Meest recente nieuws over Veronica

Het meest recente nieuws van Veronica uit eerste hand. We hebben het belangrijkste nieuws over de radiozender verzameld. Met behulp van het filterpaneel boven het nieuws kan je op naam, inleidende tekst, of uploaddatum filteren. Daarnaast kan je het nieuws sorteren op titel en datum. Normaal wordt het meest recente nieuws weergegeven. Bij vragen schrijf ons via de pagina Contact!

Filteren

Radio Veronica schrapt ook programma Johan Derksen

Het programma ‘Muziek voor Volwassenen’ met Johan Derksen verdwijnt eind juni uit de programmering van Radio Veronica. Dit heeft een woordvoerder van het station bevestigd aan RTL Boulevard. “We danken Johan voor de mooie radio die hij bij ons gemaakt heeft.

Datum publicatie: 11.06.2024

Wouter van der Goes draait elke zondag vinylplaten in nieuw programma De Platenzaak

Wouter van der Goes: “De elpee is nooit weggeweest maar de laatste jaren is vinyl zelfs populairder dan ooit. Naast de classic albums, wordt bijna alles tegenwoordig op vinyl uitgebracht.

Datum publicatie: 08.06.2024

Strijd tussen NPO Radio 2 en Radio Veronica: 70s From 7 vs. Super 70s

Er lijkt een flinke strijd om de luisteraar uit te breken tussen NPO Radio 2 en Radio Veronica. Donderdagavond (6 juni) staat Radio 2 geheel in het teken van de jaren ’70, terwijl Veronica dat decennium op vrijdagmiddag centraal plaatst. Op NPO Radio 2 is het vanaf 19 uur ‘70s From 7’.

Datum publicatie: 06.06.2024

Gerard, Rob, Wouter en Frank gaan samen radio maken op Radio Veronica

Gerard Ekdom, Rob Stenders, Wouter van der Goes en Frank van ’t Hof gaan vanaf september samen radio maken op Veronica. Dit vertelt Arjan Snijders in de podcast ‘Dit Was De Radio’. Het is de bedoeling dat ze op vrijdagen vanaf 19 uur de zender gaan overnemen.

Datum publicatie: 04.06.2024

Wout & Frank eerste weken op Radio Veronica aan de leugendetector

Wouter en Frank hebben deze beantwoord aan een leugendetector. De komende twee weken wordt duidelijk of zij de waarheid hebben gesproken.

Datum publicatie: 03.06.2024

Esther Dijkstra vaste nieuwslezer bij middagshow Radio Veronica

Esther Dijkstra wordt de vaste nieuwslezer van ‘Wout & Frank’ op Radio Veronica. Het nieuwe programma begint morgen en duurt dagelijks van 16:00 tot 19:00 uur. “Zin in!”, reageert ze op sociale media.

Datum publicatie: 02.06.2024

Wouter van der Goes en Frank van ’t Hof hele dag op Veronica

Wouter van der Goes en Frank van ’t Hof zijn vandaag al begonnen op Radio Veronica. Ze presenteren de finale van de Top 1000 van de ’80s op de zender. Vanmorgen zijn ze begonnen om 9:00 uur en ze gaan door tot 20:00 uur.

Datum publicatie: 31.05.2024

Rob Stenders krijgt vrijdagavondprogramma ‘One Night Stenders’ op Radio Veronica

Rob Stenders keert vanaf 7 juni terug met zijn wekelijkse radioshow: ‘One Night Stenders‘.Hierin biedt Stenders op Radio Veronica elke vrijdagavond van 21.00 uur tot middernacht een ontmoetingsplek voor muziekliefhebbers.

Datum publicatie: 31.05.2024

Dit is de nieuwe programmering van Radio Veronica vanaf maandag

Radio Veronica voert met ingang van maandag (3 juni) een aantal grote wijzigingen door in de programmering. De komende tijd presenteert Niek van der Bruggen de ochtendshow. Daarna is Marisa Heutink te horen in ‘Goud van Oud’, gevolgd door het nieuwe lunchprogramma van Sander Hoogendoorn.

Datum publicatie: 30.05.2024

Frank van der Lende verhuist naar late avond op Radio Veronica

Frank van der Lende is vanaf volgende week in de avonduren tussen 21:00 uur en middernacht te horen op Radio Veronica. De jock maakt nu nog een lunchprogramma, maar de programmering van de zender gaat flink op de schop.

Datum publicatie: 28.05.2024