Meest recente nieuws over Veronica

Het meest recente nieuws van Veronica uit eerste hand. We hebben het belangrijkste nieuws over de radiozender verzameld. Met behulp van het filterpaneel boven het nieuws kan je op naam, inleidende tekst, of uploaddatum filteren. Daarnaast kan je het nieuws sorteren op titel en datum. Normaal wordt het meest recente nieuws weergegeven. Bij vragen schrijf ons via de pagina Contact!

Filteren

Het Basispakket rest van het jaar op Radio Veronica

Radio Veronica sluit het jaar opnieuw af met ‘Het Basispakket’. Het radiostation is gisteravond begonnen met de themaperiode die totaal twee weken duurt.

Datum publicatie: 19.12.2023

Uitzendingen Radio Veronica vanaf zaterdag vanuit Naarden

De uitzendingen van Radio Veronica komen vanaf zaterdag (2 december) vanuit Naarden, waar het intrekt bij zusterstations 100% NL en Slam. ‘Verschuuren’s Goud van Oud’ is vanaf 9 uur het eerste programma dat vanuit de nieuwe studio komt.

Datum publicatie: 30.11.2023

Golden Earring’s Radar Love nieuwe nummer 1 in Top 1000 Allertijden

De Top 1000 Allertijden is sinds vrijdag weer te horen op Radio Veronica. ‘Radar Love’ van Golden Earring is de nieuwe nummer 1 in de lijst, die is samengesteld door Radio Veronica en de luisteraars. Tot en met vrijdag 24 november wordt de lijst dagelijks uitgezonden op Veronica.

Datum publicatie: 17.11.2023

Golden Earring bassist Rinus Gerritsen opent foto-expositie van Radio Veronica

Rinus Gerritsen, bassist van de Golden Earring, heeft maandagavond voor de tweede keer de pop-up fototentoonstelling ter ere van de legendarische muzieklijst “Top 1000 Allertijden” geopend bij Radio Veronica.

Datum publicatie: 14.11.2023

Radio Veronica organiseert fototentoonstelling op Utrecht Centraal

Om de ‘Top 1000 Allertijden’ dit jaar extra aandacht te geven heeft Radio Veronica een fototentoonstelling georganiseerd op Utrecht Centraal.

Datum publicatie: 14.11.2023

Veronica opent fototentoonstelling en platenzaak

Radio Veronica opent ter gelegenheid van de jaarlijkse ‘Top 1000 Allertijden,’ een pop-up fototentoonstelling en een platenzaak op Utrecht Centraal. Al decennialang is de muzieklijst, samengesteld door Veronica met hulp van de luisteraars, een onmisbaar evenement voor muziekliefhebbers.

Datum publicatie: 10.11.2023

Radio Veronica maakt zich op voor Top 1000 Allertijden; stembussen geopend

De maand november is weer aangebroken en dat betekent dat radio Veronica weer met de Top 1000 Allertijden komt. Dit jaar is de lijst vanaf vrijdag 17 november te horen. Stemmen voor de Top 1000 Allertijden kan via de website van de radiozender.

Datum publicatie: 05.11.2023

Sander Lantinga volgende week voor het laatst op Veronica

Sander Lantinga is volgende week voor het laatst te horen op Radio Veronica. De dj stapt samen met Coen Swijnenberg over naar JOE waar het duo de ochtendshow gaat presenteren. Nadat de overstap bekend werd, werden Coen & Sander al per direct van zender gehaald bij Radio 538.

Datum publicatie: 20.10.2023

Radio Veronica draait programma’s op vrijdagavond om

De vrijdagavondprogrammering van Radio Veronica is vanaf deze week aangepast. Martijn Muijs is voortaan tussen 18:00 en 21:00 uur te horen, terwijl hij voorheen tussen 21:00 en 0:00 uur ‘Martijn Muijs en andere mensen’ presenteerde. Thijs Meeuwsen schuift juist door naar de late avond.

Datum publicatie: 20.10.2023

Sander Lantinga volgende week voor het laatst op Radio Veronica

Sander Lantinga is volgende week voor het laatst te horen op Radio Veronica. Dit maakte de deejay donderdag in zijn programma bekend. Lantinga is sinds vorig jaar oktober in de middag op Veronica te horen.

Datum publicatie: 19.10.2023