WOS - WOS Radio - WOS NL

(Stemmen:2, Gemiddeld:5)
Als de online uitzending van WOS niet start, of eventueel stokt, schrijf ons dan via de pagina Contact, of probeer het probleem zelf te identificeren met onze pagina Fouten opsporen.
WOS logo
Playlist: 

Over WOS

Luister online naar WOS, de publieke omroep voor de gemeenten Westland, Maassluis en Midden-Delfland. WOS NL ging 1986 van start. In de regio zijn de uitzendingen via FM en de kabel te ontvangen, daarnaast ook nog via de kabel in Hoek van Holland. Je kunt ze ook wereldwijd op het internet volgen. Naast een zeer gevarieerd aanbod aan muziekprogramma’s (Gewijde Muziek, De Danceclub, Easy Love Songs, Easy Listening) zijn er ook programma’s over sport, nieuws en achtergronden. Bekende presentatoren zijn onder ander Christon Kloosterboer en Jelle Gardien. Dit station heeft een eigen hitlijst: de WOS 50 omvat uitsluitend nummers die door streekartiesten zijn opgenomen of de streek als onderwerp hebben. Prijsbekroonde bands die er bovenaan stonden zijn Wild Westland, Nico Meijer, Yachtwerk of de Kromme Jongens. WOS Radio bereikt wekelijks zo’n 40.000 luisteraars.

Heb je onvolledige of onjuiste gegevens op onze site gevonden? Vind je dat je meer weet over radio's? Help ons, laat het ons via Facebook weten en we geven je in ruil daarvoor reclamevrijheid caudeau! :)

Contact - Telefoonnummer, SMS, E-mail, Facebook

WOS frequenties

Maassluis - 87.6 FMMidden-Delfland - 87.6 FMWestland - 87.6 FM
WOS Frequentiekaart
Je favoriete radio's
Omroep Brabant
RTV Noord
NPO Radio 1
Q Music
RTV Oost
Radio 10
RTV Drenthe
Radio 538
Sky Radio
Omroep Gelderland
RTV Utrecht
Omroep Zeeland
NPO Radio 2
Grand Prix Radio
SLAM!
Omroep Flevoland
BNR Nieuws Radio
FunX
Omroep West
Veronica
Tukker FM
Sky Radio Christmas
NPO Radio 5
RTV NOF
RTV Purmerend
Groot Nieuws Radio
Omroep Venlo
RadioNL
100% NL
Sublime
KINK
Jinglegek
Radio Rijnmond
NPO Klassiek
Reformatorische Omroep
Radio 10 - Top 4000
Arrow Classic Rock
NH Radio
Decibel
RTV Katwijk
WOS
happy.radio
Amor FM
Ujala Radio
Bollenstreek Omroep
Sterren NL
Nostalgie
Q Music Foute UUR
Radio Continu
Classicnl
Q-Dance
L1 Radio
Joe 70s & 80s
Qmusic Limburg
Andere radio's

WOS commentaarvak

Dit vak wordt door de medewerkers van de radio niet gelezen! Als je een verzoeknummer hebt, of je gewoon naar de presentator een bericht wilt sturen, probeer het dan via een van de mogelijkheden die onder Contacten is genoemd!

Programma's van WOS27

00:00 - WOS non-stop
Non-stop de lekkerste 80's, 90's en hits uit de hitlijsten van vandaag.
05:00 - WOS Dagstart
Voor de vroege regiogenoten is er de WOS Dagstart, dé opwarmer voor jouw dag. Tussen 05.00 en 07.00 hoor je tijdens de Dagstart lekker veel WOS hits voor tijdens de eerste uren van je werk(dag).
07:00 - De WOS Ochtendshow
Terwijl jij aan het ontbijt zit of onderweg bent naar werk, serveren wij de lekkerste muziek voor je en houden je op de hoogte van wat er bij jou om de hoek gebeurt!
09:00 - WOS non-stop
Non-stop de lekkerste 80's, 90's en hits uit de hitlijsten van vandaag.
12:00 - WOS Lunch
Om 12.00 uur is het tijd voor een heerlijke lunch. Jeroen van der Kaaij serveert elke werkdag de beste muziek. Na de lunch kun je er weer fris tegenaan!
14:00 - De WOS Regiomix! Met Daan Berg
Elke werkdag tussen 14.00 en 16.00 uur brengt Daan Berg je de lekkerste muziek van de WOS tijdens de WOS Regiomix! Naast een verkeersupdate en het laatste nieuws uit de regio mag de WOS 50 Classic niet ontbreken. Heb je daarvoor een suggestie? Mail het naar daanb@wos.nl!
16:00 - WOS non-stop
Non-stop de lekkerste 80's, 90's en hits uit de hitlijsten van vandaag.