Radionieuws

We verzamelen alle nieuws over Nederlandse radio's en maken ze beschikbaar, zodat je makkelijk op één plek geïnformeerd wordt. Als je denkt dat we belangrijk nieuws zijn vergeten, geef het dan maar door! Met behulp van het filterpaneel boven het nieuws kan je op naam, inleidende tekst, of uploaddatum filteren. Daarnaast kan je het nieuws sorteren op titel en datum. Normaal wordt het meest recente nieuws weergegeven. Bij vragen schrijf ons via de pagina Contact!

Filteren

Radio Veronica vernieuwt jinglepakket en slogan: ‘Join The Club’

Niet alleen de programmering van Radio Veronica is flink op de schop gegaan, met onder meer een nieuwe ochtend- en middagshow, maar ook het jinglepakket is vernieuwd. Daarnaast heeft de zender een nieuwe slogan in gebruik genomen: ‘We.Love.Music.

Datum publicatie: 03.09.2024

KINK-dj Tim op het Broek mag niet naar NPO Radio 2 en start rechtszaak

De dj kan aan de slag bij NPO Radio 2, maar KINK wil niet aan de overgang meewerken en houdt de dj aan het concurrentiebeding.

Datum publicatie: 02.09.2024

Gerard Ekdom organiseert welkomstfeest voor luisteraars Radio Veronica

Gerard Ekdom is begonnen met zijn nieuwe ochtendshow van 6.00 tot 9.00 uur op Radio Veronica, hij is gekomen. Daarom organiseert de deejay op 26 september een welkomstfeest ‘om de luisteraars te leren kennen’. Luisteraars kunnen erbij zijn door de komende tijd bij Gerard op te vallen.

Datum publicatie: 02.09.2024

Dave Minneboo: “We laten met Radio 10 echt weer zien dat muziek de boventoon voert”

Bij Radio 10 is de afgelopen maanden veel veranderd. Het station focust zich weer meer op muziek. “We laten met Radio 10 echt weer zien dat muziek de boventoon voert”, zo zegt Dave Minneboo in de podcast ‘Talpa Media Insight’. “Dat is voor ons superbelangrijk, dat is het hart van het station.

Datum publicatie: 02.09.2024

JOE geeft ’tijd’ cadeau: “Nog nooit op de Nederlandse radio weggegeven”

JOE gaat luisteraars helpen met zaken waar ze nooit tijd voor hebben, bijvoorbeeld door een motortaxi te regelen zodat de luisteraar niet in de file hoeft te staan en sneller zijn werk af heeft. Of geen tijd voor die nieuwe hobby door het drukke gezinsleven?

Datum publicatie: 01.09.2024

NPO 3FM geeft gratis tickets weg tijdens Ticketmaand

September is ticketmaand bij NPO 3FM: een maand lang kunnen luisteraars dagelijks kaarten winnen voor concerten en live-evenementen van onder anderen Ed Sheeran, Justice, Froukje, The Script en Oscar & The Wolf.

Datum publicatie: 01.09.2024

Jamie Reuter stopt in late avond op 3FM, Olivier Bakker alleen verder

Jamie Reuter stopt met het presenteren van ‘VoorAan’ op NPO 3FM, dat elke werkdag van 22:00 uur tot 01:00 uur te horen is. Olivier Bakker gaat alleen verder met het programma. Gisteravond was Jamie al voor het laatst te horen in de late avond op 3FM.

Datum publicatie: 30.08.2024

Nieuw programma ‘Stenders & Ekdom’ op vrijdagmiddag Radio Veronica

Rob Stenders en de Gerard Ekdom gaan vanaf 6 september elke week samen een radioprogramma maken. Op vrijdagmiddag presenteren ze samen tussen 14.00 en 16.00 uur het nieuwe programma ‘Stenders & Ekdom‘. Op vrijdagavond is Rob Stenders te horen met de PUP 40.

Datum publicatie: 30.08.2024

Omroep West gaat weer verslag doen van wedstrijden ADO

Omroep West gaat weer live-verslag doen van de wedstrijden van ADO Den Haag in de Keuken Kampioen Divisie. Een eerder conflict is opgelost aldus de omroep. Boycot Eind juli beslootHet bericht Omroep West gaat weer verslag doen van wedstrijden ADO verscheen eerst op MediaMagazine.

Datum publicatie: 30.08.2024

Herman Hofman tijdelijk terug op Radio Veronica

Herman Hofman is de komende drie weken terug op Radio Veronica. Hij neemt de avondshow over van Frank van der Lende, die tijdelijk voor Sander Hoogendoorn invalt tijdens de lunch. Deze week is hij begonnen. Tot een paar maanden geleden was de dj te horen op Radio Veronica.

Datum publicatie: 29.08.2024