Meest recente nieuws over Veronica

Het meest recente nieuws van Veronica uit eerste hand. We hebben het belangrijkste nieuws over de radiozender verzameld. Met behulp van het filterpaneel boven het nieuws kan je op naam, inleidende tekst, of uploaddatum filteren. Daarnaast kan je het nieuws sorteren op titel en datum. Normaal wordt het meest recente nieuws weergegeven. Bij vragen schrijf ons via de pagina Contact!

Filteren

Johan Derksen naar de nacht op Radio Veronica

Radio Veronica heeft niet alleen de weekendprogrammering aangepast, ook de nachtprogrammering is veranderd. Deze is grotendeels uitgekleed: de show van Thijs Meeuwsen en de nachtprogramma’s in het weekend zijn verdwenen.

Datum publicatie: 10.10.2023

Marisa Heutink weer steeds vaker te horen op Radio Veronica

Het gaat steeds beter met Marisa Heutink. Zo goed zelfs dat ze een week lang gaat invallen op Radio Veronica. Net als afgelopen vrijdag vervangt ze ook komende week Martijn Muijs tijdens de lunch. “Leuk om dat te zeggen”, zo sloot ze vrijdag af.

Datum publicatie: 07.10.2023

Luistercijfers 20-49 jaar: Qmusic deelt mokerslag uit, groter dan nrs 2 en 3 bij elkaar

Qmusic heeft in de maand september een mokerslag uitgedeeld aan de concurrentie. Bij de voor adverteerders belangrijkste doelgroep 20-49 jaar was het station zelfs groter dan de nummers twee en drie bij elkaar opgeteld, zo blijkt uit cijfers van het NMO Luisteronderzoek.

Datum publicatie: 05.10.2023

Luistercijfers week 39: Joe haalt Veronica in

JOE is Radio Veronica voorbij in de jongste luistercijfers. De publieke regionale zenders zijn de grootste stijgers deze week. Dit blijkt uit de jongste luistercijfers over week 39 van het NMO. Qmusic blijft marktleider.

Datum publicatie: 04.10.2023

Robbert-Jan van de Velde wordt station director Veronica en Sublime

Robbert-Jan van de Velde volgt Rob Stenders op als station director van Radio Veronica. Hij start in het nieuwe jaar en krijgt naast Veronica ook Sublime onder zijn hoede. Robbert-Jan werkte jarenlang achter de schermen bij NPO 3FM, waar hij ook een tijd lang te horen was als nacht-dj.

Datum publicatie: 03.10.2023

Rick van Velthuysen keert terug op Radio Veronica in nieuwe weekendprogrammering

Rick van Velthuysen gaat na een maand etherstilte weer aan de slag bij Radio Veronica. Niet meer in de ochtend, maar in het weekend. Voortaan is hij op zaterdag en zondag tussen 12 en 15 uur te horen.

Datum publicatie: 03.10.2023

Bas van Teylingen vertrekt bij Radio Veronica

Bas van Teylingen stopt na 2,5 jaar bij Radio Veronica. “Het radio-avontuur stopt helaas voor mij. What a ride! Dank Rob Stenders voor alle kansen, voor vele (bijna honderd) uitzendingen. Met als hoogtepunt drie weken ochtendshow”, laat Bas weten op Instagram.

Datum publicatie: 28.09.2023

Retro Radio tijdens Dutch Media Week

De uitzendingen zijn te beluisteren op 192 Radio en van 16.00 tot 18.00 uur op Vintage Veronica. De programma’s worden gemaakt met de originele gerestaureerde Hilversum 3 dj-tafel.

Datum publicatie: 28.09.2023

Tineke de Nooij dit weekend voor het laatst op Radio Veronica

Tineke de Nooij is dit weekend voor het laatst te horen op Radio Veronica. Dit maakte ze bekend op Facebook. Woensdagmiddag heeft ze haar laatste programma’s opgenomen. De Nooij was sinds augustus vorig jaar elke zaterdag en zondag tussen 23 uur en middernacht op het station te horen.

Datum publicatie: 28.09.2023

Luistercijfers week 38: Qmusic weer marktleider, Radio Veronica en JOE gelijk

Qmusic en NPO Radio 2 zijn aan het stuivertje wisselen, nadat Radio 2 vorige week marktleider werd is het nu weer Qmusic boven aan de lijst. Dit blijkt uit de jongste luistercijfers over week 38 van het NMO. Ook zijn volgens het NMO vanaf deze periode de problemen met Simulcast opgelost.

Datum publicatie: 27.09.2023