WOS - WOS Radio - WOS NL

(Stemmen:3, Gemiddeld:4.3)
Als de online uitzending van WOS niet start, of eventueel stokt, schrijf ons dan via de pagina Contact, of probeer het probleem zelf te identificeren met onze pagina Fouten opsporen.
WOS logo
Playlist: 
WOS - 128 Kbps
Server 2 - 128 Kbps

Over WOS

Luister online naar WOS, de publieke omroep voor de gemeenten Westland, Maassluis en Midden-Delfland. WOS NL ging 1986 van start. In de regio zijn de uitzendingen via FM en de kabel te ontvangen, daarnaast ook nog via de kabel in Hoek van Holland. Je kunt ze ook wereldwijd op het internet volgen. Naast een zeer gevarieerd aanbod aan muziekprogramma’s (Gewijde Muziek, De Danceclub, Easy Love Songs, Easy Listening) zijn er ook programma’s over sport, nieuws en achtergronden. Bekende presentatoren zijn onder ander Christon Kloosterboer en Jelle Gardien. Dit station heeft een eigen hitlijst: de WOS 50 omvat uitsluitend nummers die door streekartiesten zijn opgenomen of de streek als onderwerp hebben. Prijsbekroonde bands die er bovenaan stonden zijn Wild Westland, Nico Meijer, Yachtwerk of de Kromme Jongens. WOS Radio bereikt wekelijks zo’n 40.000 luisteraars.

Heb je onvolledige of onjuiste gegevens op onze site gevonden? Vind je dat je meer weet over radio's? Help ons, laat het ons via Facebook weten en we geven je in ruil daarvoor reclamevrijheid caudeau! :)

Contact - Telefoonnummer, SMS, E-mail, Facebook

WOS frequenties

Maassluis - 87.6 FMMidden-Delfland - 87.6 FMWestland - 87.6 FM
WOS Frequentiekaart
Je favoriete radio's
NPO Radio 1
Radio 10
NPO Radio 5
Amor FM
Sunrise FM
FunX
NPO Radio 2
Joe 70s & 80s
Tukker FM
Q Music
Ujala Radio
Radio Rijnmond
NPO Klassiek
Veronica
SLAM!
Sterren NL
RadioNL
Radio 538
L1 Radio
RTV Noord
Arrow Classic Rock
NH Radio
100% NL
Omroep Brabant
NPO 3FM
Groot Nieuws Radio
RTV Oost
Grand Prix Radio
RTV Utrecht
Decibel
Sublime
RTV Drenthe
Sky Radio
Reformatorische Omroep
Q Music Foute UUR
Qmusic Limburg
Omroep Zeeland
RTV Katwijk
Radio Continu
Omroep West
Omroep Gelderland
Nostalgie
Sky Radio Christmas
Sleutelstad
KINK
RTV NOF
happy.radio
Bollenstreek Omroep
BNR Nieuws Radio
Omroep Flevoland
Hete Hits
HappyHits
RTV Purmerend
World of Jazz
Andere radio's

WOS commentaarvak

Dit vak wordt door de medewerkers van de radio niet gelezen! Als je een verzoeknummer hebt, of je gewoon naar de presentator een bericht wilt sturen, probeer het dan via een van de mogelijkheden die onder Contacten is genoemd!

Programma's van WOS18

00:00 - WOS non-stop
Non-stop de lekkerste 80's, 90's en hits uit de hitlijsten van vandaag.
05:00 - WOS Dagstart
Voor de vroege regiogenoten is er de WOS Dagstart, dé opwarmer voor jouw dag. Tussen 05.00 en 07.00 hoor je tijdens de Dagstart lekker veel WOS hits voor tijdens de eerste uren van je werk(dag).
07:00 - De WOS Ochtendshow
Terwijl jij aan het ontbijt zit of onderweg bent naar werk, serveren wij de lekkerste muziek voor je en houden je op de hoogte van wat er bij jou om de hoek gebeurt!
09:00 - WOS non-stop
Non-stop de lekkerste 80's, 90's en hits uit de hitlijsten van vandaag.
12:00 - WOS Lunch
Om 12.00 uur is het tijd voor een heerlijke lunch. Jeroen van der Kaaij serveert elke werkdag de beste muziek. Na de lunch kun je er weer fris tegenaan!
14:00 - WOS Regiomix
Middagdip? Elke werkdag is er daarom tussen 14.00 en 16.00 de WOS Regiomix, met de beste muziekmix en info uit de regio. Daarmee laat Daan Berg jouw middagdip als sneeuw voor de zon verdwijnen.
16:00 - WOS non-stop
Non-stop de lekkerste 80's, 90's en hits uit de hitlijsten van vandaag.