06.2024

Danny Vera weg bij Radio Veronica (Update)

Het programma van Danny Vera verdwijnt per direct van Radio Veronica. Dit meldt de zanger en presentator op social media. “Wegens bezuinigingen is mijn programma helaas per direct komen te vervallen. Heel erg jammer, maar zo gaan die dingen in radiowereld.

Datum publicatie: 11.06.2024

Radio Veronica schrapt ook programma Johan Derksen

Het programma ‘Muziek voor Volwassenen’ met Johan Derksen verdwijnt eind juni uit de programmering van Radio Veronica. Dit heeft een woordvoerder van het station bevestigd aan RTL Boulevard. “We danken Johan voor de mooie radio die hij bij ons gemaakt heeft.

Datum publicatie: 11.06.2024

Wouter van der Goes draait elke zondag vinylplaten in nieuw programma De Platenzaak

Wouter van der Goes: “De elpee is nooit weggeweest maar de laatste jaren is vinyl zelfs populairder dan ooit. Naast de classic albums, wordt bijna alles tegenwoordig op vinyl uitgebracht.

Datum publicatie: 08.06.2024

Strijd tussen NPO Radio 2 en Radio Veronica: 70s From 7 vs. Super 70s

Er lijkt een flinke strijd om de luisteraar uit te breken tussen NPO Radio 2 en Radio Veronica. Donderdagavond (6 juni) staat Radio 2 geheel in het teken van de jaren ’70, terwijl Veronica dat decennium op vrijdagmiddag centraal plaatst. Op NPO Radio 2 is het vanaf 19 uur ‘70s From 7’.

Datum publicatie: 06.06.2024

Gerard, Rob, Wouter en Frank gaan samen radio maken op Radio Veronica

Gerard Ekdom, Rob Stenders, Wouter van der Goes en Frank van ’t Hof gaan vanaf september samen radio maken op Veronica. Dit vertelt Arjan Snijders in de podcast ‘Dit Was De Radio’. Het is de bedoeling dat ze op vrijdagen vanaf 19 uur de zender gaan overnemen.

Datum publicatie: 04.06.2024

Wout & Frank eerste weken op Radio Veronica aan de leugendetector

Wouter en Frank hebben deze beantwoord aan een leugendetector. De komende twee weken wordt duidelijk of zij de waarheid hebben gesproken.

Datum publicatie: 03.06.2024

Esther Dijkstra vaste nieuwslezer bij middagshow Radio Veronica

Esther Dijkstra wordt de vaste nieuwslezer van ‘Wout & Frank’ op Radio Veronica. Het nieuwe programma begint morgen en duurt dagelijks van 16:00 tot 19:00 uur. “Zin in!”, reageert ze op sociale media.

Datum publicatie: 02.06.2024

Wouter van der Goes en Frank van ’t Hof hele dag op Veronica

Wouter van der Goes en Frank van ’t Hof zijn vandaag al begonnen op Radio Veronica. Ze presenteren de finale van de Top 1000 van de ’80s op de zender. Vanmorgen zijn ze begonnen om 9:00 uur en ze gaan door tot 20:00 uur.

Datum publicatie: 31.05.2024