Meest recente nieuws over Veronica

Het meest recente nieuws van Veronica uit eerste hand. We hebben het belangrijkste nieuws over de radiozender verzameld. Met behulp van het filterpaneel boven het nieuws kan je op naam, inleidende tekst, of uploaddatum filteren. Daarnaast kan je het nieuws sorteren op titel en datum. Normaal wordt het meest recente nieuws weergegeven. Bij vragen schrijf ons via de pagina Contact!

Filteren

Lisanne Bronkhorst verlengt contract bij Radio Veronica

Lisanne Bronkhorst heeft haar contract bij Radio Veronica verlengd. “Ik hoop dat je me nog niet zat bent, want voorlopig blijf ik nog lekker plakken bij Radio Veronica. Zojuist mijn contract getekend”, schrijft ze op sociale media. Hoe lang het nieuwe contract is, staat er niet bij.

Datum publicatie: 19.02.2024

Arjan Snijders en Danny Vera wisselen van plek in het weekend op Veronica

Radio Veronica wisselt Arjan Snijders en Danny Vera in de programmering. Vanaf dit weekend is Snijders met ‘The 70’s & 80’s Files’ te horen op zaterdagavond van 20 tot 22 uur, terwijl ‘Vera’s Vintage Vibes’ nu op zondagavond te horen is.

Datum publicatie: 16.02.2024

Wouter van der Goes vergelijkt Radio Veronica met oud huis: “Dat krot kunnen we mooi maken”

“We ruilen een hartstikke mooie, goed geïsoleerde woning met een nieuwe keuken en een prachtige houten vloer in voor een krot waar de ramen uit de sponningen hangen, de deuren kraken en de vloer is verzakt.

Datum publicatie: 12.02.2024

Radio Veronica stuurt luisteraars de wereld over tijdens Concertmaand

Van maandag 12 februari tot en met vrijdag 1 maart staat er elke week een vliegtuig klaar voor vertrek naar één van de concerten van Radio Veronica’s Concertmaand.

Datum publicatie: 10.02.2024

Radio Veronica stuurt luisteraars naar wereldconcerten

Februari is Concertmaand op Radio Veronica en daarom vliegt het station luisteraars naar de grootste artiesten op aarde: U2:UV Achtung Baby Live at Sphere in Las Vegas, Bruce Springsteen in San Francisco en Red Hot Chili Peppers in Toronto.

Datum publicatie: 06.02.2024

Niek van der Bruggen aan de slag bij Radio Veronica

Een maand na zijn vertrek bij Radio 538, keert Niek van der Bruggen weer terug op de radio. Hij gaat aan de slag bij Radio Veronica. “Zijn we weer. Warm welkom bij deze toffe club”, schrijft Niek op Instagram bij het Veronica-logo.

Datum publicatie: 03.02.2024

Komst grote namen moet Radio Veronica uit het slop trekken: “Zender heeft gezwabberd”

Van het best beluisterde radiostation van Nederland naar de nummer 14: het is een flinke stap die Wouter van der Goes en Frank van ’t Hof nemen met hun overstap van NPO Radio 2 naar Radio Veronica.

Datum publicatie: 24.01.2024

Kunnen nieuwe deejays Radio Veronica redden?: “Ze gaan een zeer onzekere toekomst tegemoet”

Radio Veronica is al enige tijd een kleine speler in radioland als het om luistercijfers gaat. Toch besloten Gerard Ekdom, Wouter van der Goes en Frank van ’t Hof hun veilige plaats bij grote spelers Radio 10 en NPO Radio 2 op te geven voor deze zender.

Datum publicatie: 24.01.2024

Radio Veronica bevestigt komst Wouter van der Goes, Gerard Ekdom en Frank van ’t Hof

De geruchten gingen al weken en zijn nu bevestigd: Gerard Ekdom, Wouter van der Goes en Frank van ’t Hof stappen over naar Radio Veronica. Ook Rob Stenders, die terug zou keren naar NPO Radio 2, blijft bij Veronica.

Datum publicatie: 23.01.2024

‘Gerard Ekdom, Frank van ‘t Hof en Wouter van der Goes naar Radio Veronica’

Gerard Ekdom, Frank van ‘t Hof en Wouter van der Goes gaan naar Radio Veronica. Die geruchten gingen al een tijdje, maar volgens het AD is het nu rond. Gerard komt over van Radio 10, Wouter en Frank verlaten NPO Radio 2.

Datum publicatie: 22.01.2024