Omroep Flevoland - Radio Flevoland - Omroep Flevoland Live

(Stemmen:2, Gemiddeld:5)
Als de online uitzending van Omroep Flevoland niet start, of eventueel stokt, schrijf ons dan via de pagina Contact, of probeer het probleem zelf te identificeren met onze pagina Fouten opsporen.
Omroep Flevoland logo
Omroep Flevoland - 128 Kbps
Server 2 - 36 Kbps
Server 3 - 928 Kbps

Over Omroep Flevoland

Luister online naar Omroep Flevoland, de lokale publieke omroep van de polderprovincie van Nederland. De uitzendingen gingen in 1989 van start. De studio’s van radio en TV Flevoland zijn gevestigd in Lelystad. Omroep Flevoland Live kan 24/7 worden beluisterd via FM, DAB+ en kabeltelevisie. Naast het nieuws, weer en verkeer komen ook verdiepende gesprekken, achtergronden en reportages aan bod, afgewisseld met muziek. Verkeersnieuws vatten ze erg breed op – naast files worden ook snelheidscontroles van de politie aangekondigd. Het belangrijkste nieuwsblok duurt een half uur en er is ook een dagelijks politiek praatprogramma: Flevoland Gesproken. Het belangrijkste culturele magazine is Dit is Flevoland. Regionaal bekende presentatoren zijn Eefje Dekker en Leo Schouwenaar. Interessant weetje: eind 2022 was Radio Flevoland het eerste radiostation in Nederland dat de nieuwsblokken een week lang door een tekst-to-speech systeem heeft laten voorlezen in plaats van door menselijke presentatoren.

Omroep Flevoland slogan: "Dit is Flevoland"

Heb je onvolledige of onjuiste gegevens op onze site gevonden? Vind je dat je meer weet over radio's? Help ons, laat het ons via Facebook weten en we geven je in ruil daarvoor reclamevrijheid caudeau! :)

Contact - Telefoonnummer, SMS, E-mail, Facebook

Je favoriete radio's
Omroep Brabant
RTV Noord
NPO Radio 1
Q Music
RTV Oost
Radio 10
RTV Drenthe
Radio 538
Sky Radio
Omroep Gelderland
RTV Utrecht
Omroep Zeeland
NPO Radio 2
Grand Prix Radio
SLAM!
Omroep Flevoland
BNR Nieuws Radio
FunX
Omroep West
Veronica
Tukker FM
Sky Radio Christmas
NPO Radio 5
RTV NOF
RTV Purmerend
Groot Nieuws Radio
Omroep Venlo
RadioNL
100% NL
Sublime
KINK
Jinglegek
Radio Rijnmond
NPO Klassiek
Reformatorische Omroep
Radio 10 - Top 4000
Arrow Classic Rock
NH Radio
Decibel
RTV Katwijk
WOS
happy.radio
Amor FM
Ujala Radio
Bollenstreek Omroep
Sterren NL
Nostalgie
Q Music Foute UUR
Radio Continu
Classicnl
Q-Dance
L1 Radio
Joe 70s & 80s
Qmusic Limburg
Andere radio's

Omroep Flevoland commentaarvak

Dit vak wordt door de medewerkers van de radio niet gelezen! Als je een verzoeknummer hebt, of je gewoon naar de presentator een bericht wilt sturen, probeer het dan via een van de mogelijkheden die onder Contacten is genoemd!

Nieuws over Omroep Flevoland

Omroep Flevoland start 2024 met vernieuwde radioprogrammering
Omroep Flevoland begint dinsdag 2 januari 2024 met een vernieuwde programmering op de radio. Zo krijgen bestaande radioprogramma’s een nieuw jasje, een nieuwe programmanaam én er is ruimte voor meer muziek. De ochtend begint elke werkdag om 6 uur met ‘Flevoland is wakker’.Verder lezen >>
radiowereld.nl - 19.12.2023