Omroep Flevoland - Radio Flevoland - Omroep Flevoland Live

(Stemmen:2, Gemiddeld:5)
Als de online uitzending van Omroep Flevoland niet start, of eventueel stokt, schrijf ons dan via de pagina Contact, of probeer het probleem zelf te identificeren met onze pagina Fouten opsporen.
Omroep Flevoland logo
Omroep Flevoland - 128 Kbps
Server 2 - 36 Kbps
Server 3 - 928 Kbps

Over Omroep Flevoland

Luister online naar Omroep Flevoland, de lokale publieke omroep van de polderprovincie van Nederland. De uitzendingen gingen in 1989 van start. De studio’s van radio en TV Flevoland zijn gevestigd in Lelystad. Omroep Flevoland Live kan 24/7 worden beluisterd via FM, DAB+ en kabeltelevisie. Naast het nieuws, weer en verkeer komen ook verdiepende gesprekken, achtergronden en reportages aan bod, afgewisseld met muziek. Verkeersnieuws vatten ze erg breed op – naast files worden ook snelheidscontroles van de politie aangekondigd. Het belangrijkste nieuwsblok duurt een half uur en er is ook een dagelijks politiek praatprogramma: Flevoland Gesproken. Het belangrijkste culturele magazine is Dit is Flevoland. Regionaal bekende presentatoren zijn Eefje Dekker en Leo Schouwenaar. Interessant weetje: eind 2022 was Radio Flevoland het eerste radiostation in Nederland dat de nieuwsblokken een week lang door een tekst-to-speech systeem heeft laten voorlezen in plaats van door menselijke presentatoren.

Omroep Flevoland slogan: "Dit is Flevoland"

Heb je onvolledige of onjuiste gegevens op onze site gevonden? Vind je dat je meer weet over radio's? Help ons, laat het ons via Facebook weten en we geven je in ruil daarvoor reclamevrijheid caudeau! :)

Contact - Telefoonnummer, SMS, E-mail, Facebook

Je favoriete radio's
NPO Radio 1
Radio 10
NPO Radio 5
Amor FM
Sunrise FM
FunX
NPO Radio 2
Joe 70s & 80s
Tukker FM
Q Music
Ujala Radio
Radio Rijnmond
NPO Klassiek
Veronica
SLAM!
Sterren NL
RadioNL
Radio 538
L1 Radio
RTV Noord
Arrow Classic Rock
NH Radio
100% NL
Omroep Brabant
NPO 3FM
Groot Nieuws Radio
RTV Oost
Grand Prix Radio
RTV Utrecht
Decibel
Sublime
RTV Drenthe
Sky Radio
Reformatorische Omroep
Q Music Foute UUR
Qmusic Limburg
Omroep Zeeland
RTV Katwijk
Radio Continu
BesteHitsNL
Omroep West
Omroep Gelderland
Nostalgie
Sky Radio Christmas
Sleutelstad
KINK
RTV NOF
happy.radio
Bollenstreek Omroep
BNR Nieuws Radio
Omroep Flevoland
Hete Hits
HappyHits
RTV Purmerend
Andere radio's

Omroep Flevoland commentaarvak

Dit vak wordt door de medewerkers van de radio niet gelezen! Als je een verzoeknummer hebt, of je gewoon naar de presentator een bericht wilt sturen, probeer het dan via een van de mogelijkheden die onder Contacten is genoemd!

Nieuws over Omroep Flevoland

Hoofdredacteur Allard Berends verlaat Omroep Flevoland
Hoofdredacteur Allard Berends gaat Omroep Flevoland eind 2024 verlaten. Dan zit Berends daar 21 jaar. “Het is wel een intensieve baan. Je staat 24/7 aan. Dat wordt op een gegeven moment vermoeiend,” zo vertelt Berends aan De Stentor.Verder lezen >>
radiowereld.nl - 11.06.2024
Omroep Flevoland start 2024 met vernieuwde radioprogrammering
Omroep Flevoland begint dinsdag 2 januari 2024 met een vernieuwde programmering op de radio. Zo krijgen bestaande radioprogramma’s een nieuw jasje, een nieuwe programmanaam én er is ruimte voor meer muziek. De ochtend begint elke werkdag om 6 uur met ‘Flevoland is wakker’.Verder lezen >>
radiowereld.nl - 19.12.2023