Meest recente nieuws over Veronica

Het meest recente nieuws van Veronica uit eerste hand. We hebben het belangrijkste nieuws over de radiozender verzameld. Met behulp van het filterpaneel boven het nieuws kan je op naam, inleidende tekst, of uploaddatum filteren. Daarnaast kan je het nieuws sorteren op titel en datum. Normaal wordt het meest recente nieuws weergegeven. Bij vragen schrijf ons via de pagina Contact!

Filteren

Bas van Teylingen neemt afscheid van Radio Veronica

Nadat bekend werd dat Rob Stenders per direct is gestopt als zenderbaas van Radio Veronica en Caroline Brouwer tijdelijk aan het roer staat, meldt Bas van Teylingen dat hij ook niet verder gaat bij Radio Veronica.

Datum publicatie: 27.09.2023

Rob Stenders stopt als zendermanager bij Radio Veronica

Rob Stenders stopt als zendermanager van Radio Veronica. Dat meldt Adformatie na een bevestiging van een woordvoerder van de zender. Gezondheidsredenen zijn de oorzaak van het neerleggen van de functie. De zender gaat op zoek naar een nieuwe zendermanager. Rob blijft wel radio maken.

Datum publicatie: 26.09.2023

Thijs Meeuwsen gestopt met nachtprogramma Veronica, verhuist naar vrijdagavond

Opnieuw veranderingen bij Radio Veronica. Thijs Meeuwsen is na amper drie maanden gestopt met het nachtprogramma. Voortaan is hij op vrijdagavond te horen in plaats van ‘Soundz Live’. Het programma met veel live muziek is geschrapt uit het schema.

Datum publicatie: 23.09.2023

Frank van der Lende nog tot het eind van het jaar in de ochtend op Radio Veronica

Frank van der Lende is nog tot het einde van het jaar te horen in de ochtend op Radio Veronica. Dit vertelde Sander Hoogendoorn woensdagochtend in ‘Goud van Oud’. Van der Lende is sinds afgelopen maandag te horen in de ochtend op de plek van Rick van Velthuysen.

Datum publicatie: 13.09.2023

Frank van der Lende rest van het jaar in de ochtend op Radio Veronica

Frank van der Lende presenteert de rest van het jaar de ochtendshow op Radio Veronica. Dat laat een woordvoerder van het station desgevraagd weten.

Datum publicatie: 13.09.2023

Dit Was De Radio: Rick van Velthuysen weg bij Veronica

Met in aflevering 130: Het FM Veiling Journaal met een update over de verbeterde (?!) luistercijfers van Sublime en SLAM! sinds ze niet meer op de FM zitten.

Datum publicatie: 12.09.2023

Radio Veronica in gesprek met Rick van Velthuysen over toekomst

Radio Veronica gaat in gesprek met Rick van Velthuysen over zijn toekomst bij de zender. Sinds maandag is de ochtenddeejay niet meer te horen op het landelijke radiostation. Een reden voor deze plotselinge verandering wil Veronica niet noemen. Afgelopen meldde RadioWereld.

Datum publicatie: 11.09.2023

Nieuwe commerciële radiovergunningen van kracht: Dit zijn de veranderingen op FM

Vrijdag (1 september) zijn de nieuwe landelijke commerciële radiovergunningen van kracht geworden. Dit zorgt voor diverse wijzigingen op FM. Zo zijn Radio 10, Radio Veronica en Slam naar andere frequenties verhuisd, terwijl Joe nieuw op FM is. Sublime is geheel van FM verdwenen.

Datum publicatie: 01.09.2023

Per 1 september FM-wijzigingen voor Radio Veronica, SLAM! en Sublime

Mediahuis, kondigt enkele strategische aanpassingen aan binnen haar radiomerkenportfolio. Deze veranderingen, die ingaan op vrijdag 1 september, zijn het gevolg van de recente FM-veiling waarbij Mediahuis twee felbegeerde FM-kavels heeft verworven.

Datum publicatie: 30.08.2023