Omroep Zeeland - Omroep Zeeland Radio - Omroep Zeeland Nieuws

(Stemmen:5, Gemiddeld:4)
Als de online uitzending van Omroep Zeeland niet start, of eventueel stokt, schrijf ons dan via de pagina Contact, of probeer het probleem zelf te identificeren met onze pagina Fouten opsporen.

Over Omroep Zeeland

Luister online naar Omroep Zeeland, de regionale omroep voor de provincie Zeeland. De uitzendingen zijn gestart in het jaar 1988, en sinds 2011 wordt er 24/7 uitgezonden. De studio van deze Zeeuwse omroep is gevestigd in Oost-Souburg. Omroep Zeeland heeft ook tv-programma’s. Het grootste deel van de kijkers en luisteraars is tussen de 31 en 59 jaar. Deze radio bereikt wekelijks 88% van alle inwoners van de provincie. Bij Omroep Zeeland Radio bestaat het programma uit een combinatie van amusement en informatie. Omroep Zeeland Nieuws brengt altijd een goed overzicht van de gebeurtenissen in de provincie. Ook de standpunten van luisteraars verschijnen direct in de uitzendingen, zowel bij de „Vroege Beller” als in het reactieprogramma „Zegt u 't Maar”. In De Zeeuwse Top 40 klinkt muziek die gewaardeerd wordt door inwoners van de provincie, maar ook de dagelijkse Muziekmiddag is interessant. Het grootste festival waar de zender aan meedoet is het Bevrijdingsfestival Zeeland in Vlissingen op 5 mei.

Omroep Zeeland slogan: "Dé omroep voor elke zeeuw!"

Heb je onvolledige of onjuiste gegevens op onze site gevonden? Vind je dat je meer weet over radio's? Help ons, laat het ons via Facebook weten en we geven je in ruil daarvoor reclamevrijheid caudeau! :)

Contact - Telefoonnummer, SMS, E-mail, Facebook

Omroep Zeeland frequenties

West-Walcheren - 98.4 FMWest-Zeeuws Vlaanderen - 98.4 FMZeeland - 87.9 FM
Omroep Zeeland Frequentiekaart
Je favoriete radio's
NPO Radio 1
Radio 10
NPO Radio 5
Amor FM
Sunrise FM
FunX
NPO Radio 2
Joe 70s & 80s
Tukker FM
Q Music
Ujala Radio
Radio Rijnmond
NPO Klassiek
Veronica
SLAM!
Sterren NL
RadioNL
Radio 538
L1 Radio
RTV Noord
Arrow Classic Rock
NH Radio
100% NL
Omroep Brabant
NPO 3FM
Groot Nieuws Radio
RTV Oost
Grand Prix Radio
RTV Utrecht
Decibel
Sublime
RTV Drenthe
Sky Radio
Reformatorische Omroep
Q Music Foute UUR
Qmusic Limburg
Omroep Zeeland
RTV Katwijk
Radio Continu
Omroep West
Omroep Gelderland
Nostalgie
Sky Radio Christmas
Sleutelstad
KINK
RTV NOF
happy.radio
Bollenstreek Omroep
BNR Nieuws Radio
Omroep Flevoland
Hete Hits
HappyHits
RTV Purmerend
World of Jazz
Andere radio's

Omroep Zeeland commentaarvak

Dit vak wordt door de medewerkers van de radio niet gelezen! Als je een verzoeknummer hebt, of je gewoon naar de presentator een bericht wilt sturen, probeer het dan via een van de mogelijkheden die onder Contacten is genoemd!

Nieuws over Omroep Zeeland

Zeeuwse Top 40 op Hemelvaartsdag bij Omroep Zeeland
Omroep Zeeland gaat donderdag de ‘Zeeuwse Top 40’ uitzenden. Dit jaar konden luisteraars uit Zeeland kiezen uit bijna 200 muzieknummers. De lijst met beste nummers van Zeeuwse bodem wordt uitgezonden op Hemelvaartsdag (9 mei) in de ochtend van 8.00 uur tot 12.00 uur.Verder lezen >>
radiowereld.nl - 07.05.2024

Programma's van Omroep Zeeland24

00:00 - Muziek
Non-stop muziek
06:00 - Zeeland wordt Wakker
Opstaan met een ochtendhumeur kan altijd nog! Elke werkdag van 6.00 tot 9.00 uur maakt Remco van Schellen je wakker, met het laatste Zeeuwse nieuws, actuele verkeersberichten en lekkere muziek.
09:00 - Goedemorgen Zeeland
Als je wilt weten wat ons Zeeuwen bezighoudt, kans wilt maken op leuke prijzen en wilt genieten van de beste muziek, dan ben je in het programma 'Goedemorgen Zeeland' aan het goede adres!
12:00 - Zeeland Nu (R)
Zeeuws nieuws, achtergronden, sport, weer en verkeer.
13:00 - De Muziekmiddag
De beste muziek op je radio, iedere weekdag tussen 13.00 en 16.00 uur met Elias den Hollander en in het weekend van 13.00 tot 17.00 met Ronald Verburg.
16:00 - Zeeland komt Thuis
Nieuws, weer, verkeer en vanaf 17.30 uur 'Zegt u het maar' komen voorbij in het radioprogramma 'Zeeland komt thuis'. Iedere werkdag tussen 16.00 en 19.00 uur.
19:00 - Muziek
Non-stop muziek