Nostalgie - Nostalgie+ - Radio Nostalgie

(Stemmen:2, Gemiddeld:5)
Als de online uitzending van Nostalgie niet start, of eventueel stokt, schrijf ons dan via de pagina Contact, of probeer het probleem zelf te identificeren met onze pagina Fouten opsporen.
Nostalgie Nederland - 192 Kbps
Nostalgie - 192 Kbps
Nostalgie Extra FRtalig - 192 Kbps
Nostalgie Extra Relax - 192 Kbps
Nostalgie Extra Classics Top 2022 - 192 Kbps
Nostalgie Extra Disco - 192 Kbps
Nostalgie Extra Rock - 192 Kbps
Nostalgie Extra New Wave - 192 Kbps
Nostalgie Extra 80's - 192 Kbps
Nostalgie Extra Vlaams - 192 Kbps
Nosta+ - 192 Kbps

Over Nostalgie

Luister online naar Nostalgie, een station met heel veel muziek uit de jaren 80, 90 en 2000. De Nederlandse versie van Radio Nostalgie bestaat trouwens pas sinds 2022, als nummer 26 in een lange rij van andere gelijknamige zenders van Mediahuis in andere landen (waaronder Frankrijk en België). Tot kort geleden was de Nederlandse versie van Nostalgie+ ook via de ether te beluisteren, nu blijven ze via FM en DAB+ alleen in de Belgische grensregio beschikbaar (daar kan de Belgische zender Nostalgie Play worden beluisterd). In Nederland moesten ze vanaf augustus 2023 op DAB+ plaats maken voor Sublime. Al deze stations zijn eigendom van het Belgische mediaconcern Mediahuis. Een van de bekendere presentatoren van de Nederlandse versie is Jan-Paul Grootentraast.

Nostalgie slogan: "What A Feeling!"

Heb je onvolledige of onjuiste gegevens op onze site gevonden? Vind je dat je meer weet over radio's? Help ons, laat het ons via Facebook weten en we geven je in ruil daarvoor reclamevrijheid caudeau! :)

Contact - Telefoonnummer, SMS, E-mail, Facebook

Je favoriete radio's
Omroep Brabant
RTV Noord
NPO Radio 1
Q Music
RTV Oost
Radio 10
RTV Drenthe
Radio 538
Sky Radio
Omroep Gelderland
RTV Utrecht
Omroep Zeeland
NPO Radio 2
Grand Prix Radio
SLAM!
Omroep Flevoland
BNR Nieuws Radio
FunX
Omroep West
Veronica
Tukker FM
NPO Radio 5
RTV NOF
RTV Purmerend
Groot Nieuws Radio
Omroep Venlo
RadioNL
100% NL
Sublime
KINK
Radio Rijnmond
NPO Klassiek
Reformatorische Omroep
Radio 10 - Top 4000
Arrow Classic Rock
NH Radio
Decibel
WOS
Amor FM
Sky Radio Christmas
Ujala Radio
Sterren NL
Nostalgie
Q Music Foute UUR
Radio Continu
Classicnl
Q-Dance
L1 Radio
Joe 70s & 80s
Qmusic Limburg
HITZZZ!!
Q Music Non Stop
Alkmaar Centraal
Feel Good Radio
Andere radio's

Nostalgie commentaarvak

Dit vak wordt door de medewerkers van de radio niet gelezen! Als je een verzoeknummer hebt, of je gewoon naar de presentator een bericht wilt sturen, probeer het dan via een van de mogelijkheden die onder Contacten is genoemd!

Playlist 04

Fairground Attraction - Perfect
08:23Fairground Attraction - Perfect
Kylie Minogue - Spinning Around
08:20Kylie Minogue - Spinning Around
Third Eye Blind - Semi-Charmed Life
08:16Third Eye Blind - Semi-Charmed Life
Chaka Khan - I Feel For You
08:12Chaka Khan - I Feel For You
John Newman - Love Me Again
08:08John Newman - Love Me Again
Dolly Dots - Love Me Just A Little Bit More (Totally Hooked On You)
08:05Dolly Dots - Love Me Just A Little Bit More (Totally Hooked On You)
Robin S - Show Me Love
08:01Robin S - Show Me Love
John Legend - Ordinary People
07:54John Legend - Ordinary People
Miami Sound Machine - Dr Beat
07:50Miami Sound Machine - Dr Beat
Chic - I Want Your Love
07:46Chic - I Want Your Love
Vroegere songs opvragen

Programma's van Nostalgie04

00:00 - All Night Long
Of je nu in de nacht lekker languit op de bank ligt, aan het werk bent in de nacht of nog in de kroeg mee luistert? Nostalgie is je perfecte gezelschap. Een ultieme mix tussen wegdromen met klassiekers en energie krijgen van de allerbeste recente hits of 90's… Je zal merken dat de avond en nacht voorbij glijdt… All Night long echte Nostalgie classics en hits
06:00 - Rise Up
Oasis bezong het al : “Do you need a little time to wake up? Need a little time to rest your mind?” De meest relaxte manier om wakker te worden is met de allerleukste songs. Hit na hit herkenbaar zodat je fluitend aan je dag begint. Nostalgie zet de toon voor een prachtige dag!
09:00 - Let's Work
Is het niet heerlijk om je werkdag met collega’s te starten met de allergrootste Nostalgie Classics? Ontdek de leukste weetjes over artiesten die de 80’'s, 90'’s en 00'’s bepaalden en hij zorgt dat je het meezingen bijna niet kan stoppen! Daarnaast kijken we graag naar wat er leeft op de Nederlandse podia en vergeten we de roemrijke Nederpopgeschiedenis niet! We raden je aan de volumeknop gewoon een standje hoger te draaien en ontdek hoe Nostalgie je werkdag die extra boost geeft.
12:00 - Simply The Best
De allergrootste hits van de allerbeste artiesten zorgen dat je het meezingen bijna niet kan stoppen! We raden je aan de volumeknop gewoon een standje hoger te draaien en ontdek hoe Nostalgie je een extra boost geeft. Simply The Best(e) Classics uit jouw 80's, 90's en 00's.
15:00 - DRIVE
In de auto of in gedachte onderweg naar huis? Wees maar zeker dat Nostalgie de perfecte muzikale buddy is! Even opladen voor de avond? Dan kies je gewoon voor ons en JOUW 80's, 90's en 00's.
18:00 - JOUW 80's
Het decennium van de popgoden maar ook de beste Nederpop. Een uur lang duiken we samen onder in de wereld van de allergrootste hits en iconische artiesten. van Doe Maar naar Duran Duran en Madonna tot Mai Tai.
19:00 - JOUW 90's
De tijd dat Nederland de wereld veroverde met megahits maar ook britpop je deed meezingen. De 90’'s are here! Jouw dagelijkse avondportie Nostalgie en energie! Van 2 Unlimited tot 2Pac en Take That tot Toni Braxton.
20:00 - JOUW 00's
De wereld bleef niet stilstaan in 2000! Een nieuw tijdperk brak aan met nieuwe artiesten, meer R&B en de meest nieuwe sounds veroverderden de wereld. Ontdek de sounds die nu nog steeds de wereld beïnvloeden. Van Keane tot Coldplay en van Di-rect tot Justin Timberlake
21:00 - Late In The Evening
Rustig de avond afsluiten met non-stop heerlijke muziek van al jouw favoriete artiesten uit jouw tijd! Meezingen mag. hoeft niet, maar zal lastig worden om het niet te doen.