Omroep West - Omroep West Nieuws - Radio West Nieuws

(Stemmen:1, Gemiddeld:5)
Als de online uitzending van Omroep West niet start, of eventueel stokt, schrijf ons dan via de pagina Contact, of probeer het probleem zelf te identificeren met onze pagina Fouten opsporen.

Over Omroep West

Luister online naar Omroep West, de radio voor de provincie Zuid-Holland. Deze zender is gevestigd in Den Haag, en bestaat al meer dan 25 jaar. Het radiostation brengt een mix van alles wat belangrijk en interessant is in de regio. Omdat er voor het zuidelijke deel van Zuid-Holland ook een eigen regionale zender bestaat (RTV Rijnmond), ligt de focus op Den Haag en het midden en noorden van de provincie. Voor Radio West is nieuws een belangrijk onderdeel van het programmarooster. Marjolein Visser, Jickey Traxel, Jorinda Teeuwen en Pieter Kuipers zijn enkele bekendere namen van dit station. Populaire programma’s zijn het ochtendprogramma West Wordt Wakker en het middagprogramma Studio Haagse Bluf. Binnen de provincie kunnen de uitzendingen op FM worden ontvangen. Daarbuiten alleen via de kabel, DAB+ en het internet. Radio West bereikt in de regio 119 duizend luisteraars per week. Dat is een marktaandeel van 5,3% op een inwoneraantal van bijna 2 miljoen mensen in deze Randstad-provincie.

Heb je onvolledige of onjuiste gegevens op onze site gevonden? Vind je dat je meer weet over radio's? Help ons, laat het ons via Facebook weten en we geven je in ruil daarvoor reclamevrijheid caudeau! :)

Contact - Telefoonnummer, SMS, E-mail, Facebook

Adres: Laan van 's-Gravenmade 2, 2495 AJ Den Haag

Website: https://www.omroepwest.nl
Telefoon: +31 703 078 888
E-mailadres: redactie[kukac]omroepwest.nl

Facebook: https://www.facebook.com/omroepwest
Instagram: https://www.instagram.com/omroep_west
Twitter: https://twitter.com/omroepwest
SoundCloud: https://soundcloud.com/omroep-west
YouTube: https://www.youtube.com/omroepwest

Frequentie: West-Holland - 89.3 FM
Je favoriete radio's
Omroep Brabant
RTV Noord
NPO Radio 1
Q Music
RTV Oost
Radio 10
RTV Drenthe
Radio 538
Sky Radio
Omroep Gelderland
RTV Utrecht
Omroep Zeeland
NPO Radio 2
Grand Prix Radio
SLAM!
Omroep Flevoland
BNR Nieuws Radio
FunX
Omroep West
Veronica
Tukker FM
Sky Radio Christmas
NPO Radio 5
RTV NOF
RTV Purmerend
Groot Nieuws Radio
Omroep Venlo
RadioNL
100% NL
Sublime
KINK
Jinglegek
Radio Rijnmond
NPO Klassiek
Reformatorische Omroep
Radio 10 - Top 4000
Arrow Classic Rock
NH Radio
Decibel
RTV Katwijk
WOS
happy.radio
Amor FM
Ujala Radio
Bollenstreek Omroep
Sterren NL
Nostalgie
Q Music Foute UUR
Radio Continu
Classicnl
Q-Dance
L1 Radio
Joe 70s & 80s
Qmusic Limburg
Andere radio's

Omroep West commentaarvak

Dit vak wordt door de medewerkers van de radio niet gelezen! Als je een verzoeknummer hebt, of je gewoon naar de presentator een bericht wilt sturen, probeer het dan via een van de mogelijkheden die onder Contacten is genoemd!

Nieuws over Omroep West

Radiostations in Zuid-Holland zamelen opnieuw zoveel mogelijk Sinterklaascadeaus in
De regionale omroep Radio West en 11 lokale omroepen hebben de handen opnieuw ineen geslagen om zoveel mogelijk Sinterklaascadeaus in te zamelen. Het doel is om in elk geval 50.000 kinderen blij te maken. Cadeaus doneren kan nog tot en met vrijdag (24 november) 19 uur.Verder lezen >>
radiowereld.nl - 22.11.2023

Programma's van Omroep West28

00:00 - Non-Stop Muziek
Non-stop de allerbeste muziek.
06:00 - West Wordt Wakker
Tjeerd Spoor en Jorinda Teeuwen gaan elke morgen speciaal vroeg op om vanaf 6.00 uur het laatste nieuws te brengen in 'West Wordt Wakker'.
10:00 - Aan de Bak
Of je nu op je werk 'aan de bak' gaat of thuis achter een bak koffie zit: Patrick zorgt voor een gezellige en vrolijke ochtend.
12:00 - Menno in de Middag
Menno Tamming serveert een afwisselende lunch met het nieuws uit je regio, leuke prijzen in De Westweter en gasten uit de wereld van theater, film, muziek en televisie.
14:00 - Muziek aan Zee
In 'Muziek aan Zee' laat Marjolein Visser je iedere middag de lekkerste muziek horen. Tussen twee een vier uur is toch een moment dat meestal de boodschappen zijn gehaald en dus tijd voor muziek.
16:00 - West komt Thuis
Bas Martinius neemt iedere werkdag de (nieuws)dag met je door in West komt Thuis. Natuurlijk afgewisseld met heerlijke muziek.
19:00 - Non-Stop Muziek
Non-stop de allerbeste muziek.
21:00 - Romantiek op West
Elke dag tussen 21 en 23 uur kun je wegzwijmelen bij ballads en liefdesliedjes in ‘Romantiek op West’.
23:00 - Met het Oog op Morgen
Het NOS-programma Met het Oog op Morgen brengt een overzicht van het nieuws, een blik in de ochtendkranten en het betere interview met mensen in en achter het nieuws, omlijst door muziek.