Meest recente nieuws over Veronica

Het meest recente nieuws van Veronica uit eerste hand. We hebben het belangrijkste nieuws over de radiozender verzameld. Met behulp van het filterpaneel boven het nieuws kan je op naam, inleidende tekst, of uploaddatum filteren. Daarnaast kan je het nieuws sorteren op titel en datum. Normaal wordt het meest recente nieuws weergegeven. Bij vragen schrijf ons via de pagina Contact!

Filteren

Carsten van Dijk verlaat na 16 jaar Radio Veronica

Carsten van Dijk neemt na bijna 16 jaar afscheid van Radio Veronica. De deejay en producer van het station begon in 2006 bij de Veronica RadioSchool, waar hij een praktijkgerichte opleiding volgde.

Datum publicatie: 24.08.2024

Herbeleef laatste uitzending Radio Veronica vanaf zee bij Beeld & Geluid

Leer meer over de impact van Radio Veronica en de collectie die zich in het depots van Beeld & Geluid bevindt.

Datum publicatie: 16.08.2024

‘Thriller’ van Michael Jackson op 1 in Album Top 50 van Radio Veronica

Het album ‘Thriller’ van Michael Jackson staat op nummer 1 in de Album Top 50 van Radio Veronica. De Album Top 50 is vrijdag (16 augustus), op de laatste dag van het Radio Veronica Albumfestival, tot 19.00 uur te horen. Van elk album worden twee nummers gedraaid.

Datum publicatie: 16.08.2024

Nieuwe commercial kondigt de start van Gerard Ekdom aan bij Radio Veronica (filmpje)

Op 2 september start Gerard Ekdom met zijn nieuwe avontuur in de ochtend van Radio Veronica. Om dat onder de aandacht te brengen nam hij met zijn eigen vrouw Nicole en zijn nieuwe collega’s Rob Stenders, Wouter van der Goes en Frank van ’t Hof een commercial op.

Datum publicatie: 12.08.2024

Radio Veronica viert de beste albums ooit gemaakt tijdens Albumfestival

Alle shows draaien de komende zeven dagen om het Albumfestival. De albums komen in willekeurige volgorde voorbij en de luisteraars kunnen van sommige ook de elpee winnen.

Datum publicatie: 09.08.2024

Albumfestival vanaf vrijdag 8 dagen lang op Radio Veronica

Radio Veronica de zomer met de beste albums ooit gemaakt tijdens het ‘Radio Veronica Albumfestival’. Vanaf vrijdag (9 augustus) draait het station acht dagen lang tracks van de beste albums allertijden.

Datum publicatie: 08.08.2024

Slam-deejays Gijs van Alkemade en Thomas van Empelen vallen in op Veronica

Gijs Alkemade en Thomas van Empelen zijn deze zomer ook te horen op Radio Veronica. Ze combineren deze invalsklus met hun reguliere programma’s op zusterstation Slam.

Datum publicatie: 04.08.2024

Esther Dijkstra stopt na zes weken als nieuwslezer in middag op Radio Veronica

Esther Dijkstra houdt het na zes weken alweer voor gezien als vaste nieuwslezer in de middag op Radio Veronica. Ze las het nieuws in de middagshow van Wouter van der Goes en Frank van ’t Hof sinds vorige maand, maar ze concludeert nu “dat we geen match zijn”.

Datum publicatie: 29.07.2024

Jordi Mulderij stopt met weekendshows op Radio Veronica

Jordi Mulderij stopt met zijn programma’s op zaterdag- en zondagmiddag op Radio Veronica. De deejay gaat zich richten op zijn functie als Music Director bij zusterstation Slam. “Ik heb er enorm veel zin in en kan niet wachten om te beginnen!”, schrijft hij op Instagram.

Datum publicatie: 18.07.2024

Radio Veronica zendt live uit vanaf Zwarte Cross

Radio Veronica komt op donderdag 18 en vrijdag 19 juli live vanaf de 26ste editie van de Zwarte Cross. Wouter van der Goes en Frank van ’t Hof ontvangen dan tijdens de middagshow van 16 tot 19 uur bekende artiesten waaronder Ilse de Lange, Suzan en Freek, Di-rect, Bokkers en de Heino’s.

Datum publicatie: 17.07.2024