Nostalgie - Nostalgie+ - Radio Nostalgie

(Stemmen:2, Gemiddeld:5)
Als de online uitzending van Nostalgie niet start, of eventueel stokt, schrijf ons dan via de pagina Contact, of probeer het probleem zelf te identificeren met onze pagina Fouten opsporen.
Nostalgie Nederland - 192 Kbps
Nostalgie - 192 Kbps
Nostalgie Extra FRtalig - 192 Kbps
Nostalgie Extra Relax - 192 Kbps
Nostalgie Extra Classics Top 2022 - 192 Kbps
Nostalgie Extra Disco - 192 Kbps
Nostalgie Extra Rock - 192 Kbps
Nostalgie Extra 80's - 192 Kbps
Nostalgie Extra Vlaams - 192 Kbps
Nosta+ - 192 Kbps

Over Nostalgie

Luister online naar Nostalgie, een station met heel veel muziek uit de jaren 80, 90 en 2000. De Nederlandse versie van Radio Nostalgie bestaat trouwens pas sinds 2022, als nummer 26 in een lange rij van andere gelijknamige zenders van Mediahuis in andere landen (waaronder Frankrijk en België). Tot kort geleden was de Nederlandse versie van Nostalgie+ ook via de ether te beluisteren, nu blijven ze via FM en DAB+ alleen in de Belgische grensregio beschikbaar (daar kan de Belgische zender Nostalgie Play worden beluisterd). In Nederland moesten ze vanaf augustus 2023 op DAB+ plaats maken voor Sublime. Al deze stations zijn eigendom van het Belgische mediaconcern Mediahuis. Een van de bekendere presentatoren van de Nederlandse versie is Jan-Paul Grootentraast.

Nostalgie slogan: "What A Feeling!"

Heb je onvolledige of onjuiste gegevens op onze site gevonden? Vind je dat je meer weet over radio's? Help ons, laat het ons via Facebook weten en we geven je in ruil daarvoor reclamevrijheid caudeau! :)

Contact - Telefoonnummer, SMS, E-mail, Facebook

Je favoriete radio's
NPO Radio 1
Radio 10
NPO Radio 5
Amor FM
Sunrise FM
FunX
NPO Radio 2
Tukker FM
Joe 70s & 80s
Ujala Radio
Q Music
Radio Rijnmond
NPO Klassiek
Veronica
SLAM!
Sterren NL
RadioNL
Radio 538
L1 Radio
RTV Noord
Arrow Classic Rock
NH Radio
100% NL
Omroep Brabant
NPO 3FM
Groot Nieuws Radio
RTV Oost
Grand Prix Radio
RTV Utrecht
Decibel
Sublime
RTV Drenthe
Sky Radio
Reformatorische Omroep
Q Music Foute UUR
Qmusic Limburg
Omroep Zeeland
RTV Katwijk
Radio Continu
HappyHits
Hete Hits
Omroep West
Omroep Gelderland
Nostalgie
Sleutelstad
Sky Radio Christmas
KINK
RTV NOF
happy.radio
Bollenstreek Omroep
BNR Nieuws Radio
Omroep Flevoland
RTV Purmerend
Omroep Venlo
Andere radio's

Nostalgie commentaarvak

Dit vak wordt door de medewerkers van de radio niet gelezen! Als je een verzoeknummer hebt, of je gewoon naar de presentator een bericht wilt sturen, probeer het dan via een van de mogelijkheden die onder Contacten is genoemd!

Nieuws over Nostalgie

Vlaanderen: Nostalgie+ gestart live ochtendshow
Nostalgie+, het gouweouwe zusje van Play Nostalgie in Vlaanderen, is gestart met een live ochtendshow. Sinds maandag (8 januari) is Dominique ‘Domi’ Crommen elke werkdag tussen 7 en 10 uur te horen. Voorheen was de ochtendshow van Nostalgie+ van tevoren opgenomen.Verder lezen >>
radiowereld.nl - 08.01.2024
Vlaamse Mediaregulator beboet Nostalgie+ wegens niet naleven voorschriften
De Vlaamse mediaregulator VRM heeft SBS Media Belgium een boete van 5000 euro opgelegd, omdat radiozender Nostalgie+ op FM niet aan de voorschriften die in de erkenning (vergunning) staan voldoet. Daarnaast heeft het bedrijf nu tot 15 februari gekregen om alsnog aan deze voorschriften te voldoen.Verder lezen >>
radiowereld.nl - 19.12.2023
Vlaanderen: Komst Nostalgie+ op FM zorgt voor de nodige vragen en kritiek
De komst van Nostalgie+ op FM in Vlaanderen eind september houdt de gemoederen bezig in de Vlaamse radiowereld. Van de een op de andere dag werd jongerenzender NRJ vervangen door een station met overwegend 60s, 70s en 80s. De grote vraag is dan ook of dit mag volgens de vergunning.Verder lezen >>
radiowereld.nl - 16.10.2023

Vergelijkbare radio's in andere landen

Playlist 24

The Trammps - Zing Went The Strings Of My Heart
04:49The Trammps - Zing Went The Strings Of My Heart
Talking Heads - Road To Nowhere
04:45Talking Heads - Road To Nowhere
Duffy - Mercy
04:41Duffy - Mercy
Wamdue Project - King Of My Castle
04:37Wamdue Project - King Of My Castle
Kid Creole And The Coconuts - I'm A Wonderful Thing Baby
04:34Kid Creole And The Coconuts - I'm A Wonderful Thing Baby
INXS - By My Side
04:31INXS - By My Side
Belle Epoque - Black Is Black
04:28Belle Epoque - Black Is Black
Billy Joel - Uptown Girl
04:25Billy Joel - Uptown Girl
Eddie Vedder - Hard Sun
04:20Eddie Vedder - Hard Sun
Mariah Carey - Emotions
04:15Mariah Carey - Emotions
Vroegere songs opvragen

Programma's van Nostalgie24

00:00 - All Night Long
Of je nu in de nacht lekker languit op de bank ligt, aan het werk bent in de nacht of nog in de kroeg mee luistert? Nostalgie is je perfecte gezelschap. Een ultieme mix tussen wegdromen met klassiekers en energie krijgen van de allerbeste recente hits of 90's… Je zal merken dat de avond en nacht voorbij glijdt… All Night long echte Nostalgie classics en hits
06:00 - Rise Up
Oasis bezong het al : “Do you need a little time to wake up? Need a little time to rest your mind?” De meest relaxte manier om wakker te worden is met de allerleukste songs. Hit na hit herkenbaar zodat je fluitend aan je dag begint. Nostalgie zet de toon voor een prachtige dag!
09:00 - Let's Work
Is het niet heerlijk om je werkdag met collega’s te starten met de allergrootste Nostalgie Classics? Ontdek de leukste weetjes over artiesten die de 80’'s, 90'’s en 00'’s bepaalden en hij zorgt dat je het meezingen bijna niet kan stoppen! Daarnaast kijken we graag naar wat er leeft op de Nederlandse podia en vergeten we de roemrijke Nederpopgeschiedenis niet! We raden je aan de volumeknop gewoon een standje hoger te draaien en ontdek hoe Nostalgie je werkdag die extra boost geeft.
12:00 - Simply The Best
De allergrootste hits van de allerbeste artiesten zorgen dat je het meezingen bijna niet kan stoppen! We raden je aan de volumeknop gewoon een standje hoger te draaien en ontdek hoe Nostalgie je een extra boost geeft. Simply The Best(e) Classics uit jouw 80's, 90's en 00's.
15:00 - DRIVE
In de auto of in gedachte onderweg naar huis? Wees maar zeker dat Nostalgie de perfecte muzikale buddy is! Even opladen voor de avond? Dan kies je gewoon voor ons en JOUW 80's, 90's en 00's.
18:00 - JOUW 80's
Het decennium van de popgoden maar ook de beste Nederpop. Een uur lang duiken we samen onder in de wereld van de allergrootste hits en iconische artiesten. van Doe Maar naar Duran Duran en Madonna tot Mai Tai.
19:00 - JOUW 90's
De tijd dat Nederland de wereld veroverde met megahits maar ook britpop je deed meezingen. De 90’'s are here! Jouw dagelijkse avondportie Nostalgie en energie! Van 2 Unlimited tot 2Pac en Take That tot Toni Braxton.
20:00 - JOUW 00's
De wereld bleef niet stilstaan in 2000! Een nieuw tijdperk brak aan met nieuwe artiesten, meer R&B en de meest nieuwe sounds veroverderden de wereld. Ontdek de sounds die nu nog steeds de wereld beïnvloeden. Van Keane tot Coldplay en van Di-rect tot Justin Timberlake
21:00 - Late In The Evening
Rustig de avond afsluiten met non-stop heerlijke muziek van al jouw favoriete artiesten uit jouw tijd! Meezingen mag. hoeft niet, maar zal lastig worden om het niet te doen.